Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
453 találat a(z) "KKV" cimkére.

Uniós rendelet védi a vállalkozásokat az online közvetítőcégekkel szemben

2019. szeptember. 02. 10:00
Az eddigieknél szigorúbb szabályok mellett, átláthatóbban kell működniük 2020. július 12-től a vállalkozások és fogyasztók közé ékelődő online közvetítő szolgáltatóknak. Nemrégiben lépett ugyanis hatályba az Európai Unió e kör tevékenységét szabályozó rendelete. Az online közvetítő szolgáltatóknak ennek megfelelően egy éven belül alaposan újra kell gondolniuk, milyen szerződéses feltételekkel működnek és megfelelő panaszkezelési rendszert is működtetniük kell...

Palkovics: vállalkozóbarát szabályozási és adózási környezetet alakítunk ki a magyar kkv-k számára

2019. október. 22. 09:00
Erősíteni kell a magyar kis- és közepes cégek innovációs tevékenységét és a digitalizációhoz kapcsolódó teljesítményét, ehhez a kormány még inkább javítja a vállalkozások üzleti környezetét - hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter hétfőn Budapesten, a Kárpát EXPOrt elnevezésű Kárpát-medencei Gazdasági Konferencián és Kiállításon.

IT-biztonságot célzó program érkezik a kkv-khoz

2019. október. 18. 16:46
Az MKIK számos fronton igyekszik támogatni a kis- és közepes vállalkozások digitalizációját és versenyképességét. Azonban az MVP tapasztalatait, és a jelenkor kihívásait szem előtt tartva a kamara egy célzott, csak IT biztonsággal foglalkozó új országos nagyprojekt létrehozása mellett döntött. Erről bővebben a konferencián beszélt Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Ötmilliárd forintra pályázhatnak a kis- és középvállalkozások

2019. október. 08. 09:00
Október 7-től azok a kis- és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek fejlesztéseikkel magasabb hozzáadott értéket termelő munkahelyek létrehozását tervezik - mondta Marczinkó Zoltán, a Pénzügyminisztérium vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.

Városi tőkealapot indít az MFB csoport Debrecenben

2019. október. 04. 12:00
Elsősorban helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) támogatására városi tőkealapot indít 10 milliárd forint keretösszeggel Debrecenben az MFB csoporthoz tartozó, kkv-k finanszírozásával foglalkozó MFB Invest Zrt. - jelentették be a város és a bankcsoport vezetői szerdán sajtótájékoztatón a városházán.

IT és gépberuházások várhatók a cégeknél

2019. október. 03. 10:00
Továbbra is erős beruházási szándék jellemzi a hazai kkv szektort, jelenleg a cégek 76%-a készül valamilyen fejlesztésre a következő egy év során – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi eredményéből. A célokat tekintve az IT fejlesztések és a gépek, berendezések beszerzése osztoznak az első helyen, amit a gépjárműpark korszerűsítése és az ingatlanberuházások követnek.

Magyar Levente: kis- és középvállalkozói réteg nélkül egyetlen ország gazdasága sem lehet sikeres

2019. október. 01. 09:00
A gazdaságfejlesztési programmal kapcsolatban nyilatkozott a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki gyakorlati tapasztalatokkal kívánta alátámasztani a fenti kijelentését.

Ismét technológiai támogatásra pályázhatnak kkv-k

2019. november. 25. 10:00
A mikro-, kis- és középvállalkozások már jelentkezhetnek a technológiai modernizáció támogatására. A kkv-kat illető összeg 5 és 40 millió forint között mozog.

Elindul a Digitális jólét tőkeprogram

2019. november. 22. 12:00
Már regisztrálhatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) a 7,5 milliárd forint keretösszegű Digitális jólét tőkeprogramra, az igényelt összeg 10 és 500 millió forint között lehet - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára Budapesten egy sajtótájékoztatón.

Családi vállalkozások tranzakciói: mire kell odafigyelni?

2019. november. 19. 10:00
A családi vállalkozások nemzeti gazdaságokban betöltött szerepe kiemelt a közép-európai régióban. Ezek a vállalkozások sok területen jelentősen különböznek a nem családi tulajdonban működő vállalkozásoktól, és számos jogszabályi rendelkezés is eltérően érinti őket. Ilyenek például a felvásárlásokkal kapcsolatos rendelkezések, melyek be nem tartása komoly büntetést is vonhat maga után.

összesen: 453 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11