Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "Kemény Dénes" cimkére.

Vállalkozz digitálisan! – ajánlja Kemény Dénes (is)

2016. szeptember. 30. 08:31
Kemény Dénes is a digitális fejlődésre ösztönözte a magyar vállalkozókat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!” projektjének zalaegerszegi konferenciáján. Az MKIK fél éve indította útjára a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projektet, amelyhez eddig közel másfél ezer vállalkozás csatlakozott. A programot vidéken 127 Információs Nap népszerűsíti.

Modern Vállalkozások Program: Zalaegerszeg – Összefoglaló

2016. október. 21. 17:02
Zala megyei állomásához érkezett a Modern Vállalkozások Programja. A rendezvényen ez alkalommal is a projektet lebonyolító szakemberek ismertették a legfontosabb tudnivalókat a kis- és középvállalkozások képviselőivel. Ez alkalommal azonban könnyedebb témák is terítékre kerültek. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke a vízilabda és az informatika kapcsolatáról és személyes viszonyáról beszélt az IT eszközökkel. A napot pedig egy női kerekasztal zárta:...

Az IT és a vízilabda – Beszélgetés Kemény Dénessel

2016. október. 02. 10:33
Hogyan jön össze a vízilabda és az informatika? Úgy, hogy Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke volt a vendége a Modern Vállalkozások Programja, Vállalkozz Digitálisan projekt zalaegerszegi állomásának. A volt szövetségi kapitány beszélt a vízilabdában alkalmazott a IKT technológiákról, személyes viszonyáról az IT eszközkkel. A beszélgetésből az is kiderül, hogy a háromszoros olimpiai győztes edző szeint mi a siker titka.