Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "tudásbázis" cimkére.

Tudásbázis épül a hazai startupokról

2018. június. 28. 09:00
Folyamatosan frissülő tudásbázis épül a startupok tevékenységéről a Startupinfo.hu weboldalon. A Filter innovatív hírszűrő platform motorjával működő oldal szerkesztett formában, témák szerint rendszerezve gyűjti össze a startupvilág magyar és angol nyelvű információit. Az érintett cégek aktívan is bekapcsolódhatnak a tudásanyag bővítésébe.

Eredményes évet zárt az ISACA Magyarország

2017. február. 10. 10:27
Rendkívül eredményes évet zárt az ISACA Magyarország Budapest Chapter – derült ki a szervezet évzáró vacsoráján. Vízi Linda alelnök elmondta: a tagok létszáma sosem volt ilyen magas. Az eseményen hangsúlyozták, hogy a minősítések mellett az ISACA Magyarország konferenciáival, rendezvényeivel igyekszik egy tudásbázist kialakítani a hazai információbiztonsági szakemberek számára.

Elektronikus iratkezelés a vállalkozásoknál – Infotér elemzés

2012. február. 01. 12:34
Az elektronikus iratkezelési rendszerek közé az olyan informatikai alkalmazások tartoznak, amelyek a különböző iratokra, dokumentációkra vonatkozó iktatási folyamat lépéseit (nyilvántartás, kezelés, nyomon követés, archiválás) támogatják, ezáltal elősegítik a szervezeti / működési hatékonyság növekedését. A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) körében az ilyen megoldások még nem annyira elterjedtek, pedig többféle megoldás is van és a bevezetési...

Szerethető kémia – új tudásbázis a világhálón

2011. március. 12. 01:35
Hiteles és pontos ismeretek tárháza - így jellemezte Pálinkás József, az MTA elnöke azt az új weboldalt, amely akadémikusok közreműködésével készült a Kémia Nemzetközi Éve alkalmából az Akadémia és a Magyar Kémikusok Egyesülete szakmai felügyeletével. A portál fejlesztői a kémiát, mint szép és érdekes tudományt mutatják be - nem csak diákoknak.