Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
7 találat a(z) "összefoglaló" cimkére.

„Egy a tábor” – ilyen volt a 2019-es Tusnádfürdő testközelből

2019. augusztus. 01. 14:49
Tusványos különleges hangulatát nem csak a festői szépségű táj és a medvék állandó jelenléte adja, hanem az, hogy az évben egy hétre mindenki otthon hagyhatja a zakót a szekrényben, mégis komoly témák kerülnek megvitatásra, a legnagyobb presztízzsel. Idén is különböző típusú, különböző szinteken mozgó emberek ültek le egy asztalhoz az Infotér-DJP sátorban, hogy eszmét cseréljenek egy gyönyörű környezetben.

9. Infotér Konferencia – szakmázás és kapcsolatépítés Balatonfüreden

2018. október. 16. 13:03
Az idei Infotér Konferencia több szempontból is rendhagyó volt: otthon adott a megalakult MI Koalíciónak, lágtogatószám rekordott döntött, és merőben új téma variánssal kápráztatta el a közönséget. A nappali programok mellett az esti networking sem hagyott kivetni valót, a hangulat ismét fergeteges volt.

Megújult az Információs Társadalom Parlamentje

2017. július. 04. 09:21
Idén VII. alkalommal került megrendezésre az InfoParlament, amely rendhagyó módon a szokásos négyes felosztás helyett most egy, kiemelt témakört helyezett a központba. Az IT biztonság fontosságáról és a megújulásról beszélt Soltész Attila, az Informatika a Társadalomért Egyesület elnöke. A megújulás nem csak a tematikában, de a helyszínválasztásban is érezhető volt, ebben az évben ugyanis a délutáni szekciók a Várkert Bazárban kaptak helyet.

Elkészült az online tartalomszolgáltatási piac szabályozási kérdéseiről tartott konzultáció összefoglalója

2015. június. 22. 09:07
Elkészült az online tartalomszolgáltatási (OTT) piac szabályozási kérdéseiről tartott nyilvános konzultáció összefoglalója, az eszmecserében több médiapiaci szereplő is részt vett - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken az MTI-vel. Tizenöt iparági vélemény érkezett a Magyarországon működő legnagyobb hírközlési és médiaszolgáltatóktól, készülékgyártóktól, érdekvédelmi szervezetektől és szakértőktől arra a nyilvános konzultációs felhívásra...

Ilyen volt az ötödik Infotér Konferencia

2015. február. 05. 10:01
Ötödik, jubileumi rendezvényéhez érkezett tavaly az Infotér konferencia, amelynek ezúttal is Balatonfüred adott otthont. Az idei esemény különleges volt abban, hogy egy új kormányzati ciklus és egy új európai uniós költségvetési időszak kezdetén vagyunk, és így a rendezvényen kiemelt szerepet kapott a következő időszak fejlesztéseinek ismertetése, a szakmai programok egyeztetése és az új projektötletek megbeszélése.

MySec Talk #6 - 2014.06.04.

MySec talk - Véleményvezérek a célkeresztben

2014. augusztus. 15. 02:50
Minden szakmának vannak "beszélő fejei", a szakértők, akiket a média, a rendezvények és a szakma megtalál, ha az összefüggésekre kíváncsiak, vagy éppen egy fél perces összefoglalóra. A MySec Talk hatodik rendezvényének vendégei vitathatatlanul ebbe a körbe tartoznak az IT biztonságon belül. A beszélgetésen ez alkalommal szóba került, milyen érzés „megmondónak” lenni, hogyan lehet azzá válni, és milyen felelősséget jelent mindez.

Infotér Konferencia 2012 – A résztvevők szemével

2013. január. 02. 23:47
A 2012-es balatonfüredi Infotér Konferencia középpontjában a kormányzati informatika és a közigazgatás korszerűsítése állt. A szakmai előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken emellett az infokommunikáció szinte minden ága szóba került, melyen a piac, a kormány és a civil szervezetek összesen közel ezer fővel vettek részt. Összefoglaló videónkban a különböző területekről érkező vendégek és előadók számolnak be az eseményen szerzett tapasztalataikról.