Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
334 találat a(z) "informatika" cimkére.

Infotér Konferencia X

2019. szeptember. 27. 10:16
Előadások, networking, buli! Idén jubilál az Infotér Konferencia, ennek apropójára pedig összegyűjtöttük az elmúlt évek legjobb pillanatait. Hangolódj velünk az informatika ünnepére, az október 15-17 között dübörgő Infotér Konferenciára!

A vasúti közlekedés futurisztikus átalakulás előtt áll? A MÁV elnökével beszélgettünk

2019. szeptember. 15. 08:54
Nem csak a légi és a vízi közlekedés kapcsolt gyorsabb sebességbe, ami az átalakulást és az igények kielégítését illeti, hanem a vasút is. Arról, hogy ez miként köszön vissza a mindennapokban, Homolya Róbertet, a MÁV első emberét kérdeztük.

ITU Telecom World 2019: kiberbiztonság minden mennyiségben, egyenesen az Infotér standjáról

2019. szeptember. 12. 13:01
Négy év után ismét Budapestre érkezett az IKT világszenzációja, az ITU. A négy napon keresztül tartó előadássorozatok és kiállítok garmadája között az Infotér is képviseltette magát, egy teljes szakmai napot szentelve a kiberbiztonságnak. Az 5G-ről, a leggyakoribb támadásokról, és az elmúlt időszak változásairól kérdeztük a szakma nagy neveit.

ITU Telecom Word 2019: hazánk a digitalizálódó világgazdaság sikertörténete lehet - megnyitó az első sorból

2019. szeptember. 10. 01:16
Szeptember 9-én elstartolt az ITU, az nemzetközi színtéren hatalmas presztízzsel bíró telekommunikációs és digitális fejlesztésekről szóló eseményt a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor nyitotta meg, aki beszédében elárulta, mi az a két dolog, ami miatt hazánk a digitalizálódó világgazdaság sikertörténete lehet. Palkovics Lászlót pedig arról kérdeztük, mi történt az elmúlt négy évben IKT fronton, az ITU legutóbbi vendégeskedése óta. A mai nap előtt a Magyar Posta...

Adatok, FSZR, szakértői pool – a DJP mérföldkövei szakértői szemmel

2019. szeptember. 05. 07:45
Várady Esztert, aDJP Digitális technológiák divízióvezetőjét arról kérdeztük, hogy mire számíthatnak a fiatal doktoranduszok, illetve arról is beszélgettünk, hogy milyen indikátorokat mutat a Digitális Jólét Program.

Ilyen volt a jubiláló X. Infotér Konferencia

2019. október. 25. 01:11
A kerek évfordulót ünneplő Infotér konferencia idén új arcot ölött. Rengeteg előadás, nívós előadók, és 1800 ember osztozott a három napos rendezvény nappali és esti élményeiben. Összefoglaltuk, miről is szólt ez a három nap.

Elindult a Digitális immunerősítő program

2019. március. 27. 11:00
Elindult a Digitális immunerősítő program roadshowja Budapest egy XXI. kerületi középiskolájában kedden, az Új Nemzedék Központ és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács közös rendezvényen a diákok játékos formában tudhatnak meg többet az interneten rájuk leselkedő veszélyekről és a tudatos internethasználatról.

Kisteherből okoskamionba? Szakmai délelőtt a logisztika és a szállítmányozás digitalitációjáról

2019. március. 08. 13:28
A szakmai fórumon a szállítmányozás és logisztika került terítékre. A szakértők és az ágazati szereplők többek közt arról értekeztek, hogy milyen fő problémákkal küszködik a logisztika, és hogy milyen megoldások léteznek rá.

Nem csak a férfiaké az informatika, avagy hol vannak a nők a IT világában?

2019. május. 03. 09:00
A Kaspersky Lab egy friss kutatása a technológiai iparban megfigyelhető nemek közötti egyensúlytalanság okait és azok lehetséges - az ágazatban dolgozók szerint a későbbiekben változást hozó - megoldásait vizsgálta. A kutatás 5000 informatikai szakember bevonásával készült Európa-szerte.

InfoBál 2019, este az ötcsillagos szórakozás jegyében – hangulatvideó

2019. február. 06. 09:45
Elegancia, kifinomultság, fantasztikus hangulat. Az InfoBál felejthetetlenné tette a szombat estét, aminek a legemlékezetesebb pillanatait most meg is mutatjuk.

összesen: 334 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11