Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
99 találat a(z) "jog" cimkére.

Hivatalosan is elstartolt az AI Generation – chatbot fejlesztők figyelem!

2018. szeptember. 27. 18:14
Az ILex és az IBM közös versenye új távlatokat nyit a mesterséges intelligencia használatában. A 8 országra kiterjedő megmérettetés céljáról, folyamatáról és egyedi mivoltjáról beszélgettünk a szervezőkkel.

Sérti az európai uniós jogot a magyar mobilfizetési rendszer

2018. június. 18. 14:00
A mobilfizetési rendszer állami monopóliummá alakításával Magyarország megsértette az uniós szolgáltatási irányelvet - ismertette az uniós főtanácsnok indítványát az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága.

Lexi, a jogi Knight Rider

2018. február. 12. 21:46
Ismerjék meg Lexit, az iLex Systems által kifejlesztett jogi chatrobotot. A magyarul beszelő robot polgári jogi kérdésekre válaszol. Az iLex kognitív rendszere mögött az IBM Cloud és a Watson mesterséges intelligenciája áll, amely nem csak tárhelyet és akár önállóan tanuló MI-t, de fejlesztői környezetet is biztosít a működéshez. A találmány forradalmasítja a hagyományos jogi technikákat. Nézzék csak!

A jog jövője, Lexi – egy korlátlan elme szárnyaló fejlődése

2018. április. 11. 13:15
Néhány hónap leforgása alatt a nemzetközi színtéren is elsöprő sikert arató iLex elképesztő fejlődésen ment keresztül. Egyszerre old meg jogi feladatokat, konferál fel előadókat, tiszteleg a házigazda szerepében és még arra is jut ideje, megkérdezze, hogy vagyunk. Mi várható még? Az iLex alapítójával és támogatóival beszélgettünk az első ízben megrartott iLex ShowRoom rendezvényen.

ITB Inside 2016 - InnoICON – az iLex új fejlesztése

2016. szeptember. 05. 18:40
Új fejlesztéssel rukkolt elő az iLex Systems Zrt. InnoICON – ez a neve az új innovációmenedzsment-rendszernek, amely nagyvállaltok, valamint KKV-k számára nyújt majd segítséget a fejlődésben. A fejlesztés további újdonsága, hogy 3D-s alkalmazásaival az elsők között lesz, amelyek beleilleszthetők a virtuális valóság elemeibe.

Bemutatkozik az IBM Innovation Center

2016. június. 24. 08:09
Az iLex alkalmazása az első, amely helyet kapott az IBM Innovációs Ceterének demofalán. A dicsőségfalra azon parterek megoldásai kerülhetnek fel, amelyekre az IBM kiemelten büszke és amelyek igazi innovációt hoznak a informatika világába. Szalay Péter, az IBM operatív igazgatója hangsúlyozta: az iLex legfőbb érdeme, hogy megreformálta a jogi szolgáltatásokat.

„Új időszámítás”a jogban is?

2016. július. 11. 00:46
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai friss cikkében Schlemmer Tamás közbeszerzési szakjogász ír arról, hogy valóban eljött-e az a régóta megjósolt időpont a jogi területen, amikor a régi jogi modelleket el kell vetni és az új valóság veszi át az uralmat. Az örökmozgóhoz és a bölcsek kövéhez hasonlóan a feltalálók, filozófusok és laikusok fantáziáját gyakran megmozgatta az a kérdés, hogy lehetséges-e műszaki megoldások...

Sikeresen vizsgázott az első iLex-es évfolyam a BGE-n

2016. január. 28. 17:28
Sikeresen vizsgáztak a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karának hallgatói Zalaegerszegen az iLex rendszer gazdasági jog körében történő alkalmazásából. A hallgatók kézhez vehették az iLex BASIC tanúsítványt, ezzel igazolva a legújabb legal - tech elsajátítása körében tett alapszintű ismereteiket.

Komoly fantáziát lát az iLexben a Hong Kong Invest

2016. február. 11. 21:54
Magyar technológiai stratup cégekkel tárgyalt a Hong Kong Invest. Az Ilex Systems Zrt. képviselői tájékoztatták a küldöttséget a jogi startup fejlesztéseinek lényegéről, amelyekkel informatikai alapokra helyezik és megreformálják a jogi szolgaltatásokat. A Hong Kong Invest a látottak és a hallottak alapján a leginnovatívabb vállalkozások közé sorolta az iLexet. A cégek képviselői a közös együttműködés lehetőségeiről is egyeztettek.

Együttműködésre lépett az iLex és az SZTA

2016. december. 24. 10:22
A Széchenyi Tőkealap kockázati tőkebefektetésekkel foglalkozik kis- és középvállalkozások számára. 2016 végéig 96 sikeres befektetést hajtottak végre, a teljes eddigi kihelyezésük pedig megközelíti a 13 milliárd forintot. Az Ipar 4.0 megkövetel egy új működési formára való átállást, melynek alapja a vevők minél jobb kiszolgálása, lehetőség szerint egy digitálisan támogatott világban – fejtette ki Csuhaj V. Imre, az SZTA elnök-vezérigazgatója. Nem csoda, hogy az...

összesen: 99 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10