Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
25 találat a(z) "Nemzeti Fejlesztési Ügynökség" cimkére.

Csepreghy: nem került pluszköltségbe az átszervezés

2014. január. 31. 08:26
Idén 2000 milliárd forint uniós forrás érkezik a 2007-2013 közötti költségvetési időszak keretösszegéből. A következő hétéves ciklusra közben teljesen átalakul a fejlesztéspolitikai rendszer, többek között az állam ingyenes pályázatírói szolgáltatást indít el. Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára szerint a rendszer bevezetése nem jelentett pluszköltséget. Gyökeresen átalakul a fejlesztéspolitika, megszűnt a...

Lázár: ötszázalékos a korrekció, az uniós pénz nem vész el

2013. szeptember. 09. 12:39
Magyarország elfogadja az Európai Bizottság javaslatát az uniós támogatások ötszázalékos korrekciójára tíz olyan operatív program esetében, amelyet a mérnökkamarai regisztráció és a magyar nyelvtudás követelménye érint - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn, miután tárgyalt Johannes Hahn regionális politikáért felelős uniós biztossal.

Módosult a fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés érdekében kiírt pályázat

2013. október. 24. 13:45
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-5.4.6B-13/1 jelű, „A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásának elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése" című kiemelt kiírás a csatolmányban jelzett pontokon módosult.

Megjelent a központi elektronikus fizetést és elszámolást támogató felhívás

2013. október. 15. 16:48
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Központi elektronikus fizetési és elszámolási rendszerhez való kapcsolódás” című, EKOP-2.A.3. kódszámú felhívás. A fejlesztésekre 500 millió Ft áll rendelkezésre a programban.Az egyfordulós, könnyített elbírálású pályázat alapvető célja az elektronikus ügyintézés kínálati spektrumának bővítése, konkrétan, minél több konkrét eljárási cselekménynél, közigazgatási ügynél és szolgáltatásnál az elektronikus díj-, illeték-,...

Társadalmi egyeztetésen a komplex vállalati technológia-fejlesztést támogató felhívás

2013. október. 09. 11:47
Elérhető az NFÜ honlapján a „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című, KMOP-2013-1.2.1/B kódszámú felhívás tervezete. A fejlesztésekre összesen 5,52 milliárd forint áll rendelkezésre. A kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2013. október 17-ig várják a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.

Legyen a mobil sokfunkciós mérőműszer

2013. március. 28. 10:27
Egy mai okostelefonban tucatnyi szenzor van. Ezek jelenleg a telefon megfelelő működését szolgálják, vagy felhasználói alkalmazások veszik igénybe külön-külön. Gondoljunk csak arra az érzékelőre, ami segít kikapcsolni a képernyő világítását, miközben éppen fejünkhöz tartjuk az eszközt telefonálás közben, vagy vegyük példának a beépített GPS vevőt, ami segít navigálni a városban. De ilyen szenzornak tekinthető a giroszkóp, vagy maga a kamera is.

Új felhívás elektronikus képzési anyagok készítésére

2013. március. 27. 14:55
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent az „Elektronikus képzési és távoktatási anyagok készítése” című, ÁROP-2.2.19 kódszámú kiemelt felhívás. A fejlesztésekre 700 millió Ft keretösszeg áll rendelkezésre. A projektjavaslat benyújtására 2013. március 27. és április 25. között van lehetőség.

Módosítás a “Biztonságos elektronikus összeköttetés kiépítése” című felhívásban

2013. március. 18. 09:45
Az EKOP-1.2.3 kódszámú, “Biztonságos elektronikus összeköttetés kiépítése” című kiemelt projekthez kapcsolódóan a kifizetési igénylések benyújtásának végső határideje legkésőbb 2013. március 31.

Módosítás az elektronikus képzési anyagok készítését támogató felhívásban

2013. május. 21. 14:54
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent, „Elektronikus képzési és távoktatási anyagok készítése” című ÁROP-2.2.19 kódszámú kiemelt felhívás beadási határidejét 2013. május 25-ig meghosszabbítottuk. A fejlesztésekre 700 millió Ft keretösszeg áll rendelkezésre.

Fokozatosan elindulnak az elektronikus Támogatói Okiratok

2013. június. 28. 12:17
Az európai uniós források felhasználásának eljárásrendi változásai és az ezeket megalapozó informatikai fejlesztések az elmúlt időszakban jelentősen csökkentették a pályázók és a támogatási intézményrendszer bürokratikus terheit. Az egyik ilyen újítás az elektronikus Támogatói Okiratok. Az egyik legnagyobb elismertségnek örvendő újítás az a különböző dokumentumok generálását, internetes küldését és automatikus iktatását magába foglaló összetett szolgáltatás,...

összesen: 25 db | 10 db/oldal

1 2 3