Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
175 találat a(z) "Palkovics László" cimkére.

Elindult a Digitális Összefogás kezdeményezés

2020. március. 24. 15:20
Digitális Összefogás elnevezéssel akciót indított az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a kezdeményezés célja, hogy a szektor szereplői által felajánlott digitális megoldások, eszközök és szolgáltatások minden érintetthez eljussanak ebben a rendkívüli helyzetben - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter keddi online sajtótájékoztatóján. A kezdeményezésben egyesületünk is részt vesz.

Palkovics László: megtartotta első ülését Nemzeti Tudománypolitikai Tanács

2020. március. 06. 06:09
A Nemzeti Tudománypolitikai Tanács csütörtökön megtartotta első ülését, amelyen az ország jövője szempontjából meghatározó kérdéseket vitatott meg - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter az eseményt követően az Országházban.

Palkovics László: Elkészült a Mesterséges intelligencia stratégia

2020. február. 18. 08:19
Elkészült a Mesterséges intelligencia stratégia, amely a mesterséges intelligencia (MI) térhódításával jelentkező technikai és a humán-tudomány területére tartozó kérdésekre keres választ – hangsúlyozta az innovációs és technológiai miniszter hétfőn Veszprémben.

Palkovics: szerdától érhető el a Gazdaságvédelmi Akcióterv kutatás-fejlesztési támogatása

2020. április. 15. 19:10
A vállalkozások 2020. április 15-étől pályázhatnak a kutatás-fejlesztési bértámogatásra, április 16-ától pedig az általános munkahelyvédelmi bértámogatásra - mondta el Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a gazdasági élet képviselőivel tartott videokonferencián 2020. április 14-én, Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) keddi közleménye szerint.

ITU Telecom Word 2019: hazánk a digitalizálódó világgazdaság sikertörténete lehet - megnyitó az első sorból

2019. szeptember. 10. 01:16
Szeptember 9-én elstartolt az ITU, az nemzetközi színtéren hatalmas presztízzsel bíró telekommunikációs és digitális fejlesztésekről szóló eseményt a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor nyitotta meg, aki beszédében elárulta, mi az a két dolog, ami miatt hazánk a digitalizálódó világgazdaság sikertörténete lehet. Palkovics Lászlót pedig arról kérdeztük, mi történt az elmúlt négy évben IKT fronton, az ITU legutóbbi vendégeskedése óta. A mai nap előtt a Magyar Posta...

90 milliárd forintos kutatásfejlesztési és innovációs forrás érhető el az első fél évben

2019. május. 02. 12:00
A magyar gazdaság fejlődésében a szellemi tőkére épülő innovációnak meghatározó szerepe lesz, megkerülhetetlen a magyar kutatás-fejlesztési és innovációs kapacitás erősítése a hatékonyság és versenyképesség növelése érdekében - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden, sajtótájékoztatón Budapesten.

Mesterséges intelligencia - még idén nemzeti stratégia készül

2019. június. 24. 06:54
A Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával akciótervet készít, amely a nemzeti MI stratégia alapját képezheti. Az intézkedéscsomag az adatipar, a technológia- és gazdaságfejlesztés, a technológia használat területeire fókuszálva határozza meg a legfontosabb teendőket – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az MI Koalíció plenáris ülésén 2019. június 21-én, Budapesten.

Palkovics: a magyar versenyképesség kulcsa a jobb innovációs teljesítmény

2019. január. 25. 09:00
Az innováció és a technológia az élet minden területét átszövi, néhány szegmensben pedig olyan gyümölcsöző ereményeket hoz, mint például a T-Systems Magyarország valamint két egyetem, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Szent István Egyetem (SZIE) stratégiai együttműködése. A technológiai miniszter is kommentálta az aláírást.

Palkovics: okosmérőkkel válik hatékonyabbá az energiafelhasználás hat megyei jogú városban

2019. február. 05. 14:00
Hat megyei jogú városban válik még költséghatékonyabbá az élet és az energiafelhasználás a technológia kiaknázásával.

Palkovics: a mostani útfejlesztésekkel az önvezető járművek közlekedtetésére is felkészülünk

2019. április. 10. 12:00
A kormány által elfogadott közlekedési stratégia szerint minden gyorsforgalmi útnak el kell érnie a határig, a megyei jogú városokat gyorsforgalmi úthálózattal kell összekötni, és el kell érni, hogy lehetőleg 30 percen belül mindenki - bárhol lakik az országban - el tudjon érni egy gyorsforgalmi utat - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorában.

összesen: 175 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11