Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
11 találat a(z) "veszély" cimkére.

High-tech rémálom vár a világ egyik leggazdagabb városára

2018. november. 20. 09:00
Orwell műveit megidéző fejlesztésbe fognak a mesésen gazdag (és drága), rendpárti ázsiai városállamban.

Virtuális cukrosbácsik, végzetes kimenetelű online bullying – hogyan óvjuk meg a gyermeket?

2018. március. 01. 08:37
Virtuális cukrosbácsik, végzetes kimenetelű online bullying, zaklatás, lopás – az internet ezer bugyra elképesztő veszélyeket rejt. De hogyan óvjuk meg mindezektől a gyermekeket, hogyan neveljük tudatos internetfelhasználásra, és miként alkossunk digitális házirendet? A téma szakértőivel többek közt erről beszélgettünk a mySec Talk 20. rendezvényén.

Milyen veszélyek fenyegetik a kkv-kat?

2018. június. 19. 12:07
Zsarolóvírusok, adathalászok, bitocinbányászok – egy tucatnyi, kézzel foghatatlan, ám valós veszély fenyegeti a kis- és középvállalkozásokat. A súlyos pénzekkel, sőt, rosszabb esetben csőddel záruló incidensek ellen azonban kevesen védekeznek. Mit tehetnek a döntéshozók a veszély csökkentése érdekében? Bencsik Balázzsal, az NKI igazgatójával beszélgettünk.

Okoseszközök: mennyire veszélyeztetik a biztonságunkat?

2018. július. 05. 09:00
Mielőtt belevágna egy intelligens, világhálóra csatlakoztatott eszköz beszerzésébe, nem árt megfelelően tájékozódni.

Veszélyben 50 fizetési app felhasználójának a pénze

2016. február. 28. 13:58
Felfedezték a valaha látott egyik legveszélyesebb androidos banki trójait. Az Acecard online pénzügyi és más alkalmazások, szolgáltatások felhasználóit képes megtámadni, s meg tudja kerülni a Google Play Áruház biztonsági intézkedéseit is.

Áprilisi ITB club: Veszélyek és védelmek

2014. április. 15. 19:06
2013-ban Magyarország a 23. helyet foglalta el a kiberbűnözéssel fenyegetett országok listáján, de az európai országok között is benne voltunk az első tízben, sőt a bot-netekben való érintettségünket tekintve a harmadik helyen álltunk. Az ITB Club szakértői áprilisi rendezvényükön az idei helyzetet vázolták fel a hallgatóságnak.

Magyarországon ezernyi weboldal van veszélyben

2014. április. 14. 12:59
Magyarországon ezrével működnek honlapok - köztük webáruházak, közösségi oldalak, banki és levelező rendszerek -, de több androidos alkalmazás is, azzal az OpenSSL szoftverrel, amelynél a közelmúltban egy veszélyes biztonsági résre hívta fel a figyelmet az amerikai kormány - mondta a Nemzeti Biztonsági Felügyelet (NBF) elnöke hétfőn az MTI érdeklődésére. Zala Mihály kifejtette, az NBF a magánoldalakat nem vizsgálhatja, de az állami, önkormányzati és minősített...

Veszélyes játszótér a közösségi oldal

2013. június. 18. 10:05
A különböző fenyegetések, a már jól ismert vírusok és csalások megfelelő köntösbe burkolva nem csak a gyermekeket, de még a szülőket is fenyegethetik. A mai háztartásokban egyre több olyan készülék található, amelyek segítségével a gyerekek könnyen elérhetik a világhálót és a nap 24 órájában online tudnak lenni. Egy felmérésből kiderült, hogy többségük igen aktívan használja az online eszközeket, mindenféle szülői felügyelet nélkül. A Kaspersky közzétette...

Csapdába esnek a gyerekek a Facebookon

2013. július. 05. 15:01
Reprezentatív felmérés szerint a magyar gyermekek egynegyede már facebookozik. Ez ellenkezik a közösségi portál szabályaival, s jelentős adatvédelmi és nevelési kérdéseket vet fel. A szabályzat szerint nem tehetnék meg, de mégis sokan regisztrálnak a Facebookra a 13 év alatti magyar gyerekek közül. A G Data felmérése során a kutatók ezer magyar internetezőt kérdeztek meg arról, hogy a vele egy háztartásban élő, 13 év alatti gyerek használja-e a legnagyobb...

Erre ne kattintson: Flipora az e-mailben

2013. február. 21. 07:44
Újabb átverés szedi áldozatait a weben: a Flipora e-mailben érkezik és osztódással szaporodik. A Flipora közeli rokona a nálunk is vadul terjedő sweetIm program, amelyik alapértelmezett keresővé teszi magát az Internet Explorerben, a Firefoxban, a Chrome-ban és mindenben, amihez csak hozzáfér. Csökkentett üzemmódban, regedittel lehet kiirtani: Gandalf legyen a Gyűrűk Urából, aki fél napos küzdelemnél rövidebb idő alatt kiírtja.

összesen: 11 db | 10 db/oldal

1 2