Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
41 találat a(z) "roaming" cimkére.

Évi 90 nap hazai díjas roamingot terveznek az EU-ban

2016. szeptember. 06. 23:48
Közzétette a roamingdíjakra vonatkozó szabályok módosításának tervezetét az Európai Bizottság, amelynek értelmében az uniós állampolgárok 2017 júniusától évente 90 napig a belföldi feltételekkel megegyezően telefonálhatnak, küldhetnek SMS-t és használhatják az adatkeretüket az Európai Unió területén.

Új számlás tarifacsaládot vezetett be a Telenor

2016. október. 12. 10:58
Új számlás tarifacsaládot vezetett be a Telenor, amely a többi között korlátlan beszélgetést és kedvező európai roamingdíjat is tartalmaz. A cég közlése szerint az új csomagot a változó ügyféligényeknek megfelelően alakították ki, a tapasztalatok szerint a hangszolgáltatás nagyjából stagnál, az SMS-használat drasztikusan csökken és folyamatosan nő az adatcsomagok iránti igény.

Csökkenő tarifákkal indul az idei nyár

2016. június. 01. 15:55
Április 30-tól kevesebbe kerül a telefonos barangolás - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A részletekről a hatóság új animációs kisfilmben is tájékoztatja a fogyasztókat. A hatóság honlapján és a Youtube-on is közzétett kisfilm közérthetően és tömören magyarázza el a Gondos család példáján keresztül, hogy milyen perc-, SMS- és adatforgalmi díjakkal találkozhatnak a magyarországi szolgáltatást külföldön használó fogyasztók. Emellett...

Nyaralók veszélyben: minden ötödik utazót fenyegeti

2016. július. 12. 07:29
Alighogy leszálltunk a repülőről, már tűkön ülve keressük a lehetőséget, hogy internetkapcsolatra tegyünk szert. A Kaspersky kutatása szerint türelmetlenségünk gyakran arra sarkall, hogy nem biztonságos Wi-Fi hálózatokra kapcsolódjunk, s ezzel komoly veszélybe sodorjuk az adatainkat. Rávilágít a biztonsági cég friss tanulmánya, hogy sok utazó kényszerül nyílt és nem biztonságos Wi-Fi hálózatokhoz csatlakozni, mert rengeteg utazási információt – például...

NMHH: 3+1 változás az infokommunikáció hazai szabályozásában július 1-jével

2016. július. 04. 12:00
Két évtized után elbúcsúzunk a kékszámoktól; 15 év után új szabályozás lép hatályba az elektronikus aláírások piacán; törvényi garanciával indulhatnak újra a hírközléspiaci gyorsjelentések; lehetővé válik a széles sávú hálózatok telepítése a közműves infrastruktúra felhasználásával – ezek a legfontosabb, július 1-jével életbe lépő infokommunikációs jogszabályváltozások. A nyár közepén ne feledkezzünk meg a roaming észszerű használatáról sem.

A Vodafone Magyarországé Európa legnagyobb 4G roaming hálózata

2016. december. 06. 19:48
A téli üdülési- és síszezonra készülve a Vodafone Magyarország ügyfelei immár 100 országban vehetik igénybe a leggyorsabb mobilinternet szolgáltatásokat, miután a 4G roaming immár Uruguayban is elérhetővé vált. A 4G-s roaming partneri kör az elmúlt időszakban a többi közt olyan országokkal bővült, mint Bulgária, Moldova, Montenegró, Hongkong, Ausztrália, Kína, az Egyesült Arab Emirátusok, Tajvan, Katar, Ecuador, Argentína vagy a századikként csatlakozó Uruguay.

Nyaralás okosan – Egyre többet segítenek a mobilok

2016. augusztus. 10. 14:24
A felhasználók többsége már megszokta, hogy az okostelefonok és az internet segítségével hogyan teheti kényelmesebbé a mindennapokat, de sokáig külföldön erre csak kevésbé volt lehetőségük. A kedvezőbb uniós roaming tarifáknak köszönhetően azonban most már érdemes ezeknek az okosmegoldásoknak is utánanézni. Az M2M Zóna adásában Bodnár Csaba és Khell Bogdán műsorvezetők beszélgettek arról, hogy a ma elérhető alkalmazások segítségével hogyan lehet megkönnyíteni a...

Holnaptól tovább csökkennek a roaming díjak

2016. április. 29. 16:41
Az EU-ban április 30-tól Tovább csökkennek a roamingdíjak az Európai Parlament, a Bizottság és a Tanács tavalyi megállapodásának megfelelően - olvasható az Európai Parlament honlapján. A tájékoztatásban emlékeztetnek, hogy az egységes távközlési piacról szóló rendelet alapján 2017. június 15-ét követően megszűnnek a roamingdíjak.

Eltörli a roaming díjakat az EU-ban a Vodafone

2016. április. 01. 13:44
Minden új előfizető számára eltörli április elsejétől az európai uniós roaming díjakat a Vodafone - jelentette be Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Eltörlik a roamingdíjakat az EU-ban

2015. október. 28. 09:05
Elfogadta az Európai Parlament kedden azt a jogszabálycsomagot, amelynek értelmében kevesebb mint két év múlva megszűnnek a roamingdíjak az Európai Unióban, és amelyben meghatározták a netsemlegesség szabályait. A roamingdíjak két fázisban tűnnek el. 2016. április 30-tól egy perc beszélgetés és egy megabyte adatforgalom után legfeljebb öt centet számolhatnak majd fel a szolgáltatók, SMS-enként pedig legfeljebb két cent lehet a roamingdíj. Ezek a díjak pedig 2017....

összesen: 41 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5