Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
17 találat a(z) "HR" cimkére.

Szoftveresen is kezelhető a munkaerőhiány?

2016. november. 16. 11:38
A Personal Hungary HR informatikai szakértője szerint már léteznek a fluktuáció csökkentésére használható vállalati informatikai megoldások. Az okos HR megoldásokról és azok szerepéről tartott előadást a ma kezdődő Personal Hungary kiállításon Otti Csaba, a kiállítás HR informatikai szakértője. Szerinte a munkaerőhiány kezelésében kiemelt szerepet kaphatnak a hatékonyságnövelő vállalati informatikai megoldások.

Kockásfülű vagy- e? – ITB DEAL! Konferencia 2016

2016. november. 15. 09:23
A menedzserek életében soha nem volt még olyan fontos, hogy egyszerre egyfajta stratégiai látásmódot és operatív irányítást is biztosítsanak a siker érdekében. Az üzleti élet legnagyobb kihívásai adottak: munkaerőhiány, értékesítési szervezet építésének nehézségei, motiváció a kollégák megtartása érdekében. Ezek megfelelő stratégiai, menedzsment és konkrét módszertani tudás nélkül ma már nem mennek. Az IT Business idei DEAL! konfereinciája ezekre a problémákra...

Bájtmen akcióba lép!

2016. november. 04. 17:17
Új projektbe kezdett a IT Business, a 3B és a Neuron. A három szervezet közös erővel életre hívott egy informatikai szuperhőst, Bájtment, akinek küldetése, hogy városában, Bájtpoliszban összehozza a munkaerő kínálatot a munkaerő kereslettel. A program, mely az idei ITB DEAL! konferencián került bejelentésre, komplex választ kíván adni az informatikai szektor munkaerőhiányára.

Üdvözlünk Roxfortban! I. - IT Business & Technogy

2016. március. 30. 08:08
Mi minden kell egy cégvezetőnek ahhoz a humán oldalról, hogy vállalkozása sikeres legyen? Ez volt az egyik fő kérdése immár hagyományosan az IT Business & Technology konferenciának. A szervezők idén a roxforti varázslóiskolához hasonló különleges oktatásra hívták az IT szakma krémjét. A tananyag stabilitásmenedzsment, személyiségelemzés és HR volt!

NEXON-OHE Konferencia 2016

2016. december. 08. 23:03
Tehetségek és technológiák a jövő munkaerőpiacán címmel rendezte meg szokásos konferenciáját a NEXON. A Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója által szervezett rendezvény a digitális transzformáció legfontosabb kérdéseit járta körül. Például, hogy miként hat a humán menedzsment világára? Hogyan alakítja át a szakembereket és miként készteti a HR szakmát a digitális kompetenciáink folyamatos fejlesztésére? Milyen lesz...

25 éves a NEXON

2014. december. 01. 18:08
Múltat idéző beszédekkel, jövőbe tekintő előadásokkal, az Országos Bérügyintéző Bajnokság eredményhirdetésével és egy hatalmas tortával ünnepelte a NEXON megalapításának 25 éves évfordulóját a Művészetek Palotájában. A HR területen piacvezető cég számára negyed évszázada az a legfontosabb, hogy támogassa ügyfeleit üzleti céljaik elérésében.

A mobileszközök a hr-menedzsmentet is új feladatok elé állítják

2011. november. 11. 07:34
Miközben az Egyesült Államokban már a fő üzleti tevékenység része a humán erőforrás gazdálkodás és menedzsment, Magyarországon még a helyét keresi ez tevékenység. A hr számára nagy kihívás az is, hogy miképpen lehet az új mobileszközöket, okostelefonokat, táblagépeket, illetve a közösségi média információit integrálni a vállalati, üzleti, szolgáltatási kultúrába.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2