Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
16 találat a(z) "VR" cimkére.

A Vodafone Gigabit Nettel érkezett a X. Infotérre

2020. február. 05. 11:10
Amanda Nelson vezérigazgató előadása teljes mértékben az 5G körül forgott. A most 20 éves Vodafone egy 5G sátrat is felállított a tizedik Infotéren az Anna Grand Hotel előtt, ahol a résztvevők is megtapasztalhatták az új technológia nyújtotta élményt. Az érdekfeszítő előadáson bemutatásra került egy különleges egészségügyi projekt is, amely a Virtuális Valóság eszközével igyekszik segíteni a tartós kórházi segítségre szoruló gyermekeket a gyógyulásban.

Virtuális valóság az osztálytermekben

2020. február. 04. 08:03
A Lenovo ezúttal az osztálytermekbe kíván betörni a VR Classroom 2 csomaggal, ami a szemüveg mellett hardvereket, saját tartalmakat és egyéb oktató csomagokat is magában foglal a gimnazista korú tanulóknak. Az oktatók a ThinkReality platform segítségével távolról is tudják menedzselni az eszközöket, mindegyik szemüveg a központi gépről vezérelhetővé válik. A diákok ennek köszönhetően együtt tudnak dolgozni és együtt élhetik át az tananyagot.

Digitális gazdaság, vállalkozást célzó IT oktatás, VR a gyógyászatban - összefoglaló az Infotér Konferencia első napjáról

2019. október. 21. 10:40
A mesterséges intelligencia előretörése a hazai színtéren is érezhető. A közigazgatásban, a vállalkozások életében, a honvédelemben és természetesen a mobilszolgáltatók életében is fordulópontot hozott. Az Infotér Konferencia első napján gyakorlati oldalról nyertünk bepillantást abba, hogy hol is tart itthon az MI alkalmazása.

Holnap kiderül, mi vár Magyarországra az 5G, VR technológia új világban

2019. október. 14. 10:30
Három nap a technológia bűvöletében, az információs társadalmat lázban tartó témák társaságában, a szakma nagyágyúinak tolmácsolásával, a Balaton festői szépségű tópartján – kedden nyitja kapuit az Infotér három napos konferenciája, ahol alfától omegáig minden high-tech topik górcső alá kerül. Sőt, az idén jubiláló eseményen a jövőt is meghatározó bejelentésekről és tech-innovációkról hull le a lepel.

5G, VR-technológia, Vodafone - interjú Budai J. Gergővel az Infotér Konferenciáról és a tech-jövőről

2019. október. 08. 10:00
Az Infotér Konferencia egyik visszatérő vendége a Vodafone Magyarország, ami idén is tiszteletét teszi október 15-én Balatonfüreden. Ennek apropóján arról beszélgettünk Dr. Budai J. Gergővel, hogy hol áll a Vodafone az 5G alkalmazásában, hogyan teszik kézzelfoghatóvá azt a konferencia látogatói számára, és mi is az az OncoVR.

Látványos fejlődést hoz a virtuális valóság a HR-ben

2019. április. 15. 10:00
Világszerte egyre több vállalat dönt úgy, hogy a alkalmazásait is igénybe veszi a munkatársak toborzása és képzése során. Ez nem meglepő, ha azt nézzük, hogy az immerzív élmény eddig nem ismert lehetőségeket kínál a munkaadók számára a tréningekhez vagy akár az empátiakészség növeléséhez.

A turizmusban is igény lesz a mesterséges intelligenciára

2019. április. 12. 13:00
A jelenleginél kétharmaddal nagyobb igény lesz a turizmusban a mesterséges intelligenciával, a virtuális és kiterjesztett valósággal kapcsolatos ismeretekre.

Eljött a virtuális valóság megoldás cégeknek

2018. november. 12. 13:30
A HTC VIVE bejelentette vállalati környezetbe szánt prémium VR megoldását, hozzá új platformot és hardvert valamint egy kereskedelmi forgalomban elérhető szoftvert.

Magyar fejlesztéssel 3D-ben körüljárhatók lesznek a tervezett épületek

2018. március. 13. 08:29
Az AR és VR mobil megoldásokban nemzetközi szinten jegyzett ARworks 2017-ben kezdett a Holotecht termék fejlesztésébe. Ennek segítségével az eddig csak számítógépes modellként létező épületekről valóságos, térben megjelenő, 3 dimenziós és körül járható modellek születhetnek. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innováció Hivatal által is támogatott, két évre tervezett kutatási folyamat végén olyan standardizált és egységesített termék jön létre, ahol a megrendelők...

A Big Data és a VR a profi sportot is átalakítja

2018. május. 01. 08:00
A jövőben a Big Data és a virtuális valóság (VR) is szerves része lehet a sportközvetítéseknek, segítségükkel ugyanis még több szurkolót lehet megnyerni és még izgalmasabb lehet a játék. A csapatok sokféle módon használhatják a begyűjtött adatokat, és az sem utolsó szempont, hogy a VR-technológia nyújtotta előnyökből mind a játékosok, mind a szurkolók profitálhatnak. Íme, néhány érv amellett, hogy a Big Datának és a virtuális valóságnak helye van a profi sportban.

összesen: 16 db | 10 db/oldal

1 2