Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
18 találat a(z) "MasterCard" cimkére.

A Viber is beáll a pénzküldő appok sorába

2019. október. 04. 10:00
Azonnali pénzküldő szolgáltatás indul a Rakuten Viber és a Mastercard együttműködésével; a Viber felhasználói már a közeljövőben könnyen és biztonságosan küldhetnek egymásnak kisebb-nagyobb, havonta legfeljebb 125 ezer és évente maximum 780 ezer forintos összeget a magyar fejlesztésű szolgáltatás segítségével - jelentették be a cégek képviselői csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Egyre népszerűbb lehet az egyérintéses mobilfizetés

2019. május. 28. 17:30
A Mastercard digitalizációs technológiájának köszönhetően az egyérintéses mobilfizetés már itthon is sokak számára elérhetővé vált.

Infotér Konferencia 2018 a szponzorok szemével

2018. október. 31. 09:48
Az Infotér Konferencia idén is azt tűzte ki zászlajára, hogy körbejárja és feltárja az informatikai szektort lázban tartó kérdéseket a közönség számára. Ehhez az ügyhöz patinás támogatók is csatlakoztak, akár piacvezető IKT-k, akár kis- és középvállalkozások képében. Velük beszélgettünk arról, hogy miért álltak az Infotér Konferencia támogatói sorába.

Áttörést vár idén a mobilfizetésben a Mastercard Magyarországon

2017. március. 21. 11:46
Áttörés jöhet idén Magyarországon a mobilfizetésben a Mastercard felmérése szerint, a megkérdezettek kétharmada szívesen fizetne okostelefonja segítségével - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel. A fizetéstechnológiai vállalat felmérése alapján a válaszadók 67 százaléka kipróbálná az új mobilfizetést, 25 százalékuk pedig kifejezetten üdvözölte az új szolgáltatást. A Mastercard szerint az innovatív fizetési mód az egyszerűsége miatt népszerű: a telefonokat az...

Akár szelfivel is fizetnének a fogyasztók

2017. március. 01. 17:46
Pozitívan értékelik a felhasználók a virtuális valóság, valamint a szelfivel történő fizetés térnyerését – derül ki a Mastercard digitális fizetési kutatásából. A kártyagyártó a PRIME és a Synthesio kutatócéggel közösen készítette tanulmányát, amelyhez több mint 3,5 millió közösségi médiában megjelent bejegyzést elemeztek. Arra az eredményre jutott, hogy a digitális tárcák érdeklik leginkább a fogyasztókat jelenleg, az elemzett – fizetéstechnológiáról szóló –...

Ujjlenyomat-olvasós kártyát mutatott be a Mastercard

2017. április. 21. 16:17
Az új megoldás a chip technológiát ötvözi az ujjlenyomattal: a kártyabirtokosok talán minden eddiginél kényelmesebben tudják igazolni személyazonosságukat. A technológiát először Dél-Afrikában tesztelték. Két különálló teszt futott, az egyik egy vezető szupermarketnél – a Pick n Pay-nél, a másik az Absa Banknál, a Barclays Africa egyik leányvállalatánál.

Az automatáknál is terjed az egyérintéses fizetés

2016. november. 17. 18:50
A felhasználók szívesen fizetnek kártyával az ital- és áruautomatáknál, és nyitottak a legkülönfélébb újgenerációs megoldásokra is – derül ki a Mastercard legújabb felméréséből. Töretlen az egyérintéses fizetés népszerűsége Magyarországon, melynek hatása már az automata üzletágban is érzékelhető. Hétről hétre egyre többen fizetnek érintőkártyával néhány pillanat alatt azoknál az ital- és áruautomatáknál, amelyekbe úgynevezett virtuális POS-terminált (vPOS)...

A kártyatulajdonosok 61 százaléka használja kártyáját külföldön

2016. augusztus. 01. 16:51
A MasterCard felmérése szerint a külföldre utazó magyarok csaknem háromnegyede viszi magával bankkártyáját, közülük 61 százalék használja is azt. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott tájékoztatásból kiderült, nemcsak az utazás alatt, hanem előkészítésekor is gyakran használnak kártyát a magyarok, a szállás és az utazás költségeit már minden harmadik esetben így rendezik.

2020-ra Európában mindenütt lehet érintéssel és mobillal fizetni

2014. szeptember. 12. 08:09
A MasterCard 2020-ra Európa-szerte alapvető szabvánnyá szeretné tenni az egyérintéses fizetést - közölte a cég az MTI-vel csütörtökön, kiemelve, hogy ennek köszönhetően valamennyi kereskedőnél, ahol lehet bankkártyával fizetni, arra is lehetőség lesz, hogy a vásárlók egyérintéses bankkártyával és NFC-képes (közeli, néhány centiméteres hatótávolságú) mobiltelefonnal fizessenek. Magyarország élen jár Európában az egyérintéses bankkártyák elterjedését és aktív...

Arcfelismerőn dolgoznak a kártyakibocsátók

2014. november. 17. 17:40
Az internetes fizetést egyszerűsítő, új hitelesítési szabványon dolgozik a MasterCard a Visával közösen, az új szabványban komoly szerep juthat az egyszer használatos jelszavak és a biometrikus adatok használatának - közölte a MasterCard hétfőn az MTI-vel. A MasterCard a közlemény szerint már arc- és hangfelismerő alkalmazásokat tesztel, valamint olyan csuklópánt megalkotásán dolgozik, amely az egyedi szívritmusuk alapján azonosítja a kártyabirtokosokat.

összesen: 18 db | 10 db/oldal

1 2