Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
12 találat a(z) "okostechnológia" cimkére.

Látványosan tör előre az okostechnológia – Mi várható 2019-ben?

2019. január. 04. 10:00
Még inkább előtérbe kerülhetnek az otthoni IoT-készülékek és a viselhető, „hallgatható” kiegészítők.

Segítő bólyák, robotpénztárak - ilyen lesz a jövő kereskedelme

2019. február. 11. 11:00
Az okostechnológia és más innovatív megoldások az értékesítésben is újratervezést hoznak, és ügyesen keverik az online és offline lehetőségeket. Íme, néhány fejlesztés, amelyben megjelenik a Dolgok Internete, a szenzortechnológia vagy éppen a Bluetooth-jeladó, a beacon is.

Mit várnak a felhasználók 2030-ra az okostechnológiától?

2018. november. 27. 11:00
Hogyan formálja át az emberek életét a Dolgok Internete a következő bő egy évtized alatt? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ felmérésében a Gemalto piackutató cég.

Okos- és 3D-s technológiák Zala megyében

2017. szeptember. 27. 12:00
Okos- és 3D-s technológiák, izgalmas interaktív játékok, látványos optikai és fizikai kísérletek szerepelnek a Zala megyei programokban pénteken, a Kutatók éjszakáján. A zalaegerszegi helyszíneket buszos körjárat köti össze, melynek első állomása a PTE Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központja lesz. Az előadások az egészségmegőrzésről és az egészségturizmus lehetőségeiről, valamint a különleges mentéstechnikákról, nemzetközi...

Van értelme az alváskövető okosórának, karkötőnek?

2017. március. 06. 07:54
Már öt-nyolc ezer forintért beszerezhetőek mutatós karkötők, amik az órát mutatnak, pulzust mérnek, aktivitást, alvásciklust követnek. És persze ott a százezres kategória is.

2019-re az épületek kétharmada okos lesz

2017. július. 13. 07:56
Az internethez csatlakozó okoseszközök nem csak a közvetlen környezetünkben elérhető „kütyükön” keresztül képesek megkönnyíteni életünket, de az épületek, sőt egész városok szintjén is. A Schneider Electric kutatása alapján az épületüzemeltetők 63%-a okos analitikai eszközökkel kívánja hatékonyabbá tenni létesítménye működését, és 88%-uk szerint 2019-re ez a beruházás meg is térül.

Tenyérben is elfér Moti, a 21. századi személyi coach

2016. szeptember. 22. 11:59
Addig villog és zajong, amíg gazdája nem vesz róla tudomást, de minden elvégzett feladat után szivárványszínben pompázva ünnepel - ez Moti, a XXI. század Tamagochiba öntött jutalmazó személyi coach-a.

Repülőterek biztonságához járulnak hozzá az uniós kutatás magyar résztvevői

2016. szeptember. 15. 22:01
A biztonsági rendszerekben alkalmazott okostechnológiák külső támadások elleni védelmét modellezi egy uniós program magyar kutatócsoportja - közölte a részt vevő két magyar szervezet egyikeként a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. az MTI-vel.

Hogyan lehetünk nyertesei a digitális forradalomnak?

2016. május. 18. 23:21
Gyökeresen alakítják át életünket az okoseszközök a vállalatok ügyletvitelében, a várostervezésben, az egészségügyben, az agráriumban - és persze az otthonunkban is.

Mit jelent pontosan az, hogy okosotthon?

2016. július. 27. 09:21
20 éve még egy időzítős bejárati lámpa is intelligens kiegészítőnek számított. A mai igények szintjén viszont már a fűtésnek magától kell tudnia, hány fokot biztosítson napközben a lakásban, a hűtő pedig jelezze, ha fogytán a tej. Az okosotthonok definiálása nagyon fontossá vált az ingatlanpiac képviselőinek, hiszen a kifejezés jelentősen növelheti eladásokat és az árakat. A Coldwell Banker ingatlanközvetítő cég ügynökeinek harmada állítja, hogy az intelligens...

összesen: 12 db | 10 db/oldal

1 2