Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
151 találat a(z) "mesterséges intelligencia" cimkére.

900 ezer hazai munkahelyet változtat meg a mesterséges intelligencia

2019. szeptember. 09. 11:00
A PwC Magyarország tanulmánya szerint 15 éven belül idehaza is jelentős hatása lesz az új technológiai trendeknek. A tanácsadó cég azt prognosztizálja, hogy a drasztikus változások várhatóan már a 2030-as évektől jelentkezni fognak idehaza is.

Szoros együttműködést igényel a mesterséges intelligencia alkalmazása

2019. március. 26. 11:00
Minden szereplő szoros együttműködése szükséges ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazások beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket és a mindennapok részévé válhassanak a Budapesten megrendezett háromnapos nemzetközi Reinforce AI konferencia előadói szerint.

Testközelből a mesterséges intelligenciáról - lezajlott a Reinforce AI Konferencia

2019. március. 25. 13:00
Egészen rendkívüli lehetőséget jelentett a mesterséges intelligencia (MI) fejlődésének legújabb irányait górcső alá vevő budapesti Reinforce AI Konferencia. A március második felében tartott eseményen ugyanis nem másod vagy harmadkézből értesülhettek az eredményekről a szektor honi és regionális képviselői és egyéb érdeklődők, hanem a terület legnagyobb szakértői közé sorolt elsővonalas cégek szakemberei számoltak be a kutatási eredményekről.

Mesterséges intelligencia a pénzügyi szektorban

2019. március. 14. 15:00
A 700 szakember megkérdezésével készült globális felmérés szerint a vállalatok 89 százaléka még nem vezetett be mesterséges intelligencián (AI) alapuló megoldásokat a pénzügyi folyamataiba.

A mesterséges intelligencia kutatásának legnagyobb ászai jönnek Budapestre

2019. március. 12. 09:00
Igazi különlegességnek számító, a Mesterséges Intelligencia (MI), a „deep learning” témáit, a terület kutatási eredményeit, lehetséges fejlődési irányait boncolgató konferenciát rendeznek Budapesten, március 20-22-én. Az Ericsson Magyarország szakmai irányítása és fő támogatása mellett létrejövő esemény nemcsak a hazai, de a hasonló nemzetközi rendezvények között is kiemelkedőnek számít, miután márciusban a magyar fővárosba érkezik számos, az MI fejlesztések...

Az önvezető autókat sem kerüli el a rasszizmus

2019. március. 11. 11:00
Egy friss kutatás arról rántotta le a leplet, hogy az önvezető járgányok sokkal gyorsabban ismerik fel a világos bőrű gyalogosokat, mint a sötétebb árnyalattal rendelkezőkét. De vajon tényleg beszélhetünk szándékos bőrszín-preferenciáról?

Mesterséges intelligencia segíti a falusi orvosokat Kínában

2019. március. 04. 14:00
Az intelligens asszisztens segít megállapítani a diagnózist és a kezelést is meghatározza – adta hírül a kínai média csütörtökön.

A mesterséges intelligencia köztünk él

2019. május. 30. 09:00
Rohamos léptékben fejlődik a mesterséges intelligencián alapú videó- és hangmanipuláció jelenség.

Van, ahol már az elítéltek trenírozzák a mesterséges intelligenciát

2019. május. 29. 12:00
A börtönmunka még mindig sokak fejében úgy él, mint kemény fizikai tevékenység. Ez már általában sem igaz, sőt Finnország két börtönében most kifejezetten szellemi munkát végezhetnek azok a rabok, akik egy startupnak dolgoznak. Az elítéltek az online kinyert adatokat csoportosítják, majd az eredményeket a cég a mesterséges intelligencia (AI) tanítására használja.

A mesterséges intelligencia dimenziójába repít az idei Infoparlament

2019. május. 27. 09:00
A digitális transzformáció soha nem látott méreteket öltött, a mesterséges intelligencia pedig a korszak főszereplőjévé nőtte ki magát. Nem véletlenül: képes közönségsikert elérő könyvet írni, álhíreket nagy mennyiségben előállítani vagy éppen kiiktatni, vagy vezetők arckifejezéseiből döntéseket hozni. Persze ez csak a jéghegy csúcsa. Az idei Infoparlamenten ugyanis alámerülünk az MI világába.

összesen: 151 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11