Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
164 találat a(z) "Varga Mihály" cimkére.

Tusványos - Varga Mihály: új magyar brandeket kell felépíteni

2019. július. 25. 12:30
Új magyar brandek felépítését szorgalmazta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön Tusnádfürdőn egy, a versenyképesség témájában rendezett kerekasztal-beszélgetésen.

Erősödik a kelet-közép-európai együttműködés

2018. szeptember. 06. 12:30
A kelet-közép-európai régió gazdasági és társadalmi fejlődése elengedhetetlen az eredményes európai kohéziós politikához – mondta Varga Mihály. A pénzügyminiszter közölte, – egyebek mellett – a stratégia a versenyképesség, aa közlekedési és digitális infrastruktúra lősegítheti a régió fejlődését.

Varga: fenntartható a gazdaság növekedése

2018. szeptember. 06. 09:00
Az ipari termelés, a fogyasztás, a foglalkoztatás és a beruházások várható bővülése hosszabb távon is fenntarthatóvá teszi a magyar gazdaság erősödését ‒ reagált a pénzügyminiszter a második negyedéves GDP-növekedési adatokra az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Varga Mihály: Az Egyesült Államok a második legfontosabb befektetője hazánknak

2018. október. 18. 17:30
Az amerikai vállalatok az egyik legjelentősebb beruházói-befektetői közösséget képviselik Magyarországon, a hazánkban jelenlévő 1700 amerikai vállalat több mint százezer embernek ad munkát – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az Eric Stewart elnök által vezetett Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (USHBC) küldöttségével tartott megbeszélésen.

Varga Mihály: A pénzügyi tudatosság fejlesztése mindenki érdeke

2018. október. 16. 11:00
Egy életen át tartó tanulás a pénzzel való felelős gazdálkodás, az államnak pedig felelőssége van abban, hogy a lakosság pénzügyi tudatosságát fejlessze – jelentette ki Varga Mihály a Debreceni Egyetem Fintelligence Pénzügyi Oktatási Centrumának átadó ünnepségén.

Varga Mihály: Csökkenhet a kisvállalkozások adója

2018. október. 04. 11:00
Támogatják a magyar kormány azon kérését az uniós tagállamok pénzügyminiszterei, amely a kisvállalkozásoknak jelentős adócsökkentést és egyszerűsítést biztosíthat. Így akár már jövőre 12 millió forintra nőhet az általános forgalmi adót érintő mentesség felső összeghatára – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter.

Varga Mihály: Beruházások nélkül nincs növekedés

2018. november. 16. 12:30
Nincs növekedés beruházás nélkül, ezért a kormány célja, hogy az elkövetkezendő években tartósan húsz százalék feletti beruházási ráta legyen Magyarországon – jelentette ki Varga Mihály a Groupama Biztosító nemzetközi konferenciáján.

A pénzügyi tudatosság erősítése nemzeti érdek

2018. március. 27. 12:00
A pénzügyi kultúra fejlesztése a lakosság, a szolgáltatók és az állam érdeke is - húzta alá Varga Mihály a tárca Okosan a Pénzzel! című konferenciáján. A nemzetgazdasági miniszter elmondta: a XXI. században mindenki számára elengedhetetlenül fontosak azok a pénzügyi ismeretek, amelyekre a mindennapi élethez, a megtakarítások tervezéséhez, illetve az öngondoskodáshoz szükség van. Olyan szintre kell eljutnunk, amikor minden magyar ember olyan magabiztosan használja...

Nagy érdeklődés kísérte az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedőt

2018. március. 26. 14:00
A magyar kormány az adócsökkentésektől a vállalkozások támogatásán át a fejlesztéshez szükséges hitelekhez való hozzáférés megkönnyítéséig számos módon támogatja a hazai vállalkozásokat – hangsúlyozta Varga Mihály az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedők kárpát-medencei döntőjének díjátadóján. A nemzetgazdasági miniszter Csath Magdolna közgazdász professzorral, valamint Bartal Tamással, a Miniszterelnökség helyettes államtitkárával a legjobban szereplő...

Regionális együttműködés az önvezető autók fejlesztéséért

2018. március. 23. 17:57
A magyar-osztrák-szlovén együttműködési megállapodással különösen kedvező feltételeket teremthetünk a Zalegerszeg-Graz-Maribor háromszögben, illetve a környező országokban az önvezető autók határokon átnyúló tesztelésének elvégzéséhez – mondta Varga Mihály a szándéknyilatkozat aláírását követő sajtótájékoztatón. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: a járműgyártás jövője kétség kívül az elektromobilitásban, az automatizált, autonóm vezetési rendszerekben,...

összesen: 164 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11