Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
10 találat a(z) "Ritter Marianna" cimkére.

Hivatalosan is elstartolt az AI Generation – chatbot fejlesztők figyelem!

2018. szeptember. 27. 18:14
Az ILex és az IBM közös versenye új távlatokat nyit a mesterséges intelligencia használatában. A 8 országra kiterjedő megmérettetés céljáról, folyamatáról és egyedi mivoltjáról beszélgettünk a szervezőkkel.

Lexi, a jogi Knight Rider

2018. február. 12. 21:46
Ismerjék meg Lexit, az iLex Systems által kifejlesztett jogi chatrobotot. A magyarul beszelő robot polgári jogi kérdésekre válaszol. Az iLex kognitív rendszere mögött az IBM Cloud és a Watson mesterséges intelligenciája áll, amely nem csak tárhelyet és akár önállóan tanuló MI-t, de fejlesztői környezetet is biztosít a működéshez. A találmány forradalmasítja a hagyományos jogi technikákat. Nézzék csak!

A jog jövője, Lexi – egy korlátlan elme szárnyaló fejlődése

2018. április. 11. 13:15
Néhány hónap leforgása alatt a nemzetközi színtéren is elsöprő sikert arató iLex elképesztő fejlődésen ment keresztül. Egyszerre old meg jogi feladatokat, konferál fel előadókat, tiszteleg a házigazda szerepében és még arra is jut ideje, megkérdezze, hogy vagyunk. Mi várható még? Az iLex alapítójával és támogatóival beszélgettünk az első ízben megrartott iLex ShowRoom rendezvényen.

Céges adatok védelme: a legfontosabb tennivalók

2017. november. 03. 06:38
A gazdálkodó szervezeteket érintő adatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb tennivalókat dr. Ritter Marianna ügyvéd, az iLex vezérigazgatója foglalja össze. Napjainkban a gazdasági társaságoknak az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) rendelkezéseihez kell fordulniuk, ha céges adatok adatkezelésről, nyilvános adatok megismeréséről, adatfeldolgozásról esik szó.

ITB Inside 2016 - InnoICON – az iLex új fejlesztése

2016. szeptember. 05. 18:40
Új fejlesztéssel rukkolt elő az iLex Systems Zrt. InnoICON – ez a neve az új innovációmenedzsment-rendszernek, amely nagyvállaltok, valamint KKV-k számára nyújt majd segítséget a fejlődésben. A fejlesztés további újdonsága, hogy 3D-s alkalmazásaival az elsők között lesz, amelyek beleilleszthetők a virtuális valóság elemeibe.

Sikeresen vizsgázott az első iLex-es évfolyam a BGE-n

2016. január. 28. 17:28
Sikeresen vizsgáztak a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karának hallgatói Zalaegerszegen az iLex rendszer gazdasági jog körében történő alkalmazásából. A hallgatók kézhez vehették az iLex BASIC tanúsítványt, ezzel igazolva a legújabb legal - tech elsajátítása körében tett alapszintű ismereteiket.

Tananyag lett az iLex a BGF-en

2015. szeptember. 21. 18:57
A jövő infokommunikációs technológiája az oktatásban! Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Gazdasági Főiskola Zalaegerszegi Gazdálkodási Kara és az iLex Systems Zrt. Ennek értelmében a kar hallgatói egyedi lehetőségként ismerkedhetnek meg és próbálhatják ki a vállalati jogi szolgáltatások terén egyedülálló infokommunikációs technológiák által támogatott, IBM felhő alapú, Apple mobil eszközökre optimalizált szoláltatásokat, amelyeket az iLex Systems...

SAP HUNSUG – Az iLex útja Szilícium-völgyig

2015. november. 30. 08:09
iLex - egy magyar startup útja Budapesttől Silicon Valley-i címmel tartott előadást az iLex és az IBM Hungary az SAP HUNSUG Fórumán. Dr. Ritter Marianna az iLex Systems Zrt. vezérigazgatója az esemény utáni interjúban részletesen beszél arról, hogy milyen állomásokon keresztül tervezi a cég meghódítani Szilícium-völgyet.

Az iLex kapta az IBM Év Üzleti Partnere díjat

2015. június. 17. 13:33
Az IBM Év Üzleti Partnere díjat vehette át Dr. Ritter Marianna az iLex Systems Zrt. vezérigazgatója az innováció kategóriában. Az elismerést idén első alkalommal adták át. Olyan cégek számára alapították, amelyek kiemelkedően újat képesek alkotni a saját területükön. Az IBM vállalta, hogy globálisan – saját technológiájával és marketingjével – támogatja ezeket a startupokat, és segíti őket a nemzetközi piacra jutásban. Az iLex innovatív rendszere a vállalati jogi...

ILEX fejlesztési pályázat a Pécsi Tudományegyetemen

2014. október. 31. 00:27
A Pécsi Tudományegyetem jogász és közgazdász szakos hallgatói és doktoranduszai számára írt ki pályázatot az iLex Systems Zrt. A nemzetközi jogi startup cég egy kommunikációs fejlesztésébe vonná be az egyetemistákat. A feladatuk az, hogy dolgozzanak ki olyan kommunikációs csatornákat, amelyeken a magánszemélyek egyszerűen és gyorsan léphetnek kapcsolatba az ügyvédekkel. A nyeremény két darab iPad Mini valamit, hogy a legjobb ötlet gazdája részt vehet az iLex...