Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "vállalat" cimkére.

A hazai vállalatok még nem készültek fel a Brexitre

2019. március. 18. 13:00
A magyar cégek többsége elkerülhetőnek tartja, hogy az Egyesült Királyság megállapodás nélkül hagyja el az Európai Uniót, ezért egyelőre nem készült fel a kilépés következményeire – mutat rá az EY közel 50 vállalati vezető körében végzett felmérése. A közelgő határidő miatt egyre nő az esélye az úgynevezett hard (megállapodás nélküli) Brexitnek, így a hazai szereplőknek minél előbb meg kell tenniük a szükséges lépéseket.

Növekvő potenciált látnak a vállalatok a blockchain megoldásokban

2019. július. 10. 11:00
Az üzleti döntéshozók szerint fontos a blockchain alapú megoldásokba fektetni, de a pozitív, már implementált példák a legtöbb iparágban még váratnak magukra. Óvatosan optimisták a technológiával kapcsolatban és többen is túlértékeltnek tartják. A vita már nem arról szól, hogy kell-e használni a technológiát, hanem arról, hogyan? – többek között ezeket állapítja meg a Deloitte 2019 globális blockchain felmérése.

Újabb és újabb akadályokba ütköznek a vállalatok az Európán kívüli piacokon

2019. július. 02. 08:30
Ugyanakkor az EU protekcionizmusra adott válaszának köszönhetően az elmúlt öt évben 123 ilyen akadály szűnt meg - derült ki az EB-nak a kereskedelem és a befektetések útjában álló akadályokról szóló jelentéséből.

A négy legveszélyesebb biztonsági kérdés, ami minden vállalkozást fenyeget

2019. augusztus. 28. 11:00
Egy rossz kattintás és könnyen rés keletkezik a pajzson, onnantól kezdve pedig könnyű dolga van a kártevő vírusoknak, malwaren át bejutónak vagy épp az adatokra pályázó hekkernek. A „hétköznapi” támadásokon túl azonban vannak még veszélyek, amelyek ott leselkednek az üzlet körül az online jelenlét minden percében.

Fekete öves digitális bajnokká avanzsálnának a vállalatok idén

2019. április. 01. 11:00
A cégek több mint 80 százaléka a következő egy évben növeli befektetéseit a digitális technológiákba - derül ki a The Economist Intelligence Unit és a DXC Technology informatikai szolgáltató cég közös globális kutatásából.

Infotér Konferencia 2018 – Somkuti András előadása

2018. november. 06. 09:00
A digitalizációt számos aspektusból lehet firtatni. Somkuti András a makrogazdaság szemszögéből tette mindezt, és előadásában számos érdekes összefüggésre világított rá, mind gazdasági, mind vállalati szinten.

Kaspersky: stratégiai döntési szintre kell emelni a vállalatoknál a kiberbiztonságot

2018. november. 05. 11:00
A gazdasági digitalizáció terjedésével párhuzamosan a működés biztonságának garantálása érdekében stratégiai szintre kell emelni az informatikai szakemberek szerepét a vállalati döntéshozatalban - állapítja meg a Kaspersky Lab kiberbiztonsági vállalat elemzése.

Magyarországnak elkötelezett vállalatokra van szüksége

2016. október. 30. 10:11
Magyarországnak elkötelezett emberekre és vállalatokra van szüksége, amelyek mögött ott áll a jól működő gazdaság és a kormány - jelentette ki a miniszterelnök a herendi Jáger Parkban csütörtökön. A Jáger csoporthoz tartozó Csatári Plast Kft. egymilliomodik mérőóra-szekrényének átadása alkalmából tartott ünnepségen Orbán Viktor kiemelte, "a magyar gazdaság éppen a Csatári Plasthoz hasonló nemzeti vállalkozások segítségével juthat ki véglegesen az erdőből, ahová a...

Ötből egy vállalatnak lopták már el adatait

2014. szeptember. 08. 14:43
27 országban közel 4000 IT szakember körében végzett kutatás szerint a gyártó cégek 21 százaléka szenvedte el valamely szellemi tulajdonának elvesztését biztonsági incidens következtében az elmúlt évben. A gyártók nagyon is tisztában vannak vele, milyen fontos szellemi tulajdonuk védelme. A kutatás megállapította, hogy a gyártók a „belső működési információk” és a „szellemi tulajdon” lehetőséget jelölték meg a nem pénzügyi adattípusok közül olyan információnak,...

Újabb 400 szoftverfejlesztő

2014. június. 03. 11:19
Idén még nagyjából 200 fővel bővíti létszámát az EPAM Systems Kft. így év végére 1200 embert foglalkoztat majd Magyarország legnagyobb szoftverfejlesztő vállalkozása. Idén már eddig is több mint 200 új alkalmazottat vettek fel, és ezt a számot az év végéig megduplázzák – mondta el a cég pénteki sajtótájékoztatóján Fejes Balázs, az EPAM banki és pénzügyi szolgáltatások üzletágának globális vezetője. A komplex szoftverfejlesztési szolgáltatásokat kínáló, nemzetközi...

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2