Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
9 találat a(z) "Nexon" cimkére.

A Nexon új vizekre evez a HR digitalizációjában

2018. október. 05. 23:55
A digitális HR megoldásokban élen járó Nexon, a Spoon hajó fedélzetén ismét körbejárta a HR-t érintő technológiai innovációkat. Chatbot, Albert, és mobilra optimalizált Nexon Port+: ezekről beszélgettünk a téma szakértőivel.

A GDPR volt a téma a NEXON és az IT Business közös rendezvényén

2017. szeptember. 23. 09:31
A GDPR-nak, az Európai Unió közös adatvédelmi rendeletének szentelte a Nexon és az IT Business közös rendezvényét a Spoonon. A cél az volt, hogy az elhangzó információkkal segítsék a cégeket a felkészülésben. A határidő 2018 május 25.! A tennivaló számtalan! Nem árt idejében elkezdeni foglalkozni a témával!

A digitális transzformációról szólt a szeptemberi ITB Club

2016. szeptember. 20. 12:33
NEXON IT-KIKÖTŐ 2016. címmel tartott konferenciát Magyarország egyik legnagyobb HR szolgáltatója. A rendezvény középpontjában a jelenleg is zajló digitláis transzformáció állt. Az eseményhez ez alkalommal, rendhagyó módon az IT Business Club is csatlakozott. Az érdeklődők két kerekasztal-beszélgetésen hallhattak az államigazgatási szektor és a versenyszféra legújabb tredjeiről, valamint a digitális kompetenciák és generációs különbségek kérdéseiről.

NEXON-OHE Konferencia 2016

2016. december. 08. 23:03
Tehetségek és technológiák a jövő munkaerőpiacán címmel rendezte meg szokásos konferenciáját a NEXON. A Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója által szervezett rendezvény a digitális transzformáció legfontosabb kérdéseit járta körül. Például, hogy miként hat a humán menedzsment világára? Hogyan alakítja át a szakembereket és miként készteti a HR szakmát a digitális kompetenciáink folyamatos fejlesztésére? Milyen lesz...

beszélgetés Sass Katalinnal, a NEXON tulajdonos- ügyvezetőjével

Sass Katalin: Érzelmi intelligencia is kell egy cég irányításához

2014. október. 12. 14:03
3000 ügyfél, több mint 200 alkalmazott, 25 év folyamatos munka, társadalmi felelősségvállalás - Sass Katalinnal, a piacvezető NEXON tulajdonos- ügyvezetőjével beszélgetünk szakmáról, karrierről, a nők helyzetéről az IT területen, a siker titkáról. Az apropó: az IT Business Inside rendezvényén, Sass Katalin volt az egyetlen nő a 2014-es év top 25 ICT menedzsere között, és egyből a rangos 10. helyen végzett.

iLEX-NEXON-IBM együttműködés kezdődött

2014. december. 03. 00:39
Együttműködési keretmegállapodást írt alá az iLex System Zrt. a Nexon és az IBM. A három vállalat azt foglalta írásba, hogy a Nexon, mint magyarországi piacvezető HR szolgáltató cég, ajánlani és értékesíteni fogja ügyfelei számára az iLex által a közelmúltban kifejlesztett egyedi jogi vállalatirányítási rendszert és mindehhez az IBM biztosít magas rendelkezésre állású és biztonságos üzemeltetési infrastruktúrát. A megállapodás aláírására a Nexon 25 évvel ezelőtti...

25 éves a NEXON

2014. december. 01. 18:08
Múltat idéző beszédekkel, jövőbe tekintő előadásokkal, az Országos Bérügyintéző Bajnokság eredményhirdetésével és egy hatalmas tortával ünnepelte a NEXON megalapításának 25 éves évfordulóját a Művészetek Palotájában. A HR területen piacvezető cég számára negyed évszázada az a legfontosabb, hogy támogassa ügyfeleit üzleti céljaik elérésében.

Invitel: 6 százalékos éves növekedés várható az informatikai piacon

2012. május. 22. 05:29
Az informatikai szolgáltatások értéke éves szinten mintegy 6 százalékkal nő a következő 6-7 évben a magyar piacon az előrejelzések szerint, miközben a rendszerintegrációs tevékenység még gyorsabban bővül - mondta Czibulya László, a távközlési és informatikai szolgáltatásokat nyújtó Invitel üzleti megoldások szakértője, a társaság klubrendezvényén. Hozzátette, a magyar piacon az informatikai, illetve adatközponti szolgáltatást igénybe vevő cégek aránya mindössze...

A mobileszközök a hr-menedzsmentet is új feladatok elé állítják

2011. november. 11. 07:34
Miközben az Egyesült Államokban már a fő üzleti tevékenység része a humán erőforrás gazdálkodás és menedzsment, Magyarországon még a helyét keresi ez tevékenység. A hr számára nagy kihívás az is, hogy miképpen lehet az új mobileszközöket, okostelefonokat, táblagépeket, illetve a közösségi média információit integrálni a vállalati, üzleti, szolgáltatási kultúrába.