Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
6 találat a(z) "KIVA" cimkére.

Varga Mihály: egyre népszerűbb a kisadózók tételes adója

2019. január. 17. 10:30
Január elsején több mint 315 ezer vállalkozás választotta ezt a minimalizált adminisztrációt igénylő adóformát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

EVA, KATA, KIVA – három "nő", aki minden kisvállalkozót tűzbe hoz

2018. június. 22. 13:00
Legalábbis, ha adózásról van szó, mindenképpen. Az adózás tengerén a pénzszipkázó örvények elkerülése végett, nem árt, ha tisztában vagyunk vele, melyik adónem alkalmazása eredményez több pénz a zsebben. Lássuk, a fenti három közül, mi éri meg legjobban.

Kampány indul a kiva népszerűsítésére

2018. december. 21. 11:00
Azt szeretné a kormány, ha egyre több vállalkozás választaná a kisvállalati adót (kivát), ezért kampányt indít a kiva népszerűsítésére –mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) államtitkára.

Adóváltozásokkal indul a december

2018. december. 04. 13:00
December elsejétől ötszázmillióról egymilliárd forintra nő a kisvállalati adó (kiva) belépési határa - hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium közleményében. Jövőre a legkisebb vállalkozások áfamentessége is nő - olvasható az infostart.hu-n.

Kalkulátor segíti a cégek spórolását

2016. július. 15. 08:47
A legnagyobb megtakarítást biztosító adózási forma kiválasztásában segít a cégeknek a Nemzetgazdasági Minisztérium által most elkészített kiva-kalkulátor. Minden cégnek megéri a próbaszámításokat elvégezni, hiszen a kisvállalati adó (kiva) választásával az áttérésre jogosult, foglalkoztatottal rendelkező cégeknek több mint 80 százaléka jobban jár. A kormány több speciális adózási formát kínál a vállalkozásoknak. A megfelelő adózási mód kiválasztásával rengeteg...

Online kisvállalati adókalkulátor a kormányportálon

2012. december. 09. 10:52
A kormány célja, hogy a kelet- közép európai térség legkedvezőbb üzleti környezete Magyarországon jöjjön létre. A pénzügyi és gazdasági válságból nem lehet kilábalni a vállalkozások nélkül, amelyeket meg kell szabadítani az aktivitásukat akadályozó terhektől. A kisvállalati adó kiváló lehetőséget nyújt a fejlődni kívánó vállalkozások számára, továbbá egy teljesen új szemléletet honosít meg a hazai adózásban. A több adónemet, a szociális hozzájárulási adót, a...