Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
338 találat a(z) "Infotér" cimkére.

ITU Telecom World 2019: kiberbiztonság minden mennyiségben, egyenesen az Infotér standjáról

2019. szeptember. 12. 13:01
Négy év után ismét Budapestre érkezett az IKT világszenzációja, az ITU. A négy napon keresztül tartó előadássorozatok és kiállítok garmadája között az Infotér is képviseltette magát, egy teljes szakmai napot szentelve a kiberbiztonságnak. Az 5G-ről, a leggyakoribb támadásokról, és az elmúlt időszak változásairól kérdeztük a szakma nagy neveit.

A Future Terminal és az Infotér közös programja

2019. szeptember. 11. 11:48
A vállalkozások támogatása mindkét félnek fontos, épp ezért egy közös projekt során igyekeznek mindent megtenni az ágazati szereplők fejlődéséért. Hogy miként, és milyen elvek mentén építkezik ez a közös program, az a videóból kiderül.

Haladjunk együtt a digitalizált jövő felé!

2019. március. 08. 13:00
A digitalizáció és technológia soha nem látott rohamtempóban változtatta át egy szempillantás alatt az eddig ismert analóg világot. Az események gyors egymásutánjában persze volt, aki lemaradt és volt, aki felhúzva a digitális nyúlcipőt, rálépett a technológia útjára. Ám ez utóbbi még nem elég ahhoz, hogy a digitalizáció századreformáló törekvései mindenki számára elérhetővé és megérthetővé váljanak. Az Infotér jószolgálati törekvéseivel sokat tett ezért.

Infoparlament 2019: a mesterséges intelligencia lenne a megoldás a társadalmi gondokra?

2019. június. 26. 07:35
Az Infotér elnöke köszöntőjében alaposa körbejárta a mesterséges intelligenciát érintő aggályokat és tagadhatatlan előnyöket, valamint többször hangot adott annak is, hogy „az MI olyan társadalmi problémák felszámolására alkalmas, amelyekkel eddig nem sikerült megküzdeni.”

Infoparlament 2019 testközelből: a mesterséges intelligencia kora

2019. június. 08. 13:08
Idén a mesterséges intelligencia került reflektorfénybe, amit apró darabokig szétszedtek és megvizsgáltak a kormányzati, piaci illetve oktatási szakértők. Hogy mi vár ránk tíz év múlva, és mit volt az idei Infoparlament legnagyobb dobása? Riportunkból kiderül.

„A technológia alkalmazása már nem versenyelőny, hanem követelmény” – Debrecenben járt az MVP

2019. június. 03. 14:39
A Modern Vállalkozások Programja Debrecenbe látogatott, ahol nem csak karnyújtásnyi közelségbe hozta a digitalizált élelmiszeripari megoldásokat, hanem azt is, hogy Magyarország az évtizedes lemaradását hamar lefaraghatja. Szakértőkkel beszélgettünk az élelmiszeripar jelenlegi és jövőbeli helyzetéről, kihívásairól és megoldásairól is.

InfoBál 2019, este az ötcsillagos szórakozás jegyében – hangulatvideó

2019. február. 06. 09:45
Elegancia, kifinomultság, fantasztikus hangulat. Az InfoBál felejthetetlenné tette a szombat estét, aminek a legemlékezetesebb pillanatait most meg is mutatjuk.

Fintech, kiberbiztonság, adathalászat, hacker-lét – komoly arzenállal érkezik az Infotér ITU Telecom World-re

2019. augusztus. 30. 12:00
A technológia ünnepén az ITU World-ön, idén először az Infotér saját témanappal készül. Definíciópuffogtatás helyett azonban kézzel fogható előadások és bemutatók kapnak helyet az Agóra standján, ahol a hétköznapokban jelen lévő IT biztonsági kérdések, a munkavállalókat szorongató online fenyegetések is górcső alá kerülnek, mindamellett, hogy a kiberbiztonság mátrixát is igyekeznek felvázolni a szakértők.

„Egy a tábor” – ilyen volt a 2019-es Tusnádfürdő testközelből

2019. augusztus. 01. 14:49
Tusványos különleges hangulatát nem csak a festői szépségű táj és a medvék állandó jelenléte adja, hanem az, hogy az évben egy hétre mindenki otthon hagyhatja a zakót a szekrényben, mégis komoly témák kerülnek megvitatásra, a legnagyobb presztízzsel. Idén is különböző típusú, különböző szinteken mozgó emberek ültek le egy asztalhoz az Infotér-DJP sátorban, hogy eszmét cseréljenek egy gyönyörű környezetben.

Az október a kibervédelemé - ezzel készül az Infotér az Európai Kiberhónapra

2018. október. 04. 13:00
A kibervédelem fontossága egyetlen ágazatban sem megkérdőjelezhető. A biztonságtudat növelése és az alapvető kibervédelmi fogalmak tudatosítása mellett a kampány további négy téma köré összpontosul. Idén, az Infotér is csatlakozik az eseményhez.

összesen: 338 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11