Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
13 találat a(z) "Wi-Fi" cimkére.

Ki vesz majd netezésre alkalmatlan mobilt?

2018. április. 23. 14:00
A Samsung még az idén kiadja a Galaxy J2 Prót, amelyből hiányzik a netkapcsolat támogatása. Az új készülék 200 dollárba kerül majd, fejlett szolgáltatásokkal rendelkezik, köztük Super AMOLED kijelzővel és erős kamerával, viszont netezni nem lehet majd vele – írja a Computerworld. Az eszközből hiányik a 2G, 3G, LTE és Wi-Fi támogatás, tehát semmilyen módon nem csatlakozhatunk vele a netre.

Ingyenes wifi lesz a Óbuda több pontján péntektől

2016. május. 06. 11:42
A fejlesztés első ütemében a Fő téren, a Zichy udvarban és a Szentlélek téren lesz egyszerűbb az internetezés. Ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatás indul a főváros III. kerületében, az Óbuda Napja rendezvénysorozaton, amelyet pénteken és szombaton tartanak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

Free Wi-Fi az új Angyal István parkban

2014. november. 04. 23:45
A Svéd Fenntarthatósági Programsorozat keretén belül immár negyedik alkalommal fogott össze Svédország Nagykövetsége, a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség a Magyarországon működő svéd cégekkel a fenntartható városi környezet kiépítése érdekében. Ezúttal a IX. kerületben található Angyal István park vált modernebbé, amely a megújult növényvilág mellett ingyenes, vezeték nélküli internetet is kínál az oda látogatóknak.

WiFi-hozzáféréssel csábítják a fiatalokat

2014. május. 04. 11:59
WiFi-hozzáférést biztosít a jövőben a kanadai nemzeti parkok és a történelmi helyszínek látogatói számára a Parks Canada, hogy így csábítsa a természetbe a fiatalabb generáció képviselőit. Az észak-amerikai ország látványosságait, például a Sziklás-hegységet vagy a Fundy-öblöt felügyelő nemzeti hatóság bejelentése szerint 25-50 hotspotot üzemelnek be még idén, ezek száma a következő években 100-ra emelkedhet a tervek szerint.

Betiltották az anonim wifi-csatlakozást az oroszok

2014. augusztus. 08. 12:44
Nem lehet anonim csatlakozni Oroszországban a nyilvános helyeken működő, vezeték nélküli internetes hálózatokhoz egy kormányrendelet szerint. A Dmitrij Medvegyev orosz kormányfő által aláírt rendelet értelmében az éttermekben, a metróban, a parkokban és más nyilvános helyeken működő wifit igénybe vevőket a hálózat üzemeltetőjének azonosítania kell. A felhasználó köteles közölni a nevét és azt személyazonosító okmánnyal igazolni.

Forgalomba helyezték az ötszázadik wifis vasúti kocsit

2013. október. 06. 19:31
Már ötszáz ingyenes internetezésre alkalmas vasúti járművet közlekedtet októbertől a MÁV-START, a bővítés folyamatos, a hatszázadik wifis kocsi várhatóan november végén fog az utazók rendelkezésére állni. Ezt közölte a személyszállító vasúttársaság pénteken az MTI-vel. A fejlesztésben összesen érintett 735 kocsi, illetve motorvonat wifirouterrel történő felszerelése folyamatosan halad a műhelyekben, a munkálatok elkészülte után csaknem napi nyolcszáz közlekedő...

Tel-Aviv lesz a világ első digitalizált városa

2013. május. 16. 10:55
Tel-Avivot a világ első digitalizált városává alakítják a következő hónapok nagyszabású Digi-Tel nevű programjában - jelentette be Ron Huldai polgármester sajtótájékoztatón. Az új, internetes rendszer a város minden lakójának lehetővé teszi az elektromos ügyintézést az összes önkormányzati ügyben, köztük az ingatlanadó befizetését, a különböző engedélyek kérését és az illetékek rendezését, a gyerekek iskolai, óvodai és napközis beíratását. Még az idén meg lehet...

A lakosság fele még digitálisan írástudatlan

2013. január. 29. 17:17
A Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács tevékenységében kiemelt szerepet játszik a digitális írástudatlanság csökkentése és az e-befogadás erősítése. A hátrányos helyzetű térségek és kistelepülések lakói, a 40 év felettiek, az e-közigazgatási szolgáltatásokat eddig nem használók, a munkanélküliek és a határon túli magyar állampolgárok integrációját segítő források nyílnak most meg.

Életünk szerves része lett az okostelefon

2013. január. 25. 15:28
Az internetelérés mára a mindennapjaink szerves része. Az okostelefon-használók körülbelül 40 százaléka használja az készülékét még mielőtt kikelne az ágyából. A munkába való utazás idején az adatfelhasználás közel 70 százalékos csúcson van, majd a nap további részében is magas marad, mivel a felhasználók rövid, de gyakori időközönként érik el a hálózatot. Az Ericsson ConsumerLab 100.000 fő megkérdezésével mérte fel az okostelefont használók igényeit.

Ünnepi ajándékként mostantól ingyenes a wifi Veszprémben

2013. december. 09. 19:53
Különleges karácsonyi ajándékkal lepi meg a veszprémieket az Invitel és a város önkormányzata: az együttműködés keretében a szolgáltató ingyenes vezeték nélküli hálózatot épített ki a Kossuth Lajos utcában. A hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat notebookjával vagy okostelefonjával, így a következő években Veszprém sétálóutcájának frekventált csomópontjában mindenki térítésmentesen szörfölhet és kommunikálhat a világhálón. A cég már átadott egy hasonló,...

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2