Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
36 találat a(z) "reklám" cimkére.

A kisebbségeket és nehéz helyzetben lévőket óvó szabályzást hozott a Facebook

2019. március. 22. 11:00
Sheryl Sandberg, a Facebook másodi számú vezetője kedden bejelentette, hogy a vállalat szabályozni fogja a kisebbségeket és nehéz körülmények között élőket célzó hirdetéseket. De mit jelent ez a gyakorlatban?

Jövőre jönnek az űrbe kilőtt, csillagként fénylő hirdetőtáblák

2019. január. 17. 14:00
Szokták volt mondani, hogy a határ a csillagos ég. Egy orosz startup ezt szó szerint vette, mert felpillantva az égre 2020 után már nem csak a csillagokat fürkészhetjük, hanem a leggazdagabb cégek reklámjait. Megvalósulhat ez a borzasztó ötlet?

Európa majdnem 50 milliárd eurót költ digitális reklámra

2018. augusztus. 29. 09:00
Közép- és Kelet-Európa az egyik leggyorsabban fejlődő digitális piac Európában. Átlag feletti növekedési dinamika, kedvező gazdasági lehetőségek és kulturális környezet teszi vonzóvá a régiót az exportra készülő hazai vállalkozások számára.

Dróton rángatja a hirdetőket a Facebook

2017. október. 10. 19:59
Úgy táncolnak a kis- és középvállalatok, ahogy a Facebook fütyül: tíz leggyakrabban használt marketingeszközükből öt a közösségi oldalhoz köthető. Most először az Instagram is felkerült a listára. A számok mögé nézve úgy tűnik, hogy lényegében az történik a hirdetési piacon, amit Mark Zuckerberg akar – derül ki Marketing Commando friss online felméréséből.

Mondunk még egy okot, hogy miért kell reklámblokkolót használni

2017. november. 19. 07:11
Nem szükséges folyamatosan bekapcsolva tartani, néha hasznosak a hirdetések. De ha például vásárolni akarunk… Az többé-kevésbé ismert, hogy a felkeresett weboldalak masszívan követnek bennünket és hogy hirdetések alkalmanként milyen zavarba ejtően követik a keresőbe írt kéréseinket. Még bekapcsolt „inkognitó”, „privát böngészés”, vagy „Nincs nyomon követés” módban is. Bármilyen meglepő, a hirdetések ráadásul akár még ronthatják is vevői esélyeinket.

Túl hangos reklámokért bírságolt a médiatanács

2017. március. 10. 15:32
Összesen 570 ezer forintos bírsággal sújtotta a Digital Media and Communications Zrt.-t - mint a Story5, a 4-es csatorna és a Galaxy Tv médiaszolgáltatóját - a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság (NMHH) Médiatanácsa, mert annak három tévécsatornája is túl hangosan sugárzott reklámokat.

Videóba ágyazná a reklámokat a Facebook

2017. január. 15. 11:52
Mark Zuckerberg Facebook-alapító beengedné a reklámokat az FB-videókba. Igaz, a reklámok nem a videók elejére, hanem a közepére kerülnének majd. A Facebook-posztokba beágyazott videók eddig is jól muzsikáltak, 2016-ban már naponta 100 millió órát videózott a világ a közösségi oldalon – olvasható a Kreatív Online-on. Reklámok nincsenek a videókban, mert a YouTube-on bevett pre-rollt, azaz a videó lejátszása előtti hirdetés használatát Mark Zuckerberg letiltotta.

NMHH: többször, de kevesebb új reklámot adott a tévécsatornák többsége

2017. január. 04. 11:42
Az egy televízióra jutó új reklámfilmek száma 91-ről 78-ra csökkent 2016 első felében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adatai szerint, a legtöbb új reklámot márciusban mutatták be, túlnyomó többségük továbbra is a nőket célozza meg.

Egyre pénzesebb a Facebook: a mobilhirdetések táplálják

2017. február. 03. 19:11
Az egeket döngeti a közösségi portál bevétele: Zuckerberg cége minden előzetes előrejelzésre magasan rácáfolt.

Milyen hirdetés sikeres az online-ban?

2016. március. 24. 10:41
Miként érdemes a neten hirdetni? Milyen reklámformák a leghatékonyabbak? Kiderül a Gemius friss adataiból. Magyarországon (talán meglepő módon) a szépségápolás- és a divatszektor a legnépszerűbb: a legmagasabb CTR-t (CTR: arányszám, amely megmutatja, hogy a megtekintést követően milyen gyakran kattintanak a hirdetésére) érte ez a téma el. A szépségápolás (1,04%) és a divat (0,89%) vezet, míg a legalacsonyabb CTR-t a pénzügy (0,23%) és a sport és turizmus (0,24%)...

összesen: 36 db | 10 db/oldal

1 2 3 4