Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "IIoT" cimkére.

IIoT-vel felturbózott okosfarmok etethetik a világot

2019. május. 07. 11:00
A Föld növekvő népessége, a klímaváltozás és a fenntarthatóság iránti igény is serkenti az ipari IoT (Industrial IoT, IIoT) egyre nagyobb értékű bevonását az agráriumba. Most a gazdaságokban használt további technológiai újítások közül válogattunk.

Sok lehetőség rejlik az IIoT megoldásokban, de a kockázatokkal is számolni kell

2019. augusztus. 27. 09:00
Az intelligens hálózatok révén a bányászattól a gyártásig sok terület megújulhat. És mindez csak a jéghegy csúcsa.

Ipar 4.0 és IIoT: újratervezés a gyárakban

2018. november. 16. 16:00
A kormányzatok által is támogatott automatizálási kezdeményezések, mint az Ipar 4.0 és az Ipari Dolgok Internete (IIoT) szélesebb körben történő elterjedése mélyreható változásokat eredményez a termelésben – emelte ki Darren Hobbs, az IIoT-területén jártas S3 Semiconductors képviselője.

Ipar 4.0-s képzést indít az energiaipari vállalat

2018. május. 22. 08:00
A Schneider Electric ősztől saját programjának keretében képzi a jövő szakembereit. Az energiamenedzsmenttel és automatizálással foglalkozó vállalat megkezdte a toborzást egyéves, fizetett EcoStruxure Akadémia gyakornoki programjához. A felhívás irányítástechnikai, robotikai, mechatronikai, valamint villamosmérnöki szakterületeken tanuló végzős hallgatóknak, illetve frissdiplomásoknak szól.

Éppen a digitalizáció lehet a túlélés záloga

2017. december. 14. 18:11
Más eszközök teszik eredményesebbé az üzemeltetést az elektronikai gyártónál vagy egy élelmiszeripari vállalatnál. Létezik azonban néhány alapvető trend, amelyek követése minden esetben sikeresebbé és hatékonyabbá teszi a működést. A Schneider Electric szakértői részletezik ezeket.