Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "ingatlan" cimkére.

Eljött a digitális épületek kora

2020. február. 25. 08:10
Az irodaházak és plázák üzemeltetői a helyiségeik bérbeadásából élnek, és a kínált felszereltséggel igyekeznek minél inkább a technológiai fejlődést követni, és partnereik kedvében járni. Ennek következtében a beépített digitális infrastruktúra, és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások tárháza rohamos ütemben bővül.

Épülhet felhőkarcoló 3D nyomtatással?

2019. március. 27. 10:00
Mióta Spanyolország megnyitotta első 3D-s nyomtatott gyalogoshídját, egyre nagyobb az igény a nyomtatott építészetre. A megépült hidakon túl már bérelhető nyomtatott házak is elérhetők lesznek idén nyáron a holland Eindhoven városában.

Már valamennyi fővárosi ingatlan tulajdoni lapja elérhető az interneten is

2016. január. 28. 13:51
Mára valamennyi, - több mint egymillió - fővárosi ingatlan tulajdoni lapja megismerhető és pillanatok alatt bárki számára elérhető az interneten keresztül is - emelte ki a Rádió Orient műsorában Borsay Tamás. Budapest Főváros Kormányhivatalának földhivatali főosztályvezetője arra is felhívta a figyelmet, hogy a zártkerti ingatlanok esetében a művelési ág megváltoztatását 2016. december 31-éig ingyenesen lehet kérni. Tavaly összesen 417.693 ügy érkezett az első...

Otthontérkép - Új ingatlanpiaci szolgáltatás az FHB Jelzálogbanknál

2012. április. 18. 07:57
Új ingatlanpiaci szolgáltatást indított az FHB Jelzálogbank: az interneten elérhető Otthontérképén a valós tranzakciós árak és sok más, a lakásvásárlást befolyásoló információk találhatók. A szolgáltatás célja, hogy kevés utánjárással lehessen lakást vásárolni, sőt a finanszírozás is indítható legyen az internetről - közölte az FHB kommunikációs osztálya az MTI-vel.

Kizárólag interneten lehet majd ingatlanokat árverezni

2011. november. 11. 09:09
Egyszerűsödnek a bírósági végrehajtási eljárásokra vonatkozó szabályok, csökkennek a bírósági végrehajtással kapcsolatos költségek és bevezetik az elektronikus ügyintézést, az ingatlanok elektronikus árverését, és további törvényi garanciákkal csukná be a kiskapukat a kormány az árveréseken történő visszaélések előtt - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) sajtófőosztálya az MTI-vel. A változtatásokról a kormány szerdai ülésén döntött, a...