Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
43 találat a(z) "windows" cimkére.

Nem viccből érkeznek a frissítések

2017. április. 26. 08:26
Különös veszélyben vannak a Windowsos PC-k. A fenyegetésekkel szembeni védekezés egyik fontos eleme, hogy mindig telepítsük operációs rendszerünk biztonsági frissítéseit. Komoly veszélynek teszik ki magukat azok a felhasználók, akik nem frissítik az általuk futtatott szoftvereket – írja a computerworld.hu. A hackerek jó ideje a Stuxnet féreghez köthető biztonsági rés kihasználásával hajtanak végre támadásokat.

Már megkaphatjuk a legnagyobb Windows 10 frissítést

2017. április. 13. 08:14
Az előzetes híreknek megfelelően április 11-én csakugyan megérkezett a Windows 10 úgynevezett Alkotói frissítése. A Windows 10 eddigi legnagyobb – ingyenes – frissítése számos különleges funkciót és szolgáltatást kínál. A felhasználói kreativitást olyasmik szolgálják benne, mint a 3D alkotás és a „művek” megosztása, a kiterjesztett valóság integrált működése, a játékosok kedvében járó Game mode, illetve a játékmenet Beammel történő megosztása.

Imádják a vállalatok a kockázatos operációs rendszert

2017. április. 10. 08:01
A vállalatoknál a Windows 7 a menő, a Windows 10 csak a harmadik helyen áll. A vállalatoknál a Windows 7 a legnépszerűbb operációs rendszer 69 százalékos részesedéssel – állapítja meg a Spiceworks kutatása. A második helyen óriási meglepetésre a jó öreg Windows XP áll 14 százalékkal. A nagy energiákkal terjesztett Windows 10 részesedése az üzleti szektorban még mindig csupán 9 százalék, amivel a harmadik helyen áll a Microsoft legújabb rendszerszoftvere – írja a...

Feleannyi adatot gyűjt rólunk a Windows 10

2017. április. 07. 09:47
A várhatóan április 11-én landoló „Alkotói frissítés” kapcsán a Microsoft azt írja, hogy új adatvédelmi megoldásaival pontosabban meghatározható lesz, milyen felhasználói információkat, milyen céllal rakjon félre felhasználójáról az operációs rendszer. A legutóbb még Creators Update néven, mostanra magyarul Alkotói frissítésként jegyzett nagy operációsrendszer-frissítés az eddigi legnagyobb a Windows 10 történetében.

Soha többé Windows 10 – ez blokkolja

2016. március. 30. 09:45
Egyszerű és ingyenesen letölthető alkalmazás megakadályozza a Microsoftot abban, hogy a felhasználó belegyezése nélkül frissítse a számítógépet. Jól eltalált, stabil operációs rendszer a Windows 10, mégis akadnak, akik nem akarják. Vagy a Microsoft egyre agresszívebb, a Windows 7, 8.1 frissítéséhez ragaszkodó erőfeszítéseit nem kedvelik, vagy a Win 10 okozta adatvédelmi aggályok – a szinte korlátozhatatlan locsogás – szegte kedvüket.

Rögtön vége az ingyen Windows 10-nek

2016. május. 10. 09:27
Időben szólt a Microsoft: egy éve van a legális Windowst használóknak, hogy ingyen frissítsenek 10-es változatra. Kopogtat a határidő: az ingyenes Windows 10 frissítési ajánlat ez év július 29-én lejár, és utána csak új eszközökön, vagy a Windows 10 teljes verziójának megvásárlásával lesz elérhető.

Ketyeg az óra: egy hónapig lehet ingyen Windows

2016. június. 30. 08:01
Évfordulós ajándékokat is ad a Microsoft a Windows 10 felhasználóinak: ideje elcsábulni. Minap változtatott kissé erőszakos stratégiáján a Microsoft, és már nem nyomja le a juzerek torkán ha kérik, ha nem a Windows 10-et. Az update alkalmazásuk folyamatosan szekálta a felhasználókat, hogy frissítsék jogtiszta 7-es, 8-as operációs rendszerüket. Az utolsó pillanatban megszelídített szoftver azonban végre az ajánlott frissítések kategóriájába rakta az új operációs...

Most verték be a szeget a Windows 8 koporsójába

2016. január. 18. 08:09
Véget ért egy ellentmondásos megítélésű oprendszer támogatása. Könnyű lesz feledni ezt a Windowst. A támogatás megszüntetése volt az utolsó szög az egyik legkevésbé sikeres Windows-változat koporsójában. Megoszlanak a vélemények, hogy melyik volt a legrosszabb Windows: egyes rosszindulatú vélemények szerint a redmondi óriás minden második operációs rendszere szokott sikerülni. És csakugyan: a korai verziók utáni időszakot tekintve sikeres volt a Windows 98, igazi...

Megmutatjuk, mit tegyen, ha csődöt mond a Windows 10

2016. augusztus. 24. 15:10
Számos számítógépen elhasalt a Windows 10 Évfordulós frissítése: beszámoltak adatok, partíciók vesztéséről is. Egyszerű és biztos módszert mutatunk a telepítéshez. Az Évfordulós frissítés több izgalmas újdonságot hoz ajándékba, ez a Windows 10 Első Nagy Ráncfelvarrása. Az update opcióra kattintva azonban a felhasználó gyakran csak a szokásos szűkszavú hibaüzenetetek egyikét kapja, többnyire a 0×80004005-ös hibakódot.

Windows 10: új lehetőségek a vegyes valóság technológiában

2016. augusztus. 19. 13:26
A Microsoft az Intellel együtt dolgozik olyan hardveren, amely a fizikai tárgyakat beviszi a virtuális valóságba. Elhozza a Microsoft a Windows Holographic technológiát a nagyközönségnek a Windows 10 egyik elkövetkezendő frissítésével, amely lehetővé teszi a fizikai és digitális valóság vegyítését bármely személyi számítógépen – írja a computerworld.hu.

összesen: 43 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5