Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
98 találat a(z) "vodafone" cimkére.

Új hálózati technológiát vezet be a Vodafone

2019. október. 09. 11:00
A cégcsoport elsőként vezet be olyan innovatív technológiát, amelynek célja a beszállítói kör növelése, valamint a vidéki internet-hozzáférés bővítése.

5G-vel és egy izgalmas tech-meglepetéssel érkezik a Vodafone

2019. október. 07. 09:29
Az idén 10 éves Infotér Konferenciára a Vodafone is komoly tech-tárral érkezik, lesz 5G sátor, 5G-n vezérelhető autó, és egy olyan megoldás is testközelbe kerül, amely számos gyermek nehéz perceit teszi elviselhetőbbé. Budai J.Gergő, a Vodafone vezérigazgató-helyettese és igazgatósági alelnöke is elmondta, mit gondol a konferenciáról.

Élő 5G hálózatot mutatott be a Vodafone az Internet Hungary-n

2019. október. 04. 09:00
Idén huszadik alkalommal rendezték meg Siófokon Magyarország meghatározó kereskedelmi, gazdasági, kommunikációs és médiaszakmai rendezvényét.

MWC Barcelona: karnyújtásnyira vagyunk az 5G-től

2019. március. 07. 12:00
A nemzetközi technológiai expók közül múlt héten rendezték meg a Mobil Világkongresszust Észak-Spanyolországban, ahol a mobilipar legújabb innovációit csodálhatták meg – és akár tesztelhették is – a látogatók. A szakkiállítás után nem kérdés, hogy mennyire közel van már az ötödik generációs hálózat elindítása.

Magyarország első 5G bázisállomását indította el a Vodafone

2019. május. 21. 11:00
A távközlési vállalat a zalaegerszegi Zala ZONE Járműipari Tesztpálya megnyitója alkalmából, a jövő járműveinek tesztelését elősegítendő elindította az ország első élő, saját hálózatába kapcsolt állandó 5G bázisállomását.

A Vodafone a Balatonnál is bemutatta az 5G-t

2019. június. 05. 10:00
A távközlési vállalat számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejleszti hálózatát a térségben. A Vodafone Zalaegerszeg, Budapest és Debrecen után a magyar tengerhez is elvitte az 5G élményt.

Megkezdi a lakossági 5G szolgáltatást Németországban a Vodafone

2019. július. 17. 09:00
A Vodafone mobil távközlési szolgáltató vállalat egyelőre még korlátozott keretek között ugyan, de megkezdi a kereskedelmi célú ötödik generációs (5G) mobil szolgáltatást Németországban.

Beköszöntött az 5G Magyarországon is – így kapcsolódik rá a Vodafone

2019. július. 10. 08:27
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója többek közt arról beszélt, hogy hamarosan Budapest még nagyobb területén veszi kezdetét az 5G korszak, és arról is beszámolt, hogy a Vodafone idén még idén jelentős számú új, állandó 5G állomást telepít a fővárosban.

Az Ericsson és a Vodafone elindította az 5G szolgáltatást Londonban

2019. július. 08. 08:30
Az Ericsson vezető 5G technológiája volt a főszereplő július 3-án Londonban, amikor a Vodafone UK elindította 5G szolgáltatását lakossági és üzleti ügyfelek számára. A londoni Sky Garden lélegzetelállító panorámája biztosította a hátteret a rendezvényhez, amelyen többek közt az 5G fogyasztói potenciáljáról szóló, legfrissebb Ericsson ConsumerLab jelentés fontosabb megállapításainak virtuális bemutatójára is sor került.

Év végén összenőttünk a telefonnal: jelentősen megnőtt az év végi mobilinternet-forgalom

2019. január. 24. 11:00
A Vodafone karácsonyi és szilveszteri statisztikái szerint egyre többen használnak mobilinternetet köszöntésre: a 2018-19-es ünnepi időszakban a mobilinternet-forgalom nőtt a legjobban. A karácsonyi időszakban másfélszeresére emelkedett az adatforgalom, és a 25-e vitte a prímet. Ugyanakkor a szilveszter is tartogatott meglepetéseket.

összesen: 98 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10