Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "társadalmi egyeztetés" cimkére.

Véleményezhető az NMHH közvetítőválasztásról szóló rendelete

2015. március. 30. 09:12
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság március 26-án társadalmi egyeztetésre bocsátotta az elektronikus hírközlési szolgáltatás igénybevétele során alkalmazható közvetítőválasztásról szóló rendeletének tervezetét.

Társadalmi egyeztetésen a komplex vállalati technológia-fejlesztést támogató felhívás

2013. október. 09. 11:47
Elérhető az NFÜ honlapján a „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című, KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú felhívás tervezete. A fejlesztésekre összesen 5,52 milliárd forint áll rendelkezésre. A kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2013. október 17-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.

Augusztus végéig véleményezhető a Nemzeti Infokommunikációs Stratégia

2013. július. 26. 16:58
Elkészítette és a kormányzati honlapon közzétette az infokommunikációs szektor 2014-2020-as időszakra vonatkozó fejlesztési stratégiáját a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a tárca augusztus 31-éig várja a dokumentum társadalmi egyeztetése keretében beérkező javaslatokat, észrevételeket. Az NFM az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében ismerteti: a stratégia célja, hogy teljes képet adjon a magyar információs társadalom jelenlegi viszonyairól, és ennek...