Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
65 találat a(z) "MVP" cimkére.

Digitalizálódó turizmus, egy új jogszabályi kötelezettség, kihívások – Balatonfüreden járt az MVP

2019. október. 29. 09:41
A Modern Vállalkozások Programja a turizmus ágazatát vette célba, ahol a szektort felforgató új jogszabályról, és a digitális adatszolgáltatási kötelezettség bevezetéséről is szó esett. Az előadókat többek közt arról kérdeztük, hogy jelenleg hol tart az NTAK bevezetése, mit szólnak hozzá a vállalkozások, és hogy jelenleg hányadik helyen áll Magyarország a digitális turizmusban.

IT-biztonságot célzó program érkezik a kkv-khoz

2019. október. 18. 16:46
Az MKIK számos fronton igyekszik támogatni a kis- és közepes vállalkozások digitalizációját és versenyképességét. Azonban az MVP tapasztalatait, és a jelenkor kihívásait szem előtt tartva a kamara egy célzott, csak IT biztonsággal foglalkozó új országos nagyprojekt létrehozása mellett döntött. Erről bővebben a konferencián beszélt Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Átok vagy áldás? Mindent a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központról

2019. október. 01. 10:00
Az októberben Balatonfüredre érkező Modern Vállalkozások Programjának egyik főszereplője a turizmusban tevékenykedők mumusa az NTAK lesz. De mi is ez pontosan, és miért vált ki az ágazat egyik feléből averziót, míg a másikból nem?

Digitalizálódó logisztika, high-tech megoldások? A 27. MLBKT Kongresszuson jártunk

2019. november. 18. 23:35
A logisztika alapos transzformáción megy keresztük. Olyan digitalizációs megoldások törnek előre a raktározástól kezdve a visszutas logisztikáig, amelyek alaposan felforgatják a szektorban tevékenykedők mindennapjait. Többek közt ezekről a technológiákról kérdeztük a 27. MLBKT Kongresszus előadóit.

Kicsitől a nagyig: digitális felkészülés és a versenykörnyezet kölcsönhatása – ITB Club

2019. március. 22. 20:16
Az ITBusiness&Technology konferencia másnapján egy kihelyezett klubra is sor került, ahol startup, kis- és nagyvállalkozás, illetve multinacionális szintre is kitekintettek a szakértők a digitalizáció és a piaci sikeresség relációjában.

Kisteherből okoskamionba? Szakmai délelőtt a logisztika és a szállítmányozás digitalitációjáról

2019. március. 08. 13:28
A szakmai fórumon a szállítmányozás és logisztika került terítékre. A szakértők és az ágazati szereplők többek közt arról értekeztek, hogy milyen fő problémákkal küszködik a logisztika, és hogy milyen megoldások léteznek rá.

Az élelmiszeripar nem csak a nagyoké – tegnap Debrecenben járt az MVP

2019. május. 30. 13:00
A Modern Vállalkozások Programja a tegnapi nap során az élelmiszeripar digitális változásait hozta karnyújtásnyi közelségbe a döntéshozók számára. A rendezvény fő üzenete nem volt más, minthogy a technológia alkalmazása már nem versenyelőnyt jelent, hanem alapvető követelménnyé nőtte ki magát.

„A technológia alkalmazása már nem versenyelőny, hanem követelmény” – Debrecenben járt az MVP

2019. június. 03. 14:39
A Modern Vállalkozások Programja Debrecenbe látogatott, ahol nem csak karnyújtásnyi közelségbe hozta a digitalizált élelmiszeripari megoldásokat, hanem azt is, hogy Magyarország az évtizedes lemaradását hamar lefaraghatja. Szakértőkkel beszélgettünk az élelmiszeripar jelenlegi és jövőbeli helyzetéről, kihívásairól és megoldásairól is.

Megkezdődött a nagykanizsai multifunkciós csarnok építése

2019. december. 13. 11:00
A kivitelezői szerződés csütörtöki aláírásával és a munkaterület átadásával megkezdődött Nagykanizsán a Modern városok program (MVP) keretében megvalósuló multifunkciós sport- és rendezvénycsarnok építése.

A digitalizációs sikerrecept: Modern Vállalkozások Programja

2019. augusztus. 17. 05:12
A jelenlegi EU-s költségvetési időszak egyik első kiemelt GINOP projektjeként indult el 2016-ban a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és az Infotér Egyesület közös kezdeményezése a Modern Vállalkozások Programja (MVP). A projekt teljesen új megközelítés szerint próbálta a magyar gazdaság digitalizációs szintjét emelni, az új technológiák iránti bizalmat és tudást növelve, komplex szemléletváltást kívánt elérni a kkv vállalatvezetők körében. Az elmúlt évek...

összesen: 65 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7