Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
167 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Mérnökökre hivatkozva zsarol a vírus

2016. december. 04. 16:39
A Vindows Locker nevű zsarolóvírus az áldozatait áll Microsoft mérnökökkel hozza kapcsolatba, akik megpróbálják ellopni személyi adataikat és pénzüket. A programkártevő a számítógépek megfertőzése után titkosítja és .vindows kiterjesztéssel látja el az azon lévő fájlokat – írja a computerworld.hu.

Megmutatjuk, mit tegyen, ha csődöt mond a Windows 10

2016. augusztus. 24. 15:10
Számos számítógépen elhasalt a Windows 10 Évfordulós frissítése: beszámoltak adatok, partíciók vesztéséről is. Egyszerű és biztos módszert mutatunk a telepítéshez. Az Évfordulós frissítés több izgalmas újdonságot hoz ajándékba, ez a Windows 10 Első Nagy Ráncfelvarrása. Az update opcióra kattintva azonban a felhasználó gyakran csak a szokásos szűkszavú hibaüzenetetek egyikét kapja, többnyire a 0×80004005-ös hibakódot.

Windows 10: új lehetőségek a vegyes valóság technológiában

2016. augusztus. 19. 13:26
A Microsoft az Intellel együtt dolgozik olyan hardveren, amely a fizikai tárgyakat beviszi a virtuális valóságba. Elhozza a Microsoft a Windows Holographic technológiát a nagyközönségnek a Windows 10 egyik elkövetkezendő frissítésével, amely lehetővé teszi a fizikai és digitális valóság vegyítését bármely személyi számítógépen – írja a computerworld.hu.

Gyorskalauz a Windows ajándékának letöltéséhez - évfordulós frissítés

2016. augusztus. 04. 09:24
Még alig ért véget az ingyenes Windows 10 frissítés időszaka, a Microsoft előállt a „Windows 10 Anniversary Update” nagycsomaggal, amely számos újdonságot kínál. A frissítés részeként érkezik a számítógépekre többek között a Windows Ink (a tollhegy mozgásának érzékelésével készíthetőek jegyzetek, rajzok); a feljavított Windows Defender és a Windows Hello; a Microsoft Edge böngésző új változata, amely a Pinterest Pin It Button, az Amazon Assistant, az AdBlock, az...

Egyre több kkv a felhőben

2016. április. 26. 12:37
Látványosan nőtt az elmúlt két évben a felhőtechnológiát használó hazai kis- és középvállalkozások aránya, ami javítja a versenyképességet is – derül ki a Microsoft friss felméréséből. A döntéshozók és tapasztalt alkalmazottak lehetőségei ugyanakkor az átlagnál jobbak a távoli munkavégzésre. Egyre népszerűbbek Magyarországon a felhőalapú szolgáltatások a kis- és középvállalkozások (kkv) körében: az IT-technológiát használó cégek több mint fele – 54 százaléka –...

Behalt a Skype, leállt a forgalom

2015. szeptember. 21. 20:06
Szerte a világon, így Magyarországon sem használható a Skype. Először az Egyesült Királyságban, majd Ausztráliában és Japánban tették közzé, hogy sokan nem tudják használni a szolgáltatást. A Skype-tulajdonos Microsoft azt nyilatkozta, hogy az állapotbeálítások körül lehet a gond, aminek meg kéne mutatni, ki offline és ki online az ismerősök közül.

Fittyet hány a piac a Windows 10-re

2015. október. 11. 11:54
Nem állította meg a személyi számítógépek piacán a forgalom csökkenését a Windows 10 operációs rendszer harmadik negyedévi bevezetése, elemzők azonban éves távlatban a forgalom szerény javulására számítanak. Ez derül ki az IDC és a Gartner piackutató vállalat honlapján közzétett harmadik negyedéves jelentésekből. A harmadik negyedévben az IDC informatikai és távközlési piackutató vállalat adatai szerint az egy évvel korábbihoz képest 10,8 százalékkal, 71 millióra...

Magyarul, ingyen: Windows 10 kalózoknak is?

2015. március. 19. 07:44
Még a nyáron itt lesz a Windows 10 a hivatalos bejelentés szerint 111 nyelven 190 országban. Örülhetünk, mert a Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 tulajdonosok (az XP ugye elvben már nem is létezik) egy évig ingyen frissíthetik legális operációs rendszerüket a legújabbra, a Windows 10-re. Terry Myerson, a redmondi óriás illetékes alelnöke ennél pontosabb időpontot ugyan nem közölt, de néhány hónapon belül – nyilván magyarul is – ingyen elérhető lesz a Microsoft...

A Microsoft nemzetközi felhő-szabványt vezetett be

2015. március. 02. 10:50
A nagy IT cégek közül a Microsoft elsőként kapta meg tavaly az uniós adatvédelmi hatóságok jóváhagyását, amelynek értelmében felhőalapú nagyvállalati szolgáltatásai megfelelnek az EU legmagasabb szintű elvárásainak. Idén, ezen az úton tovább haladva, a Microsoft az első felhőszolgáltató, amely bevezette a nemzetközi felhő-szabványt, az ISO/IEC 27018-at.

A mostani Windows lesz a végső

2015. május. 12. 11:01
Nem lesz Windows 11, 12, 13, se Windows X vagy Y: a még ezen a nyáron okostelefonon és PC-n megjelenő Windows 10 lesz az utolsó Microsoft operációs rendszer. Erre a váratlan bejelentésre Jerry Nixon, a redmondi óriás fejlesztési főnöke – vagy miként a blogján saját magát nevezi: fejlesztési evangélistája – ragadtatta el magát az Ignite konferencián, Chicagóban. „A Windows 10 kiadásán dolgozunk, ami a Windows utolsó verziója” - közölte.

összesen: 167 db | 10 db/oldal

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14