Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
167 találat a(z) "Microsoft" cimkére.

Papp István – „Reform as a Service” – Államreform a kibertérben

2013. július. 07. 17:22
A konzumerizáció a varázsszó jelenleg az IT szektorban Papp István, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója szerint. A folyamatok középpontjában az ügyfelek állnak. Éppen ezért az ő igényeiknek megfelelően lesznek az informatikai eszközök egyre egyszerűbben kezelhetőek és egyre olcsóbbak. Ez a szemlélet azonban még nem ilyen egyértelmű az államigazgatás területén, mivel ott több kihívással is szembe kell nézni. Ilyenek például a polgárok ellenállása az...

Kedden kerül forgalomba az új Microsoft Office programcsomag

2013. január. 29. 23:10
Keddtől világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba kerül a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás. Az új Office megjelenésével a Microsoft eddigi hároméves termékmegújítási periódusa is megváltozik. Az új Office szolgáltatásai és funkciói közül számos - az Office történetében először - ezentúl a felhőből lesz elérhető, emellett a legfrissebb változatok mostantól...

Jól fogyott a Windows 8, az Office kevésbé

2013. január. 26. 00:07
A Windows 8 operációs rendszer a karácsonyi szezonban elért forgalmával szépen kibélelte a Microsoft kasszáját, az Office üzleti szoftver üzletág azonban már kevésbé szépen teljesített. A Microsoft eredményét megterhelte emellett az új operációs rendszer bevezetésének marketingköltsége is.

Nem mindenkinek tetszik a kormány és a Microsoft megállapodása

2013. január. 23. 01:03
A nyílt dokumentumformátum támogatói nyílt levélben bírálják Orbán Viktort azért, hogy a 2010-ben meghirdetett szoftverpiaci nyitás csak a szavak szintjén valósult meg, és továbbra is a Microsoft mellett áll a kormány. Az ODFA közleménye egy tanulmányra hivatkozva megállapítja, hogy a jelenleg alkalmazott irodai szoftverek központilag támogatott alkalmazása százmilliárdos nagyságrendű kárt okoz az államnak, és kiemelik, hogy az uniós tapasztalatok szerint is a...

Az USA védelmi minisztériuma Windows 8-ra áll át

2013. január. 07. 07:34
Az USA védelmi minisztériumának színe-java hamarosan átáll a rendszerre. A Business Insider beszámolója alapján komoly presztízsértékű győzelemmel indította az évet a Microsoft, hiszen egy most nyélbe ütött üzletnek hála az Egyesült Államok Nemzetvédelmi Minisztériuma (Department Of Defense) az elkövetkező hónapokban nagyrészt át fog állni a szoftvercég október végén kiadott operációs rendszerére.

Végleges változatban működik az Outlook.com

2013. február. 25. 10:28
A szolgáltatást eddig 60 millió új regisztráló vette igénybe. Az Outlook.com összekapcsolható a Facebook-kal, Twitter-rel, LinkedIn-nel, és hamarosan a Skype-pal is, így a felhasználók videón keresztül is beszélhetnek egymással - Skype-kliens - letöltése nélkül. A levelező fiókon keresztül látják barátaik képeit, üzeneteit, státusz frissítéseit, hívásait. Az elérhető ismerősök listája a közösségi oldalakkal párhuzamosan frissül.

Összefüggő hackertámadás: Facebook, Apple, Microsoft

2013. február. 24. 10:39
A Facebook és az Apple után a Microsoft is elismerte, hogy hackerek támadták meg alkalmazottaik gépeit. Nehéz nem összefüggőnek tekinteni azokat a támadásokat, melyek az utóbbi hetekben érték a legnagyobb amerikai tech cégeket. Most a Microsoft erősítette meg, hogy a Facebookot és az Apple-t ért támadásokhoz hasonló érte őket is. A redmondi közlemény külön kiemelte, hogy a fertőzöttként azonosított gépek között Macintoshok is vannak. A cég eddigi vizsgálatai...

Diákok jelentkezését várják az Imagine Cup versenyre

2013. február. 19. 23:46
Történetének eddigi legmagasabb összdíjazásával indul útjára világszerte, így Magyarországon is az Imagine Cup. A világ egyik legrangosabb technológiai megméretésének döntőjét idén az oroszországi Szentpéterváron rendezik, a magyar diákok pedig hazai elődöntőn keresztül mérhetik össze a különböző Microsoft-platformokra – Windows 8-ra, Windows Phone-ra és Windows Azure-ra – készített innovatív alkalmazásaikat.

A Google is boltokat nyitna

2013. február. 17. 16:31
Saját üzleteket nyitna a Google, követve a nagy technológiai óriások, mint az Apple vagy a Microsoft példáját - írja a Marketwatch. A Google-üzleteknek lehet értelme, hiszen az elmúlt években hardvereket dobott piacra a cég, valamint szoftvereket is fejlesztett.

Felhő és közösségi alkalmazások - vállalatoknál

2013. augusztus. 05. 16:14
A Microsoft évente többször is felmérést készíttet arra vonatkozóan, hogy a kkv-k és nagyvállalatok életében milyen irányú változások következnek be a felhő szolgáltatások és a közösségi alkalmazások használatában. A nagyvállalatok és a kkv-k az üzleti felhasználásra szánt közösségi alkalmazásokat – pl. az intranetet, videokonferenciát és belső közösségi hálózatokat – teljesen eltérő módon használják.

összesen: 167 db | 10 db/oldal