Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
149 találat a(z) "NFM" cimkére.

Igazi sikertörténet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kkv-kat felzárkóztató projektje

Már több mint 1300 cég csatlakozott a Modern Vállalkozások Programjához

2016. szeptember. 20. 11:30
Tavasz óta meghaladta az ezerháromszázat azon mikro-, kis- és középvállalkozások száma, akik cégük hatékonyabb és gazdaságosabb működése érdekében igent mondtak a Modern Vállalkozások Programjára. Friss hazai kutatás igazolja, hogy a magyar kkv-k informatikai lemaradottsága az európai átlaghoz viszonyítva aggasztó méreteket ölt. Sokan érzik, hogy egyre égetőbb lenne racionalizálni a munkafolyamatokat informatikai megoldásokkal, mégis hezitálnak. A megkérdezett...

NFM: idén ősszel újabb informatikai pályázat jelenik meg a vállalkozásoknak

2016. szeptember. 09. 08:02
Idén ősszel újabb informatikai pályázat jelenik meg a mikro-, kis és közepes vállalkozások számára, amellyel összesen 17,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból, illetve 21,9 milliárd forintnyi kedvezményes hitelből fejleszthetik az infokommunikációs és távközlési - (IKT)eszköztárat - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel.

NFM: Európában is kimagasló a magyar gazdaság növekedése

2016. szeptember. 06. 13:12
2016 második negyedévében 2,6 százalékkal bővült hazánkban a GDP, ezzel az EU-ban is kimagasló, negyedéves alapon a második leggyorsabb eredményt elérve. Annak ellenére, hogy a Magyarországra érkező uniós források a második negyedévben is alacsonyabb szinten maradtak a vártnál, a magyar gazdaság növekedési pályája továbbra is biztató jeleket mutat. Magyarország GDP-je jelenleg több mint 10 százalékkal haladja meg a 2010-es év eleji szintet.

Modern Vállalkozások Program – Digitális Gazdaságfejlesztés 2016-ban

2016. október. 25. 05:51
A Modern Vállalkozások Programja nem anyagi forráshoz, hanem fejlesztési lehetőséghez juttatja a hazai kis- és középvállalkozásokat. A projektet kiegészíti egy hamarosan induló európai uniós pályázat. A 3.2.2-es Gazdasági Operatív Program a vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztéseket támogatja 40 milliárd forinttal – a részletekről Kelemen Csaba, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője beszélt a program pécsi rendezvényén.

ITB Club október: Fókuszban az informatikushiány

2016. október. 20. 17:47
Az informatikushiány volt a fókuszban az IT Business októberi Club rendezvényén. A beszélgetésen egy asztalhoz ült egy hazai informatikai multicég képviselóje, egy civil szervezet oktatási igazgatója és a kormány képviseletében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője. Mindhárman arról beszéltek, hogy mit tudnak tenni annak érdekében, hogy minél többen válasszák az informatikai szakmát.

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Kövesdi Zoltán előadása

2016. október. 10. 20:43
40 milliárd forint áll rendelkezésre a vállalatok komplex infokommunikációs és mobilfejlesztésire- derült ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közigazgatási tanácsadójának zalegerszegi előadásából. Kövesdi Zoltán a Modern Vállalkozások Programjának részleteiről beszélt a hallgatóságnak, és ismertette az ezt kiegészítő, a vállalkozások számára anyagi forrást is jelentő GINOP pályázatot.

Startol a Szupergyors internet program konzultációja

2016. november. 02. 13:15
Országjárás indul a Szupergyors internet programról - közölte a Digitális jólét program. A megvalósításban érintett állami szereplőkkel, valamint a szolgáltatókat tömörítő érdekvédelmi szervezettel és a hírközlési szolgáltatókkal közösen, a településvezetők részvételével tartanak országos konzultációsorozatot novemberben és december elején annak érdekében, hogy a minden háztartásban legalább 30 Mbit/sec sebességű internetet biztosító Szupergyors program...

IT Business & Technology 2016 – Mi alapozza meg a Digitális Jólétet?

2016. március. 15. 11:57
Mi alapozza meg a Digitális Jólétet? – erre a kérdésre keresték a választ az IT Business & Technology konferencia azonos című panelének résztvevői. Az állami és a szolgáltatói szektor képviselő olyan témákat érintettek, mint a szélessáv fejlesztés, kedvezményes internetes alapcsomag, áfacsökkentés, ingyenes wifi a közterületeken és a közintézményekben.

IT Business & Technology 2016 – IT-trendek a KKV-knál

2016. március. 11. 10:26
IT trendek a KKV-knál címmel tartottak kerekasztal beszélgetést az állam és a nagyvállalatok képviselői az ITBusiness & Technology konferencián. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium főosztályvezetője és a Magyar Telekom IT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezetője arról beszélt, hogy mit tudnak tenni azért, hogy a kis- és középvállalatok versenyképesebbek legyenek Magyarországon.

Infotér Konferencia 2015 – Kara Ákos: Digitális gazdaság a középpontban

2016. március. 07. 08:19
Az elmúlt egy év eredményeit értékelte és foglalta össze a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára, Kara Ákos. Közösen eredményes munkát tudtunk folytatni – összegezte az elmúlt időszak tapasztalatait, majd hozzátette: a digitális gazdaság fókuszba állítása és támogatása hozzájárul hazánk versenyképességéhez is. A további célok közé tartozik, hogy 2016-ra minden iskola rendelkezzen internetkapcsolattal, a...

összesen: 149 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11