Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
13 találat a(z) "Tuzson Bence" cimkére.

Közigazgatás az adatok bűvöletében – Dr. Tuzson Bence előadása

2019. június. 17. 12:02
A digitalizáció ezernyi oldalról megmutatkozik, és ezernyi oldalról formálja a közigazgatást is. Dr. Tuzson Bence előadásában egy olyan közigazgatás vízióját vázolta fel, ahol az adatok a döntések előkészítésében is segíthetnek, illetve abba is betekintést nyújtott, hogy az adatokkal való gazdálkodás hogyan ölt most testet a közigazgatásban, azon belül az ingatlan adás-vétel területén.

Infotér Konferencia 2018: Milyen változásokat indikál a digitalizáció az állam életében?

2019. január. 08. 09:55
Tuzson Bence még az előadása előtt betekintést nyújtott abba, hogy mi hangzik majd el a konferencián, illetve a kormányzati digitalizációs programok kézzelfogható sikereiről is beszélt.

Infotér Konferencia 2018 – Tuzson Bence előadása

2018. október. 29. 12:32
Tuzson Bence szerint egy eddig még nem tapasztalt digitális szakadék jött létre a generációk között, amelynek köszönhetően nem csak a kommunikáció, de bizonyos fogalomrendszerek is újra pozícionálásra kerültek. Utóbbi hatása az állam esetén is tapasztalható. A változásokról, azok lekövetéséről, és az állam szerepvállalásáról bővebben az előadásban beszélt.

Tuzson: az államnak követnie kell a digitális közösségi terek által nyújtott lehetőségeket

2018. október. 11. 16:48
A hivatalos ügyintézés digitális fejlesztéseit is érdemes a kiterjesztett valósághoz igazítani – fogalmazott Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az Infotér 2018 konferencia utolsó napján. Itt mutatkozott be a Magyar Posta e-személyivel akár paypass módon is használható levélkézbesítő PAKK programja is.

Előzetesen a 9. Infotér Konferenciáról – Tuzson Bence

2018. október. 03. 22:03
Mit tud kezdeni az állam a folyamatosan növekvő adatmennyiséggel? Hogyan illeszkedik a régi rendszer az új világhoz? Dr. Tuzson Bence, közszolgálatért felelős államtitkár többek közt ezekre a kérdésekre keresi a választ, amelyeket az Infotér Konferencián fogunk megvitatni.

Fejlesztési adókedvezményt kaphatnak a közép-magyarországi régió innovatív vállalkozásai

2017. október. 27. 09:16
Adókedvezményt is igényelhetnek a jövőben a vállalkozások a közép-magyarországi régióban megvalósított fejlesztéseik során, amennyiben a parlament megszavazza Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek Tuzson Bencével, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával közösen benyújtott törvényjavaslatát.

Varga Mihály: a magyar gazdaság negyedik éve növekszik

2017. február. 09. 22:26
A magyar gazdaság negyedik éve növekszik, miközben 83-ról 74 százalékra csökkent a GDP-arányos államadósság - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Dunakeszin. A nemzetgazdasági miniszter Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, Pest megyei országgyűlési képviselő lakossági fórumának vendége volt. Az államtitkár összegezte választókerületének legfontosabb gazdasági történéseit. Kiemelte, hogy a százmilliárd forintos...

Infotér Konferencia 2015 – Mindenki konferenciája

2016. január. 25. 07:11
Több mint 1600 résztvevő, 200 előadó, 8 párhuzamos helyszín – minden eddiginél nagyobb volt az Infotér Konferencia Balatonfüreden. A három napos rendezvény fókuszában a központi infokommunikációs fejlesztési tervek és az ágazati informatikai feladatok megvalósítása és összehangolásának kérdései, a gazdasági szektorok közötti informatikai együttműködés elősegítésének lehetőségei, valamint az információs társadalom építésének kihívásai voltak.

Infotér Konferencia 2015 – Interjú Dr. Tuzson Bence államtitkárral

2016. január. 14. 12:43
Az államigazgatásban lépésváltás szükséges, ehhez elsősorban az állam működését kell racionalizálni – emelte ki Dr. Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a 6. Infotér Konferencián. Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb közigazgatási reformja zajlik most, ezek a fejlesztések pedig csak a racionalizálás által tudnak jól működni – tette hozzá.

Infotér Konferencia 2015 – Tuzson Bence előadása

2016. február. 18. 08:19
Az információ területén egy nagyon gyors robbanásnak vagyunk tanúi, amely az élet szinte minden szegletét érinti-- ezekkel a szavakkal kezdte előadását Tuzson Bence a 6. Infotér Konferencián. A Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációjáért felelős államtitkár úgy látja: a informatikai lehet a gazdaság motorja. Élni kell a belőle kínálkozó lehetőségekkel.

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2