Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
43 találat a(z) "windows" cimkére.

Windows-frissítési hibarésen át kúszik be a legújabb zsarolóvírus

2019. július. 08. 09:30
A Sodin névre keresztelt Kaspersky Lab által azonosított zsarolóvírus láthatatlanul férkőzik be a számítógépbe, és képes magát úgy működésbe hozni, hogy sem a vírusirtó, sem a tűzfal, sem a felhaszbáló nem veszi észre.

Ezzel lehet helyrepofozni a Windowst, ha fogy a tárhely

2018. május. 15. 07:00
Visszatérő gond, hogy az éves nagy rendszerfrissítést kapott Windows 10 telepítője felemészti a maradék tárterületet. Szerencsére van megoldás. Nem csak a Microsoft rendszerek, hanem az Android, az Apple operációs rendszerek verzióváltásai is időnként mondhatni bétatesztelőknek használják a felhasználókat. Így esett ez a Windows 10 idei óriásfrissítésével, az April Update-tel, amely hivatalosan a napokban érkezett (sokaknak: érkezik) meg a hazai felhasználók gépére.

Ezzel lehet helyrehozni a haldokló Windowst

2018. január. 17. 09:47
Tegnap, január 16-án járt le az utolsó határidő, amíg a Microsoft Windows 7-es, 8-as, 8.1-es változatait ingyen lehetett frissíteni Windows 10-re. Mostantól tehát nem működik az a módszer, hogy rendberakáshoz a PC-n újratelepítjük a géphez eredetileg kapott kapott telepítőlemezzel a Windows valamelyik korábbi, jogtiszta változatát, majd egyszerűen frissítjük a 10-es verzióra.

Lassíthatja a számítógépeket a legutóbbi szoftverfrissítés a Microsoft szerint is

2018. január. 10. 17:31
A különböző gyártmányú mikroprocesszorok múlt héten nyilvánosságra hozott biztonsági hibáinak a kijavítására kiadott operációs rendszer frissítések lelassíthatják mind a személyi számítógépek mind a hálózati szerverek működését - közölte a redmondi óriáscég.

Gyorsabban frissül majd a Windows 10, de mikor?

2018. február. 26. 16:00
A Microsoft dolgozik a Windows 10 frissítési idejének lerövidítésén.

Lassú, akad a Windows? Ezt lehet tenni!

2017. október. 26. 09:28
Egy ingyenes és egy „beépített” program segítségével felrázhatjuk a lelassult operációs rendszert. Magyarországon október közepe óta, hullámokban – tehát nem egyszerre – telepíti a felhasználók gépére a Microsoft az úgynevezett Fall Creators Update-et, ami az ingyenessé tett Windows 10-es operációs rendszer második, gigászi méretű frissítése. Az Update nagyrészt már megérkezett a hazai felhasználók PC-jeire.

Kinek fog hiányozni a Windows Phone?

2017. október. 12. 09:25
Tavasz óta tudni, hogy haldoklik a Microsoft Windows mobil operációs rendszere. És immáron hivatalosan is befellegzett neki. Ahogy már olvashattuk, a Twitteren közölte Joe Belfiore, a cég illetékes alelnöke, hogy már nem fejlesztenek új funkciókat vagy hardvert a Windows 10 Mobile számára.

A kalózmásolatos PC-k most hatalmasat buktak

2017. május. 25. 13:31
A legtöbb kár a Windows 7-es felhasználókat érte a WannaCry vírus pusztítása miatt. A világ most tápászkodik a WannaCry zsarolóvírus okozta sokkból. A Kaspersky biztonsági cég adatai szerint a legnagyobb csapás a Windows 7-felhasználók táborát érte. A fertőzött gépek közel 98 százaléka ugyanis Windows 7-et futtatott – írja a ComputerWorld.

Nem éri utol nagy vetélytársát a Windows 10

2017. június. 08. 17:11
A Windows 7 úgy tudott növekedni májusban, hogy a WannaCry zsarolóvírus hatalmas kárt okozott a felhasználóknak. A Microsoft olyan agresszíven hirdeti a Windows 10-et, hogy azt hihetnénk, a rendszer terjedési ütemét nem lehet felülmúlni. A valóságban azonban a Windows 7, amelynek támogatása 2020 januárjában lejár, sokkal gyorsabban növeli piaci részesedését, mint a Windows 10 – írja a CompWorld.

Mutatunk jó svájci bicskát a Windows helyrepofozásához

2017. december. 01. 12:44
Jószerével mindent tud, ami egy asztali számítógép, vagy laptop karbantartásához kell – ingyen. Ha Windows használunk, elkerülhetetlenül eljön a nap, mikor a számítógép elkezd döcögni, átmeneti tárolója lassan megtelik. Nem kell rögtön új PC-t venni.

összesen: 43 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5