Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
14 találat a(z) "online fizetés" cimkére.

Rekordot dönött a kártyás fizetés Magyarországon

2019. március. 19. 12:00
Nőtt a magyarországi kibocsátású betéti kártyák száma, ugyanakkor csökkent a hitelkártyák száma Magyarországon tavaly a negyedik negyedévben, ugyanakkor az ügyfelek minden eddigi negyedévinél több, 209 millió belföldi vásárlást indítottak, 1547 milliárd forint értékbe nkártyákkal - tette közzé a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn a honlapján.

Egyérintéses fizetés: Magyarország Európa élmezőnyében

2018. szeptember. 21. 08:00
A készpénzmentes technológia népszerűsége töretlenül növekszik. Mi a cél?

Mobilfizetésre csábítanak a kedvezmények

2017. március. 22. 10:17
A tranzakcióalapú ösztönzők hajtják a mobilfizetések népszerűségét mind a helyszíni, mind az applikációkon keresztüli utalások esetén az Egyesült Államokban – derült ki az Auriemma Consulting Group kutatásából. A tanulmány szerint mindazok, akiket valamilyen megoldással mobilos fizetési mód választására ösztönöztek az üzletek területén, az egyhetes tesztidőszak alatt 4,6-szor gyakrabban használták ezt a lehetőséget, míg a többi vásárló csak 3,1-szer.

Magyarországon is elindult a PayPal.Me

2017. február. 02. 13:57
A személyek közötti elektronikus fizetési megoldással egyszerűen és biztonságosan küldhetünk és fogadhatunk pénzösszegeket egy személyre szóló link segítségével, amelyet bármilyen webes felületen, akár sms-ben is el lehet juttatni a címzettnek.

Nem kell várni az online patikában

2016. november. 30. 09:05
A megnyílt hazai online boltból sürgősségi futárral egy órán belül, egyébként egy nap alatt házhoz viszik a gyógyszereket. Aki nem akar utazni, sorban állni, netán kínos gyógyszereket mások füle hallatára kérni a patikustól, annak lehet érdekes az OGYÉI engedélyes online gyógyszertár. Természetesen éjjel-nappal nyitva tart.

Világkörkép az e-kereskedelemről

2016. január. 25. 17:33
A Nielsen globális online felmérése szerint a válaszadók 57 százaléka vásárolt online külföldi kiskereskedőtől a megkérdezésük előtti hat hónap alatt.

Már mobilon is vehetünk új pályamatricát

2015. január. 21. 10:50
A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kedden elindította az új autópálya-matricák, köztük az éves megyei e-matricák mobiltelefonon keresztüli értékesítését - közölte a társaság kedden. A mobilapplikáció jelenleg Android operációs rendszeren érhető el, de napokon belül az iOS-en is megvásárolható lesz, így a társaságnál nem regisztrált felhasználók számára is lehetőség nyílik a szolgáltatás igénybevételére.

Nielsen: a magyarok többsége készpénzzel szeret fizetni

2014. február. 11. 18:52
Mindennapi költései során tízből csak négy magyar részesíti előnyben a bank- vagy a hitelkártyát, a többség - 57 százalék - készpénzt szeret használni a Nielsen felmérése szerint, amelyet a piackutató kedden juttatott el az MTI-hez. A Nielsen globális felmérésében több mint 30 ezer internetet használót kérdeztek meg pénzügyi céljairól hatvan országban, 2013. augusztus 14. és szeptember 16. között. felmérés szerint a vizsgált harmincegy európai ország közül...

Ma van világszerte a Safer Internet Day

2014. február. 11. 07:16
Még a közösségi portálokon és az online fizetésnél sem óvjuk eléggé személyes adatainkat – derül ki a biztonságosabb internet napja alkalmából végzett kutatásból. Az Aegondirekt.hu által a közelmúltban elvégzett, 31 ezer 185 internetező szokásait felmérő online kérdőíves kutatás szerint a Facebookot használók több mint fele, 59 százaléka (18 ezer 402 válaszoló) tart attól, hogy személyes adataihoz a közösségi portálon keresztül nem kívánatos személyek is...

Az online áldozatok 41 százaléka sosem látja viszont a pénzét

2013. szeptember. 30. 11:13
Elméletileg, ha a csalóknak sikerült ellopniuk a pénzünket az elektronikus bank vagy fizetési azonosítónk segítségével, akkor van némi esély arra, hogy a bankunk segítségével vagy esetlegesen jogi úton visszaszerezzük a pénzünket. Ugyanakkor a B2B International felmérése azt mutatja, hogy ennek sikeressége messze nem garantált, ugyanis a válaszadók 41 százaléka szembesült már azzal a ténnyel, hogy sosem látták viszont az ellopott összeget.

összesen: 14 db | 10 db/oldal

1 2