Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
63 találat a(z) "kibervédelem" cimkére.

Rossz hír az IT biztonságban: nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon

2019. január. 24. 10:30
Adatlopás, zsarolóvírus, botnet hálózatok - a Kaspersky Security Bulletin negyedéves kimutatása nem sok jóval kecsegteti a biztonsági szakembereket. A felmérés szerint a tavalyi negyedik negyedévben az előző negyedévihez képest nőtt a kiberfenyegetettség Magyarországon.

Infotér Konferencia 2018: Detekció, reakció – merre mozdul a büdzsé a kibervédelemben?

2019. január. 04. 08:44
Már nem az a kérdés, hogy bejutnak-e egy hálózatba, hanem az, hogy mikor. A kibervédelem talán sosem volt olyan fontos, mint manapság. De, ami a védelmi rendszereket illeti, merre halad a világ? Erről Bódis Ákos, kibervédelmi termékmenedzserrel beszélgettünk.

Bódis Ákos – Kibervédelem a tűzfalak rengetegében

2019. február. 20. 11:00
A kibervédelem gyakorlatilag megkerülhetetlen tényezővé vált a világban. Tűzfalak, vírusirtók, GDPR csomagok – tucatnyi termék közül válogathatunk, de vajon melyiket érdemes megvásárolni? Bódis Ákos a plusz elemekkel tűzdelt Stormshield tűzfalnak szentelte előadását.

A legnagyobb kiberkockázatot a munkavállalók jelentik

2019. február. 07. 10:00
Magyarországon a cégek csaknem nyolcvan százalékát érte valamilyen kiberbiztonsági incidens az elmúlt hónapokban. A sikeres támadások középpontjában, legtöbb esetben a vállalatok saját munkavállói állnak – derült ki az EY felméréséből.

Óvatlan kattintás: ez történik, ha a dolgozó segít a kibertámadónak

2018. szeptember. 05. 10:00
Mert a legegyszerűbb magukat a célszemélyeket rávenni a betöréshez a támadó szoftverek fejlesztése helyett.

Milliók hiányoznak az információbiztonsági szektorból

2018. szeptember. 03. 09:30
A kiberbűnözés terjedésével egyre növekszik az igény a jól képzett információbiztonsági szakemberekre. Három éven belül várhatóan 3,5 millió betöltetlen állás lesz a szektorban világszerte, az európai cégek háromnegyede szerint nem megfelelő a kiberbiztonsági csapata. A hazai versenyszférában és a közigazgatásban is jelentkező kritikus szakemberhiányra válaszul, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) idén ősztől másoddiplomás Információbiztonsági menedzser...

A kisvállalkozásoknak is számolniuk kell kibertámadások lehetőségével

2018. október. 22. 10:00
A kis- és középvállalatok (kkv) több mint fele már vesztett el adatokat kibertámadás miatt, a támadásoknak pénzügyi következményei is vannak, beleértve az elmaradt bevételeket és az adatvesztés utáni helyreállítás költségeit.

ITBN 2018 – középpontban az adatok

2018. október. 03. 09:30
Az ITBN-en idén minden az adatokról szólt. A konferencia ismét tömve volt az informatika iránt érdeklődőkkel, a legnépszerűbb témák kapcsán pedig arról beszélgettünk az előadókkal, hogy jelenleg mik a legfőbb fenyegetések a vállalatok és vállalkozások életében, valamint arról is, hogy a mesterséges intelligencia miként írja át a védelmi rendszereket.

ITOSZ konferencia 2018

2018. november. 29. 10:04
A GDPR-ról nem lehet eleget beszélni. Az ITOSZ rendezvényének középpontjában is éppen ezért a most már hatályos adatvédelmi rendelet volt. A meghívottak minden aspektusból megvizsgálták azt, és hasznos tanácsokat nyújtottak a döntéshozók számára is.

Nem tesznek eleget a cégek a kibertámadások kivédéséért

2018. november. 15. 15:15
A digitális átalakulás tovább növelte a vállalatok kiberfenyegetettségét, mégsem tesznek eleget a cégek a kockázatok ellen – mutat rá az EY Globális Információbiztonsági felmérése. A 60 országból összesen 1400 vezető, IT-menedzser és információbiztonsági szakértő bevonásával készült kutatásból kiderül, hogy egyre több szervezet ismeri fel az adatvédelmi veszélyek súlyosságát, mégsem költenek eleget informatikai biztonságuk fejlesztésére.

összesen: 63 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7