Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
98 találat a(z) "vodafone" cimkére.

A januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése

2018. január. 17. 12:51
Januártól 18 százalékról 5 százalékra mérséklődött az internet-szolgáltatás áfája, a csökkentés az internetszolgáltatók januári számláiban jelenik meg, az áfa módosításával arányosan az előfizetési díjak is csökkentek - közölték a szolgáltatók az MTI érdeklődésére. A Telenor, a Vodafone, a Magyar Telekom, a Digi Kft., és a UPC Magyarország Kft. egyaránt azt közölték, hogy érvényesítették díjaikban az áfacsökkentést, és erről a meglévő előfizetőiket a decemberben...

40 perc alatt jön a mobil segítség katasztrófahelyzetben

2018. január. 12. 08:41
A Vodafone Magyarország és a Nokia együttműködésében tesztelt alkalmazás lehetővé teszi, hogy katasztrófahelyzetben a leghatékonyabban nyújtsanak segítséget a szakemberek. A megoldással 4G hálózathoz kapcsolódó drónok segítségével pillanatok alatt láthatóvá válik, hogy hol és milyen jellegű segítségre van szükség – írja a Computerworld.

Jelentősen megnőtt az év végi mobilinternet-forgalom a magyarországi szolgáltatóknál

2018. január. 05. 10:03
Jelentősen megnőtt, két szolgáltatónál is rekordot döntött az ünnepi mobilinternet forgalom Magyarországon.

Vodafone: mobilnettel köszöntöttük az újévet

2018. január. 04. 11:29
A 2017/18-as ünnepi időszak tapasztalatai szerint egyre többen használtak mobilinternetet a családtagjaik, barátaik és ismerőseik köszöntésére. Ezzel együtt csökkent a mobilhívások száma és ideje, viszont több SMS-t és MMS-t küldtek tavalyhoz képest a Vodafone ügyfelei.

A Holdra megy a Vodafone

2018. február. 28. 12:00
Az első magánúton finanszírozott holdra szállás megvalósításán a berlini székhelyű PRScientists a Vodafone Németországgal és az Audival közösen dolgozik.

Drónkövető technológiával védené az égboltot a Vodafone

2018. február. 21. 18:00
A vállalat bejelentette, hogy elkezdték tesztelni a világ első légi irányítási drónkövető és biztonsági megoldását.

Bővíti mobilnetes szolgáltatását a Balaton körül a Vodafone

2018. február. 15. 17:55
Még ebben a hónapban elindítja gyors internetkapcsolatot biztosító Balaton környéki hálózatfejlesztését a Vodafone Magyarország, ezzel 4G+ hálózatuk a nyárra a tó egész térségét lefedi majd, 30 új települést ér el - jelentették be csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Tizenötmillió forint összdíjazású technológiai pályázatot indít a Vodafone Alapítvány

2018. december. 14. 11:00
A Vodafone Digitális Díjra cégek, nonprofit szervezetek és magánszemélyek nevezését várják - jelentette be Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Székesfehérvár max sebességbe kapcsolt: elindult az okosparkolási rendszer

2018. december. 11. 09:00
Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron a Vodafone Magyarország közreműködésével: az autósok száz parkolóhely foglaltsági állapotát követhetik nyomon egy mobiltelefonos applikáció segítségével.

SIM-kártya védheti meg az e-bicikliket a lopástól

2018. augusztus. 29. 11:00
A Vodafone intelligens lopásgátlóval szerelte fel a Zemo elektromos kerékpárokat. Októbertől kilenc új modell kerül piacra, amelyekben már vázba épített IoT SIM is található.

összesen: 98 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10