Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
58 találat a(z) "IBM" cimkére.

A Green IT-ről szólt az áprilisi ITB Club

2017. május. 15. 06:11
Kizöldült az IT Business áprilisi Club rendezvénye! Az esemény ugyanis az elektronikus dokumentumkezelésről, a papírmentesítésről szólt. A résztvevők megismerkedhettek egy magyar fejlesztésű rendszerrel, amely a mobil és felhő alapú technológiákat ötvöző megoldást kínál az irodai ügymenetek megkönnyítésére. A Do-Q-Ment Kft. megoldásával vége a korábbi szerződések, számlák, fotók, videók keresgélésének, az akták rendezgetésének. Minden pillanatok alatt és...

Új igazgató az IBM Magyarország élén

2017. február. 02. 15:21
Új országigazgatót neveztek ki az IBM Magyarországi Kft.-nél, Rehus Péter új pozíciójában teljes körűen irányítja a magyarországi cég ügyfélkapcsolati munkáját és felel a vállalat teljes termék- és szolgáltatási portfóliójáért - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az új igazgató, kinevezését megelőzően, az IBM kognitív kereskedelmi alkalmazások európai üzletágában a felhő alapú szolgáltatásokért felelős kereskedelmi vezető volt. A...

IBM Budapest Lab néven új fejlesztőközpontot hozott létre az IBM

2017. április. 04. 08:07
Az új egység a világcég felhőalapú videószolgáltatásait fejleszti a Cloud Video üzletág számára. A központ elsődleges célja, hogy más IBM egységekkel együttműködve olyan kognitív megoldásokat hozzon létre az IBM Cloud Video részeként, melyek segítségével ügyfelei képesek lesznek még több adatot és információt kinyerni a videótartalmakból. A cég szerint a felhőalapú online videó szegmens 2019-re 105 milliárd dolláros piacot jelent majd.

Az innováció kötelező!

2016. szeptember. 05. 07:28
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat új cikkében Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója foglalja össze, miért is kötelező ma mindenki számára az innováció. Designed by Apple in California. Assembled in China. Vagyis az Apple tervezte Kaliforniában, az összeszerelés helye: Kína: olvasható a legendás profitot hozó iPhone okostelefonok hátoldalán. Az elmúlt évtizedekben tanulmányok sora...

Mesterség és intelligencia – Bárki dolgozhat Watsonnal

2016. október. 22. 20:36
Az iLex Systems Zrt és együttműködő partnerei által indított által indított jogi technológiai sorozat új cikkében Pongrácz Ferenc, az IBM délkelet-európai üzletfejlesztési igazgatója ad képet arról, hol tart napjainkban a mesterséges intelligencia kutatása és az automatizálás. 2011-ben Watson, az IBM alapítójáról elnevezett szuperszámítógép minden idők két legjobb emberi bajnokával szemben megnyerte az Egyesült Államokban népszerű Jeopardy! műveltségi vetélkedőt.

(Felhőben) lenni vagy nem lenni…

2016. október. 09. 09:24
Az iLex Systems Zrt. és együttműködő partnerei által indított jogi technológiai sorozat új cikkében dr. Ritter Marianna ügyvéd, az iLex Systems Zrt. alapítója mutatja be, milyen félelmek tapasztalhatók a jogi területen a felhő-technológia alkalmazásával kapcsolatosan és mennyire tekinthetők megalapozottaknak ezek az aggályok. „A felhőalapú informatika nem biztonságos, bárki ellophatja az ügyvédi titokkörbe, jogi eljáráshoz tartozó ügyféladatokat és dokumentumokat.”

Ingyen használható a kétmilliárdos számítógép Budapesten

2016. május. 17. 21:20
Van, amikor a méret igenis számít. Ilyen többek között az informatikai termékfejlesztés is, ahol egy bizonyos szint felett már nem lehet türelemmel helyettesíteni a teljesítményt. Szerencsére a magyar kkv-k számára van más út, ugyanis az IBM ingyenesen biztosít hozzáférést mintegy kétmilliárd forintnyi infrastruktúrához innovációs központjában. A hazai cégek a villámgyors rendszer mellett egy globálisan elérhető, biztonságos felhőtechnológiát is igénybe vehetnek.

Bemutatkozik az IBM Innovation Center

2016. június. 24. 08:09
Az iLex alkalmazása az első, amely helyet kapott az IBM Innovációs Ceterének demofalán. A dicsőségfalra azon parterek megoldásai kerülhetnek fel, amelyekre az IBM kiemelten büszke és amelyek igazi innovációt hoznak a informatika világába. Szalay Péter, az IBM operatív igazgatója hangsúlyozta: az iLex legfőbb érdeme, hogy megreformálta a jogi szolgáltatásokat.

Sikeresen vizsgázott az első iLex-es évfolyam a BGE-n

2016. január. 28. 17:28
Sikeresen vizsgáztak a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karának hallgatói Zalaegerszegen az iLex rendszer gazdasági jog körében történő alkalmazásából. A hallgatók kézhez vehették az iLex BASIC tanúsítványt, ezzel igazolva a legújabb legal - tech elsajátítása körében tett alapszintű ismereteiket.

Az IBM megvette az egyik legsikeresebb magyar startupot

2016. január. 21. 22:53
Igazolódott a reggel még csak pletykának tűnő hír: a legnagyobb és talán legismertebb informatikai cég, a Kék Óriás megvette az élő videóközvetítés magyar bajnokát, a Ustreamet. Reggel a Fortune írta meg, s estére megerősítette, hogy az IBM megvette a Ustreamet. A kiszivárogtatások szerint mintegy 130 millió dollár készpénzt adtak a magyar startupért. Bár a Ustream központja San Franciscóban található, fejlesztői a mai napig a budapesti Andrássy úton dolgoznak....

összesen: 58 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6