Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
54 találat a(z) "ITM" cimkére.

ITM: tizennyolc egyetemen kezdődik meg a Programozd a Jövőd! program

2019. szeptember. 16. 09:00
Már tizennyolc egyetemen vehetnek részt a diákok a Programozd a Jövőd! programon, amely keretében informatikai szakemberek tartanak előadásokat a legújabb technológiai ismeretekről - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

ITM: a közlekedési ágazattal szemben elvárás a környezetkímélő technológia alkalmazása

2019. szeptember. 12. 12:00
A magyar kormány fokozatosan zöldre váltja a magyarországi közlekedési rendszert, az ágazattal szemben kiemelt elvárás az energiatakarékos és környezetkímélő technológiák alkalmazása - hangsúlyozta Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára szerdán a Rail Cargo Hungaria (RCH) Zrt. és a kínai vasúti járműgyártó között létrejött szerződés aláírási ünnepségén, Budapesten.

Palkovics: Magyarország internetlefedettségben a világ élvonalában jár

2019. szeptember. 10. 12:00
Október végén kerülhet a kormány elé Magyarország 5G stratégiája - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) ITU Telecom World 2019 konferencián kedden Budapesten.

ITU Telecom Word 2019: hazánk a digitalizálódó világgazdaság sikertörténete lehet - megnyitó az első sorból

2019. szeptember. 10. 01:16
Szeptember 9-én elstartolt az ITU, az nemzetközi színtéren hatalmas presztízzsel bíró telekommunikációs és digitális fejlesztésekről szóló eseményt a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor nyitotta meg, aki beszédében elárulta, mi az a két dolog, ami miatt hazánk a digitalizálódó világgazdaság sikertörténete lehet. Palkovics Lászlót pedig arról kérdeztük, mi történt az elmúlt négy évben IKT fronton, az ITU legutóbbi vendégeskedése óta. A mai nap előtt a Magyar Posta...

„Az 5G olyan technológia, ami elől nem lehet kitérni” – az ITU megnyitóceremónián jártunk

2019. szeptember. 09. 13:25
Négy év után ismét Budapestre érkezett az ITU, az ünnepélyes megnyitóceremóniát követően Houlin Zhao, az ITU főtitkára összegezte az elmúlt időszak mindenkit lázban tartó kérdéseit, az 5G-től kezdve a mesterséges intelligencián át, a Kína-USA vitáig, amellyel kapcsolatban álláspontot is foglalt. A megnyitón Palkovics László részletezte a hazai IKT evolúcióiját, valamint egy bejelentés is elhangzott.

Schanda: a kis- és középvállalkozások megerősítését célozza a Magyar multi program

2019. szeptember. 09. 09:00
A Magyar multi program a nagy növekedési potenciállal bíró, innovatív és exportképes termékeket vagy szolgáltatásokat előállító kis- és középvállalkozások megerősítését célozza - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten.

ITM: hamarosan a kormány elé kerül az új kkv-stratégia

2019. szeptember. 04. 09:00
Elkészült és hamarosan a kormány elé kerül az új, 2019-2030 közötti időszakra vonatkozó kis- és középvállalkozások (kkv) fejlesztési stratégiája - ismertette György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkára kedden Budapesten, háttérbeszélgetésen.

ITM: országos konzultáció indul a magyar vállalkozások helyzetének megismerésére

2019. március. 28. 11:00
Az ITM többek között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával (MKIK) közösen a magyar mikro, kis- és közepes vállalkozások (kkv) helyzetének, fejlesztési lehetőségeinek megismerésére indít konzultációt. A részletekről György László, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára beszélt.

Szupergyors internet hálózat épült ki Jász-Nagykun-Szolnok megye újabb négy településén

2019. március. 22. 13:00
Összesen több mint 309 millió forintból újabb négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen épült ki szélessávú internet hálózat a Szupergyors internet programban (Szip) - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára szerdán Tiszaörsön, a beruházás átadásán.

ITM: elkészült a magyar 5G Stratégia szakmai tervezete

2019. március. 22. 12:00
Elkészült a magyar 5G Stratégia szakmai tervezete, a stratégia fő célkitűzése, hogy Magyarország a legújabb, ötödik generációs mobil távközlési fejlesztések egyik európai központjává váljon, és régiós vezető szerepet töltsön be az 5G-re épülő alkalmazások fejlesztésében, tesztelésében - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) - az MTI-vel csütörtökön.

összesen: 54 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6