Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
453 találat a(z) "KKV" cimkére.

Palkovics: a gazdaság legyen magyar, zöld és high-tech

2020. január. 20. 09:05
A gazdaság legyen magyar, zöld és high-tech - összegezte a kormány legfőbb gazdasági elképzeléseit az innovációs és technológiai miniszter a Debreceni Egyetem (DE) gazdasági évindító partnertalálkozóján csütörtökön.

PM-államtitkár: az adórendszer támogatja a kkv-kat

2020. január. 13. 11:00
Magyarországon megéri vállalkozni, az adórendszer támogatja a kis- és középvállalkozásokat - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

A válság felgyorsította a digitalizációs folyamatokat – aki gyorsan lép, nyerhet!

2020. december. 21. 11:05
Elképesztő módon átrendezte a gazdaság működését a koronavírus-járvány, a magyar vállalatok pedig sokszínűen reagáltak a kihívásokra – mondta az Infotérnek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Parragh László szerint a legtöbb cég felismerte, hogy alkalmazkodni kell a megváltozott gazdasági helyzethez. Az MKIK elnöke arról is beszélt, a válság felgyorsította a digitalizáció folyamatát, és továbbra is népszerű a Modern Vállalkozások Programja, amelyre...

Talpra állt az innovációs rendszer Magyarországon

2020. december. 01. 12:20
Nagyon izgalmas volt az elmúlt két év, talpra állt az innovációs rendszer Magyarországon – jelentette ki a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke. Dr. Birkner Zoltán arról számolt be, hogy ezt a folyamatot a hivatal több kezdeményezéssel és pályázattal is ösztönzi: ezek többek között a kis- és középvállalkozásokat, vagy épp a középiskolásokat, egyetemistákat célozzák meg. A beszélgetés során szóba került a hazai kutatás-fejlesztés...

Eva-kalkulátor segíti a vállalkozókat az átállásban

2019. szeptember. 27. 11:00
A Gazdaságvédelmi Akcióterv újabb, adórendszert egyszerűsítő pontja lép hatályba jövőre. 2020. január 1-től megszűnik az egyszerűsített vállalkozási adó (eva), a Pénzügyminisztérium eva-kalkulátorral is segíti a vállakozókat új adózási formát választani helyette - tájékoztatta Izer Norbert adóügyekért felelős államtitkár az MTI-t szerdán.

A kisebb cégeknek is érdemes nyitniuk az IoT felé

2019. szeptember. 25. 10:00
A Dolgok Internete mára sokféleképpen kamatoztatható a kkv-szektorban is.

Magyarország versenyképessége a legfontosabb gazdasági kérdés

2019. szeptember. 16. 11:30
Ezúttal két és félmilliárd forintnyi forrásra pályázhatnak a kis- és középvállalkozások az Irinyi-terv keretében technológiai megújulásra és hatékonyságnövelésre. A legnagyobb elnyerhető összeg 400 millió forint, a legkisebb projekt pedig 150 millió forintos lehet. A kkv-k versenyképessége folyamatosan javult az elmúlt időszakban, ezért olyan lépéseket kell tenni, hogy a trend folytatódjon a jövőben is.

Schanda: a kis- és középvállalkozások megerősítését célozza a Magyar multi program

2019. szeptember. 09. 09:00
A Magyar multi program a nagy növekedési potenciállal bíró, innovatív és exportképes termékeket vagy szolgáltatásokat előállító kis- és középvállalkozások megerősítését célozza - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten.

Új kkv üzletágat indít a Hiventures

2019. szeptember. 06. 09:00
Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures több, mint 300 portfólió startuppal és 20 milliárd forintnyi befektetéssel a háta mögött, 31 milliárd forint tőkével rendelkező, új kis- és középvállalkozó (kkv) üzletágat indít - közölte a Hiventures csütörtökön az MTI-vel.

ITM: hamarosan a kormány elé kerül az új kkv-stratégia

2019. szeptember. 04. 09:00
Elkészült és hamarosan a kormány elé kerül az új, 2019-2030 közötti időszakra vonatkozó kis- és középvállalkozások (kkv) fejlesztési stratégiája - ismertette György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkára kedden Budapesten, háttérbeszélgetésen.

összesen: 453 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11