Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
21 találat a(z) "internetkapcsolat" cimkére.

Fizetni is hajlandóak vagyunk a wifiért a fedélzeten

2017. július. 24. 07:41
Bevételeik mellett hatékonyságukat is növelhetik azok a légitársaságok, amelyek utasaiknak a repülőutak alatt is biztosítják az internet-hozzáférést. Az utazás alatti internetelérés újabb potenciális bevételi forrást jelenthet a légitársaságok számára – derül ki a Roland Berger tanulmányából, amely 20 légitársaság adatait elemezte.

Szupergyors vezetékes internetet épít a Magyar Telekom Hajdú-Biharban

2017. augusztus. 28. 06:00
A Magyar Telekom korszerű szélessávú vezetékes távközlési hálózatot fejleszt Hajdú-Bihar megye 6 járásában európai uniós támogatás felhasználásával. Az Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése elnevezésű pályázaton nyertek összesen kétmilliárd forint támogatást legalább 30 Mbps sebességű vezetékes hálózat fejlesztésére a balmazújvárosi, a berettyóújfalui, a debreceni, a derecskei, a hajdúszoboszlói és a nyíradonyi járásban.

Melyik szolgáltató mennyire gyors internetet ad Magyaroszágon?

2017. augusztus. 19. 14:46
Több mint 6,2 millió mérési adat alapján nyújt független, összehasonlító szolgáltatást az NMHH oldala. A széles sávú szolgáltatásokat valós időben és a szolgáltatóktól független mérésekkel összehasonlító Szélessáv.net portált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) két éve, indította útjára, ahol tájékozódni lehet a hang- és képi tartalmak valódi átviteli minőségéről és a szolgáltatók által esetlegesen korlátozott szolgáltatásokról, például a bitTorrentről...

5G technológiával gyorsít az EU

2017. április. 27. 12:00
Az uniós tagországok általános ügyekkel foglalkozó tanácsa határozatot fogadott el, amely azt biztosítja, hogy minden tagállamban jó minőségű frekvenciasávot szabadítsanak fel annak érdekében, hogy fokozni lehessen az összekapcsoltságot és elő lehessen mozdítani az 5G technológia bevezetését. A nagy sebességet és kiváló lefedettséget nyújtó 700 MHz-es sáv koordinált felhasználásával gyorsabb és jobb színvonalú internetkapcsolatokat lehet majd létesíteni Európában.

Fedélzeti wifit kaptak a KLM Dreamlinerei

2016. március. 06. 22:37
A KLM legújabb Boeing 787-es repülőgépein már elérhető a fedélzeti wifi szolgáltatás. A holland légitársaság bejelentette, hogy 2017-től a hosszú távú flotta összes járatán kiépítik a vezeték nélküli internetkapcsolatot.

Magyar vállalkozások az interneten: átfogó körkép

2016. december. 16. 08:03
2015-ben a hazai vállalkozások 64 százaléka rendelkezett saját honlappal, az elektronikus értékesítésből származó árbevétel aránya 11 százalékuknál haladta meg a 2014. évi nettó árbevétel 1 százalékát – derül ki többek között a KSH átfogó elemzéséből. A KSH „Az infokommunikációs technológiák és szolgáltatások helyzete Magyarországon, 2015” című kiadványából részletes képet kapunk arról, hogy miként, milyen arányban és mire használják ki a hazai vállalkozások az...

Ilyenek lesznek a jövő metrói New Yorkban

2016. augusztus. 04. 11:08
A metrókocsikban wifiszolgáltatás és USB-csatlakozók is lesznek, valamint mindenhol digitális kijelzők segítségével tájékozódhatnak az utasok. A New York-iak jelentős felújításra készülhetnek, amelynek köszönhetően teljesen megújulnak 2020-ig a metrókocsik. Andrew Cuomo kormányzó nemrég egy sajtótájékoztató keretében bemutatta a Metropolitan Transportation Authority (MTA) 27 milliárd dolláros ötéves tervét.

Néhány éven belül házunk és autónk is online lesz

2014. július. 02. 16:18
Egyre több tárgyunkba kerülhet szenzor és internetkapcsolat. A felhasználók nagy része azt várja, hogy három éven belül házának ajtaja jelenlététől nyíljon és záródjon, nem sokára autója is magától parkoljon, és a bevásárlást mobiljáról intézhesse. Most értünk el arra a pontra, hogy a minket körülvevő tárgyaktól azt várjuk, amit kütyüinktől: legyenek bekötve a hálózatba, és legyenek interaktívak. A dolgok internete robbanás előtt áll.

Búvárok akarták elvágni az internetet

2013. március. 28. 11:06
Az egyiptomi parti őrség elfogott szerdán három búvárt, akik megkíséreltek elvágni egy tenger alatti internetkábelt nem messze Alexandria kikötőjétől - jelentette az al-Ahram című állami napilap online változata.

Köztéri internetkapcsolat lesz Aradon és Orosházán

2013. május. 07. 08:27
Hamarosan az utcán is lehet majd internetezni Aradon és Orosházán, webkamerák segítségével pedig a két város több pontjáról láthatunk majd élő képet. Aradon és Orosházán közös pályázat segítségével javul majd a közösségi internetszolgáltatás, mely jó alkalom lesz a kulturális és idegenforgalmi kínálat népszerűsítésére. Az Európai Unió támogatta program neve Hot Spot, és 300 ezer euróba kerül.

összesen: 21 db | 10 db/oldal

1 2 3