Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
173 találat a(z) "startup" cimkére.

Debütált az ITBN-en is a kibervédelmi megoldásokba befektető OXO Cybersecurity Lab

2019. október. 03. 16:32
Az ITBN startupokat célzó szekciójában kapott helyett az OXO Groups legújabb kezdeményezése, ami a hazai kibervédelem ifjú titánjait célozza meg, akik egyedi ötleteikkel kiugrót alkotnak a szóban fogó területen. Ennek apropóján beszélgettünk a három társalapítóval.

Design Terminal: 9 új startuppal indul az őszi mentorprogram

2019. október. 02. 11:00
Huszonegy ország pályázója közül hét magyar, egy barbadosi és egy osztrák startup részvételével kezdődik a Design Terminal idei őszi három hónapos intenzív vállalkozásfejlesztési programja - közölte a Design Terminal kedden az MTI-vel.

Webáruházakra dolgozott ki mesterséges intelligencia szoftvert egy magyar startup

2019. március. 28. 09:00
Piacra dobta a világ első webáruházra köthető mesterséges intelligencia szoftverét egy magyar startup. A rendszer minden látogatót elemez és személyre szabottan kommunikál, így emberi beavatkozás nélkül segíti bevételnövekedéshez a webáruházak tulajdonosait.

Kicsitől a nagyig: digitális felkészülés és a versenykörnyezet kölcsönhatása – ITB Club

2019. március. 22. 20:16
Az ITBusiness&Technology konferencia másnapján egy kihelyezett klubra is sor került, ahol startup, kis- és nagyvállalkozás, illetve multinacionális szintre is kitekintettek a szakértők a digitalizáció és a piaci sikeresség relációjában.

Az Apple után a Microsoft is felfigyelt a magyar startupra

2019. március. 01. 11:00
A Shapr3D is belépett az olyan nemzetközi befektetést szerző hazai cégek körébe, mint a Prezi, a Ustream, a LogMeIn vagy az AImotive.

Repülő taxit fejlesztett egy német cég

2019. május. 20. 11:00
A müncheni Lilium nevű startup cég a héten mutatta be ötszemélyes elektromos meghajtású repülő taxiját.

A V4 országok startupjainak nemzetközi terjeszkedését segítő program indult Budapesten

2019. május. 07. 10:00
A Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával elindult a V4 Starup Force program hétfőn Budapesten, a kezdeményezés célja, hogy lendületet adjon a cseh, lengyel, magyar és szlovák startupok nemzetközi terjeszkedésének és régiós kapcsolataik erősítésének - közölte a programot szervező Design Terminál az MTI-vel.

Magyar startupok jelentkezését is várja egy dubaji inkubátorcég

2019. július. 31. 11:00
Magyar technológiai starup vállalkozások is jelentkezhetnek a a dubaji központú FasterCapital inkubációs programjára. A cég szerint a kiválasztottak csaknem 600 millió forintnyi befektetéshez juthatnak, és üzletfejlesztési mentorprogramot is indítanak nekik. Utóbbi keretében a csapatok könyvelési, humánerőforrás, marketing, jog, üzletfejlesztés és PR tanácsadói szolgáltatásban részesülnek.

Startupok jelentkezését várja a Design Terminal az őszi mentorprogramjára

2019. július. 08. 12:30
Társadalmi kihívásra innovatív megoldást kínáló, induló vállalkozások jelentkezését várja a Design Terminal az őszi mentorprogramjára.

A Hiventures StartupHer programja 9 vállalkozói csapatot jutalmazott

2019. július. 05. 10:00
A Hiventures női vállalkozók támogatását célzó StartupHer programjának fődíját 2 vállalkozói csapat nyerte el, és további 7 megoldásait ismerték el innovatív kezdeményezésnek.

összesen: 173 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11