Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "Székesfehérvár" cimkére.

Ipari robotközpont nyílt Székesfehérváron

2019. július. 11. 10:00
A részt vevő cégek és szervezetek célja, hogy olyan tudásközpont jöjjön létre az Óbudai Egyetem székesfehérvári karán, amely a digitális korszakunkban a felnőttképzés területén, elsősorban az ipari robotokkal kapcsolatos kihívásokra tudja megadni a választ.

Székesfehérvár max sebességbe kapcsolt: elindult az okosparkolási rendszer

2018. december. 11. 09:00
Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron a Vodafone Magyarország közreműködésével: az autósok száz parkolóhely foglaltsági állapotát követhetik nyomon egy mobiltelefonos applikáció segítségével.

Digitális élményközpont létrehozását támogatja Székesfehérvár

2017. március. 04. 14:26
Digitális élményközpont létrehozását támogatja Székesfehérvár, a 225 millió forintos támogatás három évre biztosítja a fiataloknak az ingyenes hozzáférést a központ informatikai és technikai programjaihoz.

Modern Vállalkozások Programja – székesfehérvári állomás

2017. május. 12. 09:15
Tavaly áprilisban indult a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projektje, amelyhez eddig közel 9000 mikro-, kis- és középvállalkozás csatlakozott. A programot 127 állomásból álló rendezvénysorozat népszerűsíti, melynek ezúttal Székesfehérvár adott otthont.

MVP Székesfehérvár: Adatok hasznosítása a vállalkozásoknál – panelbeszélgetés

2017. május. 04. 09:24
Milyen fontos adatok vannak a vállalkozásoknál? Tudják-e, mit lehet velük kezdeni? Hogyan védik őket? Milyen szinten van az adatbiztonság a kis- és középvállalkozásoknál Magyarországon? Ezekhez hasonló kérdésekre keresték a választ az Adatok hasznosítása című kerekasztal-beszélgetés résztvevői a Modern Vállalkozások Programja székesfehérvári állomásán.

Solymár Károly Balázs: GINOP IKT programok – Digitális gazdaságfejlesztés

2017. április. 05. 12:38
Az Európai Unió DESI jelentéséből kiderül, hogy hazánkban az üzleti szektor, a vállalkozások nem használják ki megfelelően a digitális technológiákat. Pedig az Unió révén most jelentős forrás mozgósítható erre a területre. A lehetőségekről, pályázatokról, forrásokról Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára beszélt a Modern Vállalkozások Programja székesfehérvári állomásán!

Székesheférvár tárt karokkal várja az IT cégeket

2015. március. 02. 10:04
Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András bejelentette, hogy a város egy jó állapotú és jól megközelíthető irodaépületet kíván biztosítani informatikai cégek számára. A projekt keretében a város a meglévő innovatív vállalkozások mellett továbbiakat szeretne vonzani a városba, magas hozzáadott értékű munkahelyek létrehozását támogatva.

Átadták az IBM székesfehérvári oktatóközpontját

2014. október. 16. 18:21
Átadták csütörtökön az IBM 170 millió forintos beruházással létrehozott székesfehérvári oktatóközpontját, ahol a cég a nemzetközi szolgáltató központjában dolgozókat fogják képezni. A hét oktatási teremmel rendelkező, ötszáz négyzetméteres centrum átadásán Veres Zsolt, az IBM Magyarország ügyvezetője hangsúlyozta, hogy belső felméréseik és az ügyfelek visszajelzései alapján a több mint 1500 dolgozó magas színvonalú munkát végez Székesfehérváron. Megjegyezte, "az...

Átadták Székesfehérvár első új típusú kormányablakát

2014. február. 26. 09:34
Az eredeti kormányablak átalakításával megnyílt Fejér megye első okmányirodai feladatokat is ellátó ügyintézési helye Székesfehérváron, a Piac téren. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az átadón kiemelte: „már 25 éve vártunk a kormányablakokra, arra hogy minden ügyet egy helyen lehessen elintézni.” Négy munkaállomásnál, 8 órától 20 óráig várják az ügyfeleket a székesfehérvári kormányablak ügyintézői. Az új...

Beüzemelték az első PC-s online kasszát

2013. november. 13. 12:19
Üzembe helyezték az első élesben működő PC-s online kasszát Székesfehérváron, egy nemzeti dohányboltban. Az MKEH által elsőként engedélyezett PC-s kasszarendszer a hazai és nemzetközi kereskedelmi egységek, üzletláncok számára kidolgozott program, amely összesen tízféle kasszára telepíthető. A forgalmazási jogosultság a múlt héten vált jogerőssé, már megkezdődött a tömeges rendelések felvétele a rendszert kifejlesztő társaságnál - olvasható a szerkesztőséghez...

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2