Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
351 találat a(z) "informatika" cimkére.

Bor + IT = WineGroup

2021. március. 31. 09:06
Ritkán hallani a bor és az informatika kapcsolatáról. A Futurion egy informatikai üzletfejlesztéssel foglalkozó cég, ami növeli az üzleti produktivitást, az IT hatékonyságot és biztonságot. Létrehozták a WineGroupot ahol, megalkottak egy olyan webshopot ami összekapcsolja a borászokat, a bortermelőket és a borfogyasztókat. Költségek nélkül készítenek arculathoz megfelelő oldalt, amivel akár egyszerűen és közvetlenül értékesíthetnek. Ennek részleteiről az...

Már lehet regisztrálni a Modern Vállalkozások Programja, Digitális cégbiztonság online konferenciára!

2021. március. 11. 12:12
Március 31-én, 13 órától újra MVP online konferencia! Ez alkalommal a téma a digitális cégbiztonság!

Új távlatokat nyitnak az 5G alapú megoldások

2021. március. 04. 14:40
Nagy jövő áll az 5G alapú megoldások előtt, mert olcsóbbá és biztonságossá teszi a folyamatokat – véli Gecse Mariann, a Huawei Technologies Hungary kormányzati és kommunikációs vezetője. A Pest megyei Pátyon az év elején adták át hazánk első ipari 5G magánhálózatát, amely új távlatokat nyithat a gyártási-logisztikai folyamatokban is.

Gyorsítópályán a digitalizáció

2021. április. 08. 11:08
Elképesztő növekedés történt az IT-szektoron belül az elmúlt egy évben – ez derült ki az IVSZ elnökével készült beszélgetésből. Vinnai Balázs nemcsak az új tervekről beszélt, hanem a kkv-k jelenlegi helyzetéről, az IVSZ által nyújtott segítségről, és arról: milyen hatása lenne a nemzetgazdaságra nézve, ha minden üres informatikai álláshelyet betöltenének.

A Modern Vállalkozások Programja is ott lesz!

Magyarország az 5G élvonalában konferencia

2020. október. 27. 12:05
Ha szeretne többet megtudni a Modern Vállalkozások Programjáról, akkor regisztráljon Ön is az 5G Plenáris és szakmai konferencia 2020 című eseményre, és keresse fel a virtuális kiállítótérben standunkat!

Szélessávon dübörgött a hangulat a 11. Infotér Konferencián

2020. október. 21. 20:46
Balaton, ősz, napsütés, informatika! 11. alkalommal került megrendezésre az Infotér Konferencia, ezúttal ötvözve a fizikai és a virtuális tér előnyeit. A hangulat sem maradt el az elvárásoktól, ebbe engedünk most egy kis betekintést.

Areus Data Management

2020. október. 13. 18:18
A mai világban a vállalatok legértékesebb vagyona az információ, ezért annak hordozóját, az adatot stratégiai vagyontárgyként kell kezelnie minden nagyvállalatnak. A vállalat sikere szempontjából meghatározó, hogy hogyan tárolja, védi, kezeli és dolgozza fel ezeket az adatokat. Az Areus több tucatnyi nagyvállalat stratégiai partnere az adatgazdálkodási stratégia kialakításában és az adatközponti infrastruktúra kiépítésében.

Az ELTE bővítette az informatikai képzések lehetőségeit

2020. július. 31. 07:04
Az ELTE Informatikai Kar közleménye azt hangsúlyozza, hogy az iskola erős pozíciókat birtokol az informatikai képzések terén is.

A mesterséges intelligencia alkalmazása az állampolgárok kiszolgálásában

2020. január. 03. 16:26
Az az út, amit e-közigazgatás címén járunk, ez egy helyes út – ezzel a gondolattal kezdte előadását Hajzer Károly, a 2019-es balatonfüredi Infotér Konferencián, melyben az NHIT és az OBH elért eredményeire is reflektált. A Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára szerint impozáns eredményekről lehet beszámolni ezen a területen. Hogy mi a titka az eredményességnek, és mire kell összpontosítani a jövőben a további sikerek elérése érdekében, az a...

Infobál MMXX

2020. február. 20. 16:53
Báli hangulatban, fellépőkben, finom ételekben-italokban, exkluzív szivarokban, networkingben, eleganciában és jótékonyságban sem volt hiány a 2020-as Infobálon! Közel 200 résztvevőt számlálhatott az Infotér évindító rendezvénye, melyen az autistákat segítő Autistic Art Alapítvány javára több mint egymillió forintnyi adomány gyűlt össze. A színes műsorról többek között a Forgatag Művészeti Társaság, a Flying Angels, a Trüffel Kvartett, Király Viktor és a Gerappa...

összesen: 351 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11