Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
59 találat a(z) "mobilinternet" cimkére.

Jelentősen megnőtt az év végi mobilinternet-forgalom a magyarországi szolgáltatóknál

2018. január. 05. 10:03
Jelentősen megnőtt, két szolgáltatónál is rekordot döntött az ünnepi mobilinternet forgalom Magyarországon.

Vodafone: mobilnettel köszöntöttük az újévet

2018. január. 04. 11:29
A 2017/18-as ünnepi időszak tapasztalatai szerint egyre többen használtak mobilinternetet a családtagjaik, barátaik és ismerőseik köszöntésére. Ezzel együtt csökkent a mobilhívások száma és ideje, viszont több SMS-t és MMS-t küldtek tavalyhoz képest a Vodafone ügyfelei.

Bővíti mobilnetes szolgáltatását a Balaton körül a Vodafone

2018. február. 15. 17:55
Még ebben a hónapban elindítja gyors internetkapcsolatot biztosító Balaton környéki hálózatfejlesztését a Vodafone Magyarország, ezzel 4G+ hálózatuk a nyárra a tó egész térségét lefedi majd, 30 új települést ér el - jelentették be csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Megmérhetjük, eléggé mobilbarát-e a honlapunk

2017. március. 28. 20:11
Mert ha nem, nagy eséllyel távozik az olvasó, mielőtt még esélyünk lenne elmagyarázni, miért jó neki, hogy kattintott. Ma már többen szörfölnek mobillal a neten a világon, mint asztali számítógépen. Tavaly óta a Google sem díjazza, ha mobilon lassan, vagy hibásan töltődik be a weboldal okostelefonon. Hogy megvizsgálhassuk, blogunk vagy honlapunk mennyire jól használható a különböző eszközökön, a Google nemrég új, ingyenesen és nyilvánosan elérhető vizsgáló...

5 év alatt 2,6 milliárddal nő a mobilnetezők száma

2017. június. 14. 07:26
A következő 5 évben 2,6 milliárddal bővül a mobilnetezők száma, tavaly 4,4 milliárd előfizetője volt a szélessávú mobil netszolgáltatásoknak világszerte az Ericsson júniusi mobilitási jelentése szerint. A telekommunikációs cég keddi előrejelzése alapján a globális mobil adatforgalom a nyolcszorosára növekedhet 2022-re, az okostelefonok mobil adatforgalma havonta 66 exabájtra (több mint 16 milliárd DVD-n tárolható adatmennyiség) emelkedhet.

Magyarország ebben simán megelőzte Amerikát

2017. június. 09. 08:27
A mobil internetelérési sebesség az Egyesült Királyságban a legnagyobb, Magyarország kiszorult az első 20-ból. Az Akamai az internetelérés globális helyzetéről és a kapcsolódás sebességéről szóló legfrissebb jelentése szerint az átlagos mobil internetelérési sebesség az Egyesült Királyságban a legmagasabb, 26 Mbps – írja a WorldComp.

Mobilozzon okosan külföldről is! – roamingszabályok

2017. június. 07. 12:00
Ma már egyre gyakrabban járunk külföldön, és nem szívesen mondunk le más országban sem arról, hogy használjuk a mobiltelefonunkat vagy internetezzünk. Szerencsére a külföldi mobilhasználat – különösen az Európai Unió tagállamaiban – az utóbbi években már egyre többek számára vált elérhető és természetes dologgá. Külföldi mobilozáskor azonban néhány fontos tényezőre oda kell figyelnünk, nehogy kellemetlen meglepetések érjenek bennünket.

Márciustól lesz elérhető a Digitális Jólét Alapcsomag

2017. január. 11. 08:21
A Digitális Jólét Alapcsomag márciusban jelenik meg a szolgáltatók kínálatában, ára legalább tizenöt százalékkal alacsonyabb lesz a jelenleg elérhető legolcsóbb internet-előfizetési konstrukció áránál - mondta Deutsch Tamás budapesti sajtótájékoztatóján. Tájékoztatása szerint az alapcsomag védjegye januártól él, a használatára vonatkozó pályázatot január végén várhatóan kiírják, és az elbírálás után a tervek szerint februárban valamennyi - a feltételeket...

Mobilinternet-sebességben Magyarország a világon a harmadik leggyorsabb

2017. február. 23. 18:12
A magyar mobilszolgáltatók átlagosan másodpercenként 31,04 megabit (Mbps) letöltési sebességet biztosítanak a felhasználóknak az előző évben mért 26,15 Mbps helyett, ezzel Magyarország továbbra is a világ harmadik legjobb eredményét érte el - derült ki az OpenSignal legfrissebb jelentéséből.

Beindította 4G+ mobilinternet szolgáltatását a Vodafone

2017. február. 03. 11:55
Beindította 4G+ (LTE Advanced) szolgáltatását a fővárosban és környékén a Vodafone, amely másodpercenként 150 megabit (Mbps) elméleti letöltési sebességű mobilinternetet biztosít a felhasználóknak. A Vodafone 4G+ hálózatán biztosított letöltési sebesség duplája az eddig elérhető leggyorsabb 4G/LTE mobilinternet szolgáltatásnak, amivel egy nagy felbontású (HD) filmet néhány perc alatt letölthető és az online streaming szolgáltatások is fennakadás nélkül...

összesen: 59 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6