Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
320 találat a(z) "kiberbiztonság" cimkére.

ITU Telecom World 2019: kiberbiztonság minden mennyiségben, egyenesen az Infotér standjáról

2019. szeptember. 12. 13:01
Négy év után ismét Budapestre érkezett az IKT világszenzációja, az ITU. A négy napon keresztül tartó előadássorozatok és kiállítok garmadája között az Infotér is képviseltette magát, egy teljes szakmai napot szentelve a kiberbiztonságnak. Az 5G-ről, a leggyakoribb támadásokról, és az elmúlt időszak változásairól kérdeztük a szakma nagy neveit.

Miért alulreprezentáltak a nők a kiberbiztonsági területen?

2019. november. 05. 10:30
A vállalatok 45 százalékánál az informatikai biztonsági részlegen dolgozó nők aránya kisebb, mint a cég többi területén, ennek ellenére ezeknek a cégeknek csak 37 százaléka rendelkezik olyan programokkal, amelyek több nőt vonzanának a kiberbiztonsági területre - derül ki abból a felmérésből, amelyet a Kaspersky globális kiberbiztonsági vállalat megbízásából a 451 Research végzett biztonsági vezetők körében.

ITB Club: Automatizált biztonság – amikor a robot jelentené a megoldást

2019. március. 28. 13:42
Általános félelem, hogy a robotok egyszer csak elhappolják a munkát a hús-vér emberek elől, azonban vannak munkakörök, ahol kimondottan jól jönne, ha a gépek, szoftverek át tudnák venni az amúgy hiányzó munkaerő feladatait. Erről beszélgettünk a márciusi klub előadóval.

Globális megoldást igényelnek a kiberbiztonsági kockázatok

2019. március. 14. 11:40
A digitális gazdaság fejlődésében jelentős akadályt jelenthet, ha hamarosan nem sikerül áttörést elérni az internetes biztonság terén. Így vélekedik az Accunture nemzetközi kutatásában a válaszadók 79 százaléka.

A kiberbiztonsági kérdéseket nem lehet szőnyeg alá söpörni

2019. május. 21. 12:00
Globális szinten a legnagyobb értékben elkövetett bűncselekmények az illegális digitális adatszerzéshez, informatikai rendszerek feltöréséhez köthetőek.

Szigorítana az IoT-eszközök biztonsági szabályozásán a brit kormány

2019. június. 19. 12:00
A szigetország azt tervezi, hogy a csatlakoztatott készülékek kibertámadások elleni védelmét megerősítő jogszabályokat vezet be. A digitalizációért felelős miniszter májusban ismertette a tervezett intézkedéseket.

mySec Talk: információbiztonsági, kiberbiztonsági tanúsítások informatikai termékfókusszal

2019. július. 18. 14:41
A mySec Talkon egy örökzöld témát szedtek apró részleteire a szakértők, akikkel arról beszélgettünk, hogy mit tartottak az esemény legfontosabb üzenetének, és mi az, ami a saját szakterületükön a legfontosabb a témával kapcsolatban.

Rekordbüntetésre számíthat a British Airwayst egy hackertámadás miatt

2019. július. 10. 12:00
Tavaly nyáron hozzávetőleg félmillió utasának személyes adatait lophatták el egy hetekig tartó hackertámadásban. A brit információs kormánybiztos hivatala (ICO) - amelynek hatáskörébe tartoznak az adatvédelmi ügyek is - hétfőn bejelentette, hogy 183,39 millió font (több mint 66 milliárd forint) bírság kiszabását javasolja a brit nemzeti légitársaságnak számító cégre.

Fintech, kiberbiztonság, adathalászat, hacker-lét – komoly arzenállal érkezik az Infotér ITU Telecom World-re

2019. augusztus. 30. 12:00
A technológia ünnepén az ITU World-ön, idén először az Infotér saját témanappal készül. Definíciópuffogtatás helyett azonban kézzel fogható előadások és bemutatók kapnak helyet az Agóra standján, ahol a hétköznapokban jelen lévő IT biztonsági kérdések, a munkavállalókat szorongató online fenyegetések is górcső alá kerülnek, mindamellett, hogy a kiberbiztonság mátrixát is igyekeznek felvázolni a szakértők.

Kiberbiztonság és etikus hackelés – Nagy a bizonytalanság a cégeknél

2019. április. 12. 10:00
Globális szinten a legnagyobb értékben elkövetett bűncselekmények az illegális digitális adatszerzéshez, informatikai rendszerek feltöréséhez köthetőek. Éppen ezért megkerülhetetlen a vállalatok információbiztonsági kockázattűrő képességének növelése. A cégek széles körében azonban a megoldást nyújtó kiberbiztonsági szolgáltatások és az „etikus” hackelés keretei nem tisztázottak, pedig hatósági előírások és ajánlások vannak érvényben.

összesen: 320 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11