Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Sztáray Péter" cimkére.

Szeptemberben ismét hazánkban az ITU konferencia

2019. április. 04. 10:35
Legutóbb 2015-ben rendezte hazánk a nívós nemzetközi rendezvényt, ahol több ezer ICT szektorban tevékenykedő üzletember megfordul 130 orszából. Idén Magyaraország ismét elnyerte a jogot a rendezésre, ezzel kapcsolatban beszélgettünk az Houlin Zhaoval, az ITU főtitkárával és Dr. Sztáray Péter biztonságpolitikáért felelős államtitkárral.

Kibertér-konferencia - A számítógépes bűnözés, az internet biztonsága lesz napirenden

2012. szeptember. 21. 06:50
A számítógépes bűnözésről, az internet biztonságáról lesz szó egyebek között az október eleji budapesti kibertér-konferencián - mondta Sztáray Péter, a Külügyminisztérium politikai igazgatója egy csütörtöki sajtóbeszélgetésen. Sztáray Péter az év egyik legkiemelkedőbb magyarországi rendezvényének nevezte az október 4-5-i tanácskozást. A konferencián több, a kibertérrel kapcsolatos kérdést vizsgálnak - mondta, ezek között említette a nemzetközi szabályozást, az...

A fiatalság bevonása nélkül nem tudjuk a jövőben szavatolni a kibertér biztonságát

2012. november. 11. 17:03
A fiatalság bevonása nélkül nem tudjuk a jövőben kellőképpen szavatolni a kibertér biztonságát és szabadságát. A mai fiatalok fejlesztik tovább a kibertér használatának a jelenlegi kereteit – hangsúlyozta Sztáray Péter, a Külügyminisztérium biztonságpolitikáért felelős helyettes államtitkára a Balatonfüreden 2012. november 8-9-én megrendezett Infotér (Informatika a Társadalomért) konferencián.