Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
18 találat a(z) "Szijártó Zoltán" cimkére.

KIFÜ-színpad – A magyarországi digitalizáció szolgálatában

2018. november. 28. 08:46
A magyarországi digitalizáció szolgálatában – az állami infrastruktúra-hálózatok jelene és jövője címmel tartotta meg idén immár hagyományos előadássorozatát a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség az Infotér Konferencián.

KIFÜ – A magyarországi digitalizáció szolgálatában

2017. november. 09. 16:59
A KIFÜ immáron 5. alkalommal volt jelen az Infotér konferencián, ahol a szervezet szakemberei ismét önálló programmal várták az érdeklődőket. A KIFÜ színpad központi témája ezúttal a digitális infrastruktúra-fejlesztésekhez, valamint azoknak a digitális társadalom fejlesztésére gyakorolt hatásaihoz kapcsolódott.

Befejeződött a HTMR projekt

2017. február. 16. 09:45
Befejeződött a "Hálózatfejlesztés Támogató Monitoring Rendszer" elnevezésű projekt alkalmazás fejlesztésének harmadik üteme. A 2,54 milliárd forint uniós forrásból megvalósuló teljes fejlesztés célja egy országos, térinformatikai alapú, elektronikus hírközlési nyilvántartás létrehozása. A projekt közvetlenül támogatja a Szupergyors Internet Programot, és jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy 2018 végére Magyarországon minden olyan háztartás részére, amely ezt...

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Összefoglaló

2016. október. 21. 17:02
Zala megyei állomásához érkezett a Modern Vállalkozások Programja. A rendezvényen ez alkalommal is a projektet lebonyolító szakemberek ismertették a legfontosabb tudnivalókat a kis- és középvállalkozások képviselőivel. Ez alkalommal azonban könnyedebb témák is terítékre kerültek. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a vízilabda és az informatika kapcsolatáról és személyes viszonyáról beszélt az IT eszközökkel. A napot pedig egy női kerekasztal zárta:...

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Szijártó Zoltán előadása

2016. október. 04. 07:36
A digitláizáció jelentőségéről beszélt Szijártó Zoltán a Modern Vállalkozások program zalaegerszegi állomásán. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség elnöke azt hangsúlyozta, hogy a vállallkozások versenyképessége és gazdasági haszna sérül akkor, ha nem használják ki az informatikai eszközökben rejlő lehetőségket.

Debreceni: A KIFÜ hozza létre az info-sztráda bekötőútjait

2016. november. 22. 12:27
A szélessávú internethálózat kiépítése után az internet előfizetések ára tovább csökkenhet majd- hangsúlyozta Debreceni Győző a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség projektmenedzsere. Szijártó Zoltán, a KIFÜ elnöke elmondta: a szervezet támogatja a kormány elképzeléseit.

IT Business & Technology 2016 – Mi alapozza meg a Digitális Jólétet?

2016. március. 15. 11:57
Mi alapozza meg a Digitális Jólétet? – erre a kérdésre keresték a választ az IT Business & Technology konferencia azonos című panelének résztvevői. Az állami és a szolgáltatói szektor képviselő olyan témákat érintettek, mint a szélessáv fejlesztés, kedvezményes internetes alapcsomag, áfacsökkentés, ingyenes wifi a közterületeken és a közintézményekben.

Megvan az 1500. Digitálisan Felkészült Vállalkozás

2016. december. 02. 09:08
Újabb mérföldkövéhez érkezett a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását támogató Modern Vállalkozások Programja: Szijártó Zoltán, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) elnöke személyesen adta át Miskolcon a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést az 1500. kkv-nak. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a KIFÜ és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara egy éve indította útjára a vidéki kkv-k digitális...

ITB Medvejárás – Ami az ict-jövőt illeti… (panelbeszélgetés)

2015. március. 26. 19:30
Elkészült az infokommunikációs stratégia, a célok és a fejlesztési irányok immár ismertek, a következő időszakban már azért folyik a munka, hogy a kívánt célok teljesüljenek is. Miben számít a kormányzat az ágazati szereplők aktív együttműködésére? A témában az IT Business felsőtárkányi konferenciáján Ádám Csongor (NISZ), Biró Albert (Infotér), Bartolits István (NMHH), Arató Dávid (KEK KH) és Szijártó Zoltán (KIFÜ) folytattak érdekfeszítő panelbeszélgetést...

Erről szólt a KIFÜ Színpad a 6. Infotér Konferencián

2015. december. 21. 15:49
Önálló programmal vett részt a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség a balatonfüredi Infotér Konferencián. A szervezet célja az volt, hogy olyan szakmai programot állítsanak össze, amely hasznos gyakorlati szempontú ismeretekkel szolgál a közigazgatás projektmenedzsment területen dolgozó szakemberei számára.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2