Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
17 találat a(z) "nők" cimkére.

Differenciális adatvédelem, IT előnyök, vezetőazonosítási anomálik – WITSEC-en jártunk

2019. október. 29. 17:47
A WITSEC negyedik szakmai napján nem meglepő módon a biztonság volt főszerepben, az előadókkal pedig arról beszélgettünk, hogy a differenciális adatvédelem miért a feltörhetetlenség szimbóluma és, hogy a vezetőazonosítás milyen adatvédelmi problémákkal fenyegeti a sofőröket nap mint nap.

Unikornisok, kibervédelem, NFC – a WITSEC októberi konferenciája tartogatott izgalmakat

2018. november. 13. 07:40
Miért van unikornisnak öltözve Zengő Andi? Hogy áll jelenleg az informatikushiány és hiánypótlás? A WITSEC októberi konferenciájának fő vesszőparipáiról és a szektort érintő legfontosabb kérdésekről három szakemberrel beszélgettünk.

Egyetemi előadásokat tart a WITSEC

2016. március. 04. 10:08
Motivációs előadást tartottak a Women is IT Security tagjai a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatóinak. A WITSEC tagjai arra kaptak felkérést, hogy beszéljenek saját karrierjükről, munkáikról, és személyes tapasztalataikat illesszék be az IT biztonsággal foglalkozó tárgy tematikájába.

Tusványos 2016 – Női befektetői kultúra meghonosítása

2016. augusztus. 14. 17:25
Ismét a gyengébbik nem helyzetét boncolgatták az informatika világában a Bálványosi Szabadegyetem Infotér sátrában. Az idei évben a központi kérdés a női befektetői kultúra meghonosítása volt Magyarországon. A vállaltok és állami cégek vezetői jó tanácsokat és tapasztalatokat osztottak meg a jelen lévőkkel arról, hogyan érdemes nőként vállalkozásba kezdeni, illetve vezető pozíciót betölteni.

INFOPROG 2015 – Biró Albert nyitóbeszéde

2015. május. 04. 09:35
Biró Albert, a Nemzeti Hírközlési és informatikai Tanács alelnöke tartotta az idei INFOPROG, és egyben a Girls in ICT konferencia nyitó előadását. Beszédében is ehhez mérten az iparág fontossága mellett a nők informatikai ágazatokban, valamint vezető pozíciókban betöltött szerepével foglalkozott, hiszen a nők aránya az ezen területeken nemcsak hazánkban, de az egész Európai Unióban is egyaránt nagyon alacsony. Ahhoz, hogy ez érezhetően változhasson, fel kell...

NŐKÉNT ITTusnádon / Girls in ICT- lányok az Informatikában

2015. augusztus. 30. 18:57
Nem először témája Infoteres rendezvénynek a nők IT iparágban betöltött szerepe. Tusnádfürdőn az Infotér Sátor első kerekasztal-beszélgetése boncolgatta a „gyengébbik” nem helyzetét a számítógépek világában. Résztvevők: Albert Tímea (technikai vezető, iQuest) Ducsai-Oláh Zsanett (vezérigazgató, Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.) Koleszár Szilvia (alapító, Skool) Liptay Gabriella (befektetési vezető, Design Terminál) Moga Monika (operatív vezető, S.C. Gnome Design...

Lányok az informatikában – Pölöskei Gáborné keynote előadása

2015. április. 28. 08:08
A kormány megteremtette annak a lehetőségét, hogy az informatika, mint kulcskompetencia már a hatodik évfolyamosoknál – szabadidő terhére a negyedik évfolyamon is - megjelenjen az alaptantervben – mondta Pölöskei Gáborné Salgótarjánban a Lányok az informatikában elnevezésű konferencián. A köznevelési intézményrendszer fejlesztéséért felelős helyettes államitkár szerint ugyanakkor mindenképpen szükséges a módszertani szemléletváltás és a tanári továbbképzési...

mySec Talk: WITSEC – Nők az IT biztonságért

2015. április. 14. 08:11
A WITSEC női mentor program 9 hölgy szövetségéből alakult. Elismert szakemberként, az IT biztonság szakma területéről, úgy döntöttek, összefogják és segítik azokat a lányokat és fiúkat, akik tudnak és akarnak tenni céljaikért. A mySec talk legutóbbi állomásán ezek a hölgyek vették át az uralmat és mutatták be tevékenységüket a közönségnek.

Mobile Monday a Vodafone-nál

2014. május. 07. 00:23
Videós jelnyelvi tolmácsszolgálat, a nők védelme, nyomkövetős mentőkutyák, a mobil fizetés és a mobil játékok voltak a témák a Mobile Monday legutóbbi rendezvényén, amit a Vodafone-nál tartottak. Az előadók olyan fejlesztésekről beszéltek, amelyekben a Vodafone volt a főszereplő, vagy a cég együttműködésével valósulhattak meg a projektek.

ITB Human Hungary 2014 – Női vonal szerepe, aránya a menedzsmentben

2014. június. 12. 06:16
Az IT Business Human Hungary 2014 – FINAL FOUR konferenciáján a nők vezetői szerepvállalása is téma volt egy kerekasztal-beszélgetés keretében, melyen három női vezető mellett Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezetője boncolgatta a hölgyek magas pozíciókban betöltött szerepének kérdéseit. Mi az amit másképp csinálnak a nők, mint a hasonló beosztásban lévő férfiak? Jobban, rosszabbul, vagy egyszerűen csak másképp oldanak meg bizonyos problémákat? A bevett...

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2