Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
13 találat a(z) "K&H" cimkére.

Elsők közt nyit a K&H tesztkörnyezetet és fejlesztői portált a nyílt bankoláshoz

2019. március. 05. 09:00
Az elkövetkező évek gyökeres változásokat hoznak a pénzforgalmi szolgáltatások terén. Az EU irányelveknek megfelelően a bankoknak számos új kötelezettséget kell teljesíteniük, amely a PSD2 alkalmazásából fakad. Már a K&H is ajtót nyitott a nyílt bankoláshoz, mindehez tesztkörnyezetet és a fejlesztői portált indítva.

Béremelésre vágynak a fiatal munkavállalók

2019. február. 22. 11:00
A dolgozó fiatalok 69 százaléka számít kisebb vagy nagyobb fizetésemelésre. Az országon belüli különbség azonban óriási, és egyre kevesebb fiatal találja az egyensúlyt a munka és a magánélet között, és az oktatási rendszerrel is kevesen elégedettek – derül ki a K&H 2018 harmadik negyedéves ifjúsági indexéből.

10-ből 7 fiatal fizetésemelésre számít

2019. augusztus. 30. 09:00
A fiatalok többsége, 54 százaléka kisebb mértékű, míg 19 százalékuk komolyabb béremelésre számít a következő egy évben - derül ki a K&H ifjúsági indexéből. A dolgozó fiatalok 49 százaléka szereti a munkáját, ugyanakkor 32 százalékról 22 százalékra csökkent azok aránya, akik előrelépési lehetőséget is látnak a jelenlegi munkahelyükön. Hasonlóan kevesen, mindössze 37 százalék érzi megbecsültnek magát, ennek ellenére csak minden ötödik fiatal menne külföldre dolgozni.

Újdonság bankkártyafronton

2018. szeptember. 19. 10:00
A K&H által kibocsátott több mint 625 ezer bankkártyát és közvetve az azokat használó ügyfeleket is érintheti a bank most induló tendere, amelyen művészetet tanuló és már végzett fiatal művészek számára hirdetnek bankkártya-tervező pályázatot.

Inkubátorprogram startupoknak

2018. szeptember. 05. 09:00
Újabb startupokkal bővül a Start it @K&H inkubációs program. Az egyszerre tíznél is több csapatot minimum fél évig mentoráló inkubátorba szeptember végéig jelentkezhetnek azok a startupok, amelyeknek az innovatív ötletük prototípusa és a vállalkozó kedvű társak már megvannak, „csupán” azt nem tudják, hogyan lépjenek a nemzetközi piacra.

Jön: így ne őrüljünk meg a Fekete Pénteken

2018. november. 21. 10:00
Újra november, újra vásárlási láz, mert közeleg a Black Friday. Mikor az üzletek többségében egyszerre zuhannak az árak, olyankor a legnehezebb előre átgondoltan vásárolni. Íme néhány tipp, hogy mire figyeljünk ezeken a vásárlási szenvedéllyel fűtött napokon.

Jók a nagyvállalatok növekedési kilátásai

2018. február. 16. 12:00
Több profit, több munkatárs – így összegezhető a K&H nagyvállalati növekedési indexe, amely a nagyvállalatok terveit vette górcső alá. Jó hír, hogy az elmúlt három év legjobb eredményét érte el ez az érték, ami 4 pontos emelkedést követően 12 ponton áll. A hazai nagyvállalatok főként saját növekedési lehetőségeiket látják kedvezően, míg a makrogazdaságot illetően változatlan környezetre számítanak az előttünk álló egy évben.

A befektetők saját maguk ellenségei?

2018. augusztus. 02. 08:00
Még a legtapasztaltabb befektetési rókáknak is nehézséget okoz előre kitalálni, mikor érdemes adott befektetést megvenni vagy éppen eladni. A piaci időzítésnek nevezett problémára – varázsgömb hiányában – két biztos megoldást javasolnak a K&H befektetési szakemberei: vagy maradjunk a napi árfolyammozgások által nem befolyásolt megtakarításoknál, vagy, ha ki akarjuk használni a magasabb hozamlehetőséget, gondolkodjunk többszöri, rendszeres megtakarításban.

Internetes tevékenységük maradandóságától félnek a fiatalok

2015. december. 14. 08:46
Annak ellenére, hogy a 19-29 éves fiatalok jelentős többsége érdeklődik a modern technológiák iránt, egyúttal fél attól, hogy mindennek, amit az interneten csinál, nyoma marad, és a szoftverek olyan információt gyűjtenek a felhasználóról, amihez nem járult hozzá - derült ki a K&H legfrissebb reprezentatív felméréséből. Az MTI-hez eljuttatott összegzés szerint a fiatalok csaknem fele attól is tart, hogy a begyűjtött információkon keresztül az állami szervek...

Százezernél is több a K&H SZÉP Kártya tulajdonos

2014. március. 03. 16:21
„Egy év alatt 20 százalékkal nőtt a K&H SZÉP Kártya felhasználók száma, miközben továbbra is a vendéglátás alszámla a legnépszerűbb a SZÉP Kártya három eleme közül. Kártyahasználat szempontjából Budapest és a Közép–Duna régió a legaktívabb” – tájékoztatott Németh László, a K&H Kkv marketing főosztály vezetője. Egy év alatt 20 százalékkal nőtt a K&H SZÉP Kártya tulajdonosok száma, ezzel a felhasználók száma már a 100.000 főt is meghaladja. Eközben az...

összesen: 13 db | 10 db/oldal

1 2