Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
167 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Rögtön vége az ingyen Windows 10-nek

2016. május. 10. 09:27
Időben szólt a Microsoft: egy éve van a legális Windowst használóknak, hogy ingyen frissítsenek 10-es változatra. Kopogtat a határidő: az ingyenes Windows 10 frissítési ajánlat ez év július 29-én lejár, és utána csak új eszközökön, vagy a Windows 10 teljes verziójának megvásárlásával lesz elérhető.

Ketyeg az óra: egy hónapig lehet ingyen Windows

2016. június. 30. 08:01
Évfordulós ajándékokat is ad a Microsoft a Windows 10 felhasználóinak: ideje elcsábulni. Minap változtatott kissé erőszakos stratégiáján a Microsoft, és már nem nyomja le a juzerek torkán ha kérik, ha nem a Windows 10-et. Az update alkalmazásuk folyamatosan szekálta a felhasználókat, hogy frissítsék jogtiszta 7-es, 8-as operációs rendszerüket. Az utolsó pillanatban megszelídített szoftver azonban végre az ajánlott frissítések kategóriájába rakta az új operációs...

Ma a Microsoft története legnagyobb vásárlását ütötte nyélbe

2016. június. 13. 17:55
Megvették a LinkedIn professzionális közösségi hálózatot: ekkora árat még nem fizettek online portálért. Ma délután jelentette be a vállalatóriás a hírt: 26,2 milliárd dollárért megvásárolta a LinkedInt. A hír bejelentése után a közösségi hálózat részvényei szárnyalni kezdtek, értékük nem kevesebb, mint 50 százalékkal emelkedett. Ez a Microsoft eddigi történetének legnagyobb vásárlása.

A szólásszabadságot féltik a netes cégekkel aláírt kódex miatt

2016. június. 01. 16:55
Aggasztják a szakértőket és az aktivistákat az Európai Bizottság (EB) online gyűlöletbeszéd visszaszorítását célzó új magatartási kódexéhez hasonló, az internetes szólásszabadságot korlátozó trendek, amelyek szerintük kormányzati döntési jogköröket adnak a magánvállalatok kezébe. Az Európai Bizottság szigorú kötelezettségvállalásokkal járó új magatartási kódexét kedden a Facebook, a Twitter, a YouTube és a Microsoft amerikai internetes óriásvállalat is aláírta. A...

Facebook, Twitter, YouTube és Microsoft az online gyűlöletbeszéd ellen

2016. június. 01. 07:29
Új magatartási kódexet hozott nyilvánosságra kedden az Európai Bizottság a gyűlöletbeszéd visszaszorítása érdekében, amelyet több internetes óriásvállalat a támogatásáról biztosított. A magatartási kódex számos kötelezettségvállalást tartalmaz az Európában megjelenő online gyűlöletbeszéd "vírusszerű" terjedésének megállítására. A kódexet aláíró cégek elkötelezik magukat a jogellenes tartalmak felszámolását célzó erőfeszítéseik fokozása mellett.

Eladta magát a Cyanogen a Microsoftnak?

2016. február. 23. 11:18
Átkozódik a webes közönség: elszaporodnak a függetlenként indult Cyanogen friss és fiatal csapatának fejlesztéseiben a Microsoft termékei.

Minden fontos infó legyen a mobil zárképernyőjén

2016. december. 25. 12:07
Ha a szokásostól kissé eltérő, valamint sokkal informatívabb, hasznosabb zárképernyőt akarunk, Androidra az egyik legjobb megoldást kínálja – a Microsoft. A minap frissült Next Lock Screenről van szó. Bár a droid zárképernyője ma már joggal nevezhető letisztultnak és áttekinthetőnek, de az alternatív megoldások új és kényelmesebb megoldásokat hozhatnak rá.

Új biztonsági funkciókat kap a Windows 10

2016. december. 09. 12:32
Nagy hangsúlyt fektet a Microsoft arra, hogy a vállalkozások számára minél biztonságosabb legyen az operációs rendszer. Tavasszal új funkciókkal erősödik a védőháló. A tavasszal esedékes Creators Update nevű nagyszabású Windows 10-frissítésben új funkciókat kap a Windows Defender Advanced Threat Protection – írja a computerworld.hu.

Brüsszel jóváhagyta, hogy a Microsoft felvásárolja a LinkedInt

2016. december. 08. 08:32
Bizonyos feltételekkel jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a Microsoft felvásárolja a szakmai kapcsolatok ápolására szakosodott LinkedIn üzleti közösségi hálózatot - jelentette be szerdán a brüsszeli testület. Az amerikai számítástechnikai óriásvállalat júniusban jelentette be, hogy 26 milliárd dollárért megvásárolja a LinkedInt, amely az akkori tájékoztatás szerint az akvizíciót követően is megőrzi márkanevét, önállóságát és vállalati kultúráját.

Kigyomlálja a terrorista tartalmakat a négy legnagyobb high-tech cég

2016. december. 06. 19:00
Közös adatbázist hoz létre jövőre a Facebook, a Microsoft, a Twitter és a Google tulajdonolta Youtube. A terrorizmus elleni együttműködés célja olyan adatbázis létrehozása, amelyik a szélsőséges szervezetek toborzó fotóit és a videóit egyedi digitális ujjlenyomattal látja el.

összesen: 167 db | 10 db/oldal

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13